Αντηλιακή Προστασία HYDROVIT, πρόταση καλοκαιριού – Από τον φαρμακοποιό Βασίλη Τσιούτσια

Κάθε καλοκαίρι ερχόμαστε όλοι αντιμέτωποι με τη γνωστή ερώτηση: Ποιο αντηλιακό να αγοράσω; Η αλήθεια είναι ότι με τόσα προϊόντα σε κρέμες, σπρέι, λοσιόν,  λάδια, με διαφορετικές υφές και τύπους προστασίας ενάντια στη βλαβερή ηλιακή ακτινοβολία, η επιλογή είναι αρκετά περίπλοκη!

Αρχικά να επισημάνουμε ότι το βασικό που έχει ανάγκη το δέρμα σας είναι το προϊόν με τον κατάλληλο δείκτη SPF = Sun Protection Factor (Δείκτης Αντηλιακής Προστασίας ). Όπως όλοι γνωρίζουμε αυτός αναγράφεται στις συσκευασίες και όσο μεγαλύτερος είναι συνήθως τόσο πιο πολλή ώρα μπορούμε να μείνουμε κάτω από τον ήλιο με ασφάλεια. Ωστόσο, κάτι λιγότερο γνωστό είναι ότι ο SPF αναφέρεται μόνο στην προστασία από την UVB ακτίνοβολία (υπεύθυνη για το κοκκίνισμα & την αίσθηση καψίματος στο δέρμα), ενώ για να είστε καλυμμένοι και από την UVA ακτινοβολία, θα πρέπει να επιλέξετε ένα αντηλιακό προϊόν που είναι σχεδιασμένο να σας προστατεύει και από τις επιβλαβείς επιδράσεις της UVA ακτινοβολίας (ευρέως φάσματος -broad spectrum).

Τα φυσικά φίλτρα (παράγωγα του ψευδαργύρου και του τιτανίου), αντανακλούν την ηλιακή ακτινοβολία, αλλά κάνουν τα προιόντα να είναι συνήθως πηχτής υφής και πολύ συχνά τα συναντάμε σε παιδικά αντηλιακά. Τα οργανικά φίλτρα είναι ουσίες που απορροφούν τη UVA και UVB και δεν την αφήνουν να εισχωρήσει στο δέρμα.

Τα αντηλιακά HYDROVIT Sun Care παρέχουν την ιδανική ολοκληρωμένη προστασία UVA/UVB που χρειάζεστε και το μόνο που αφήνουμε σε εσάς είναι να διαλέξετε την αγαπημένη σας υφή!

  1. HYDROVIT SUN CREAM SPF50 Κρέμα με Πλούσια Υφή: Για δέρμα ευαίσθητο που χρειάζεται υψηλού βαθμού φωτοπροστασία από τη UVA/ UVB ακτινοβολία. Είναι ιδανικό για την πρόληψη της φωτοδερματίτιδας, των μελαγχρωματικών βλαβών και προστατεύει από την πρόωρη γήρανση του δέρματος. Υψηλή προστασία (50+) και αντοχή στο νερό, χωρίς τη βαριά,  λιπαρή αίσθηση που συνήθως αφήνουν οι πλούσιες υφές και φυσικά κατάλληλο για επιδερμίδες με προβλήματα ακμής!
  1. HYDROVIT SUN EMULSION SPF30 | Γαλάκτωμα με Ελαφριά Υφή: Εξίσου υψηλή προστασία (SPF30) με ιδιαίτερα λεπτόρρευστη υφή για ενυδάτωση, άμεση απορρόφηση και μεταξένια αίσθηση! Βοηθά στην ανάπτυξη ενός σταδιακού μαυρίσματος, διατηρώντας παράλληλα τη νεανική εμφάνιση του δέρματος. Απορροφάται εύκολα, δεν αφήνει λιπαρότητα ούτε λευκά σημάδια.
  1. HYDROVIT SUN SPRAY | Αντηλιακό Σπρέι SPF30:

Πολύ  δημοφιλής κατηγορία αντηλιακών καθώς συνδυάζει ευκολία και προστασία! Το HYDROVIT Sun Spray dεν αφήνει ίχνη παρά μόνο μια βελούδινη αίσθηση ενυδάτωσης. Extra tip: είναι ιδανικό για δέρματα με λιπαρότητα και τάσεις ακμής καθώς και για …τους μικρούς της οικογένειας λόγω γρήγορης και ανάλαφρης εφαρμογής!

  1. HYDROVIT SUN MOUSSE | SPF 20 Αντηλιακός Αφρός – Feel & Hear the Effect

Ένα καινοτόμο προϊόν με έμφαση στη μοναδική εμπειρία εφαρμογής! Η τεχνολογία Crackle Effect σε μορφή mousse, προστατεύει από τις βλαβερές επιδράσεις του ήλιου και κάνει το δέρμα σας βελούδινο και απαλό. Απορροφάται γρήγορα & παρέχει άμεση προστασία από τον ήλιο. Κατά την εφαρμογή, απελευθερώνονται εκατομμύρια μικροσκοπικές φυσαλίδες  προσφέροντας μοναδική εμπειρία και αναζωογονητική δροσιστική δράση που ενισχύει τη μικροκυκλοφορία του δέρματος.

  1. HYDROVIT BABY SUN EMULSION SPF30 | Βρεφικό & Παιδικό Αντηλιακό Γαλάκτωμα

…Και επειδή η βρεφική & παιδική αντηλιακή φροντίδα δεν είναι παιχνίδι…

Με το Hydrovit Baby Sun Emulsion SPF30, το οποίο είναι ειδικά σχεδιασμένο για την ευαίσθητη βρεφική & παιδική επιδερμίδα,  μπορείτε να είστε σίγουρες ότι το μωράκι σας είναι προστατευμένο με τα καλύτερα και ΜΟΝΟ φυσικά φίλτρα, ενώ το Χαμομήλι, το Jojoba Oil & η Βιταμίνη Ε θρέφουν το δέρμα και ανακουφίζουν από καλοκαιρινούς ερεθισμούς!