Ο γάμος του Ζαχαρία και της Τριανταφυλλιάς στην Θεσσαλονίκη

Ένας πανέμορφος και ξεχωριστός γάμος έγινε το Σάββατο 14 Μαΐου στη συμπρωτεύουσα. Στο γραφικό εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου του Ορφανού στην Άνω Πόλη Θεσσαλονίκης, αποφάσισαν να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου ο Θεσσαλονικιός Ζαχαρίας Κουμπλής και η εκλεκτή της καρδιάς του, τρικαλινής καταγωγής, Τριανταφυλλιά Καλογρηά. Μάλιστα η νύφη ετοιμάστηκε στο πατρικό της σπίτι στα Τρίκαλα, από όπου και ταξίδεψε, συνοδεία συγγενών και εκλεκτών φίλων, έως τη Θεσσαλονίκη όπου τελέστηκε το μυστήριο.

Ο γαμπρός, από την πλευρά του, χάρη στη μεγάλη αδυναμία που έχει στις μηχανές μεγάλου κυβισμού, κατέφθασε στην Εκκλησία πάνω στην αγαπημένη του μηχανή και τον συνόδευσαν με εντυπωσιακό τρόπο, φίλοι μηχανόβιοι, τραβώντας τα βλέμματα των παρευρισκομένων, αλλά και των περίοικων και περαστικών.

Τη νύφη παρέδωσαν στο γαμπρό ο αδερφός της Γεώργιος Καλογρηάς και ο θείος της Πέτρος Βακουφτσής. Κουμπαροι του όμορφου ζευγαριού, η ξαδέρφη της νύφης Τριανταφυλλιά Βακουφτσή κι ο πολύ καλός φίλος του γαμπρού Δημήτριος Καραγιαννίδης.

Μετά την όμορφη τελετή ακολούθησε δεξίωση στο κέντρο Grand Chautae, στο 2ο χλμ. Χορτιάτη-Αγ. Βασιλείου.
Στολισμός αυτοκινήτου:Ανθή-Φυτά”Χριστίνα”Αλβ.Μετώπου&Μιαούλη Τρίκαλα
Στολισμός μηχανής&εκκλησίας:Rallou’s Art
Κουστούμι γαμπρού :Silenzio Τσιμισκή 125 Θεσσαλονίκη
Χτένισμα&Μακιγιάζ:Από την στενή φίλη της νύφης Μαίρη Χριστοφή
Φωτογράφιση&Βίντεο:Panagiotis Karousos Γιαννιτσά

Από το trikalalife.gr τις καλύτερες ευχές!