7 Μοντέρνες ιδέες για DIY μπομπονιέρα βάφτισης!

Όταν διοργανώνουμε τη βάφτιση για το παιδί μας, θέλουμε να δώσουμε σαν δώρο στους καλεσμένους, κάτι πρωτότυπο και όμορφο. Θα σου δείξω 7 ιδέες για DIY μπομπονιέρα βάφτισης, που θα εντυπωσιάσει.

Αυτές οι επιλογές θα χαρίσουν στους καλεσμένους σου κάτι για να θυμούνται αυτή την μοναδική ημέρα, όπως επίσης και αντικείμενα που θα μπορούν να χρησιμοποιούν στην καθημερινότητά τους.

Πετσέτα για μπομπονιέρα βάφτισης

πετσετα μπομπονιερα βαφτισης

Η πετσέτα αποτελεί τάση των τελευταίων ετών που αποκτά όλο και μεγαλύτερο έδαφος στις προτιμήσεις των γονέων για τη βάφτιση των παιδιών τους. Είναι κάτι χρήσιμο, μπορεί να τυλιχτεί έτσι ώστε να μοιάζει κάτι πολύ όμορφο και όλοι θα το λατρέψουν.

Ποτήρι για μπομπονιέρα βάφτισης

φλιτζανι μπομπονιερα

Ένα ποτήρι σαν DIY μπομπονιέρα βάφτισης, μπορεί να είναι από τα αγαπημένα δώρα των καλεσμένων σου, καθώς σίγουρα θα το χρησιμοποιούν είτε οι ίδιοι είτε τα παιδιά τους καθημερινά και θα το χαίρονται όλοι λόγω των χρωμάτων και του σχεδίου του. Μπορείς να βρεις πάρα πολλά σχέδια, για όλα τα βαλάντια και να φτιάξεις έτσι την μπομπονιέρα με τούλι στο χρώμα που αγαπάς.

Πορτοφόλι για μπομπονιέρα βάφτισης

πορτοφολι μπομπονιερα βαφτισης

Ένα πορτοφόλι σαν μπομπονιέρα βάφτισης είναι κάτι πρωτότυπο και χρήσιμο από όλους. Μπορείς να βρεις μεγάλη ποικιλία σχεδίων για να ταιριάζει με το θέμα που διάλεξες στη βάφτιση του παιδιού σου. Ακόμα, υπάρχουν αρκετά μεγέθη για να επιλέξεις το ιδανικό για εσένα.

Μπιζουτιέρα για μπομπονιέρα βάφτισης

μπιζουτιερα κουτι μπομπονιερα

Μια μπιζουτιέρα ή ένα κουτί αποτελεί πάντα όμορφη επιλογή για μπομπονιέρα βάφτισης.Μπορείς να βρεις κυκλικές, τετράγωνες ή ορθογώνιες μπιζουτιέρες και μέσα ή έξω να βάλεις τα κουφέτα που επίλεξες. Το αποτέλεσμα θα είναι πολύ όμορφο.

Κούπα για μπομπονιέρα βάφτισης

μπομπονιερες κουπα

Μια κούπα στο σχέδιο που θα επιλέξεις αποτελεί από τα πιο χρήσιμα και όμορφα δώρα σαν μπομπονιέρα βάφτισης. Μπορείς να βρεις τεράστια ποικιλία σε σχέδια, μεγέθη και τιμές για να διαλέξεις το καλύτερο για εσάς.

Ρολόι για μπομπονιέρα βάφτισης

ρολοι μπομπονιερα για βαφτιση

Το ρολόι σαν μπομπονιέρα βάφτισης αποτελεί ιδανική επιλογή για όλους, καθώς είναι όμορφο, πρωτότυπο και θα χρησιμοποιηθεί από όλους. Μπορείς να βρεις πολλά σχέδια για να επιλέξεις αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα.

Παιχνίδι για μπομπονιέρα βάφτισης

παιχνιδι σαν μπομπονιερα

Μπορείς να επιλέξεις κάποιο διαχρονικό παιχνίδι όπως φιδάκι, τρίλιζα ή γκρινιάρη για να το δωρίσεις στους καλεσμένους σου σαν μπομπονιέρα βάφτισης. Αυτό είναι κάτι που θα το παίξουν οι ίδιοι ή θα το χαρίσουν στα παιδιά για να παίζουν μαζί του με τις ώρες.

Αυτές οι πρωτότυπες επιλογές για DIY μπομπονιέρα βάφτισης, θα σου δώσουν ιδέες για να επιλέξεις την καλύτερη για εσένα με γνώμονα τι κινείται περισσότερο τον τελευταίο καιρό, αλλά και τι προτιμάς εσύ για να χαρίσεις στους καλεσμένους σου.

exypnes-idees.gr