Κούλλης Νικολάου: «Η “Γη της Ελιάς” θα κλείσει με πολλά ερωτήματα – Πρέπει οπωσδήποτε να πάμε στη δεύτερη σεζόν»

Ο ηθοποιός και σεναριογράφος, Κούλλης Νικολάου, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» για την είσοδό του στην πετυχημένη σειρά του MEGA, «H Γη της Ελιάς», τις οικονομικές δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει αλλά και τη δουλεία στο μαρμαράδικο όταν σπούδαζε.

Ο Κούλλης Νικολάου πρόκειται να «εισβάλλει» στη «Γη της Ελιάς» και όπως λέει ο ρόλος του τον ιντριγκάρει πάρα πολύ.

«Η ιδέα της «Γης της Ελιάς» γεννήθηκε χάρη στη Βάνα Δημητρίου. Εδώ και ενάμιση χρόνο έλεγε ότι έχει το επόμενο σίριαλ. Ό,τι βάλει στόχο η Βάνα Δημητρίου το πετυχαίνει», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, αποκάλυψε πως η σειρά θα ολοκληρωθεί φέτος με πάρα πολλά ερωτήματα που «πρέπει οπωσδήποτε να πάμε στη δεύτερη σεζόν».

«Δεν είμαι τόσο πολύ των ριάλιτι. Ξέρω όμως ότι η τηλεόραση πρέπει να τα έχει όλα. Πεποίθησή μου είναι να είναι στην πρωτιά η μυθοπλασία», δήλωσε.

Αναφορικά με τον Αντρέα Γεωργίου και την παρουσίαση του X-Factor, όπως είπε συγκινήθηκε όταν τον είδε στη σκηνή του show και ανέφερε «πως είναι ένα παιδί θαύμα και ό,τι αγγίξει το κάνει διαμάντι».

Στη συνέχεια, ο ηθοποιός μίλησε για τα παιδικά του χρόνια και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε.

«Από τα παιδικά μου χρόνια θυμάμαι την αγάπη. γεννήθηκα πάμφτωχος αλλά νιώθω τυχερός. Είχα απίστευτη αγάπη  στα παιδικά μου χρόνια παρ’ όλες τις δυσκολίες. δεν είχαμε κανονικό σπίτι», ανέφερε.

Ακόμη, θυμήθηκε την περίοδο που παράλληλα με με τις σπουδές του δούλευε σε μαρμαράδικο και υπογράμμισε πως αγωνίστηκε για να πετύχει και ό,τι έκανε το έκανε τίμια και αυτό είναι που τον κάνει περήφανο άνθρωπο και τον συγκινεί.

«Έχω απίστευτη ευγνωμοσύνη σε ανθρώπους που πίστεψαν σε εμένα όταν οι πολλοί δεν πίστευαν», πρόσθεσε.

Ο Κούλλης Νικολάου είναι μαζί με τη σύζυγό του πάνω από 20 χρόνια και αποκάλυψε ότι γνωρίστηκαν σε μια παράσταση.

«Τα παιδιά μου έχουν μια ροπή προς την υποκριτική. Θέλω να κάνουν κάτι στη ζωή τους που να είναι ευτυχισμένα», είπε.

Ο ηθοποιός πρωταγωνιστεί και στη θεατρική παράσταση «Ο φίλος μου ο Λευτεράκης» που θα κάνει πρεμιέρα στις 18 Ιουνίου.

in,gr