Σταμάτης Κραουνάκης: Μιλάει για τους λόγους που ακόμη δεν μιλάει με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη

Καλεσμένος στην τελευταία εκπομπή της φετινής σεζόν «Ενώπιος Ενωπίω» του Νίκου Χατζηνικολάου ήταν ο Σταμάτης Κραουνάκης. Ο σπουδαίος μουσικοσυνθέτης αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, τους λόγους που ακόμη δεν μιλάει με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη.

Όταν ρωτήθηκε για τις σπουδαίες συνεργασίες του, ο Σταμάτης Κραουνάκης απάντησε: «Το νούμερο 1 είναι με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη. Της ανήκει δικαιωματικά το νούμερο 1 του έργου μου. Δεν πειράζει που… βρεθήκαμε μακριά με την Άλκηστη. Αυτά είναι μέσα στη ζωή και γίνονται στις μακρόπνοες σχέσεις. Ο Θεός ξέρει πότε είναι σωστό να βρεθούμε ξανά. Εμένα δεν με στεναχώρησε προσωπικά. Με στεναχώρησε που αυτό που έκανε, της έκανε κακό. Αυτό που με πείραξε είναι ότι δεν με ρώτησε γι’ αυτό που έκανε. Γιατί ήμουν μέσα στο φορτηγό. Επομένως το να μην ξέρω ότι είμαι μέσα στο φορτηγό δεν είναι σωστό. Αν με ρωτούσε, θα της έλεγα να το κάνει, αλλά ενδεχομένως να της έλεγα και πώς να το κάνει».

Ο ίδιος ρωτήθηκε στη συνέχεια για το αν ζητάει συγγνώμη σε περίπτωση που έχει άδικο και απάντησε: «Ναι, σαφέστατα. Πάντα πρώτος. Είμαι τόσο βιαστικός στη συγγνώμη που με υποψιάζομαι».

Ο Σταμάτης Κραουνάκης συμπλήρωσε κατόπιν: «Εμένα δε μου άρεσε που δε με ρώτησε. Δε θα έλεγα «όχι», αλλά θα έλεγα «πως». Εκείνη την περίοδο ήμασταν στο pick των διαπραγματεύσεων για να κάνουμε τον αυτόνομο οργανισμό διαχείρισης πνευματικών δικαιωμάτων την “ΕΔΕΜ”. Ήμουν εν βρασμώ. Είχα θυμό. Άλλωστε το εξώδικο τοιχοκολλήθηκε στο Μαξίμου και στον Δήμο. Δεν πήγε στην Άλκηστη. Τέλος. Εκείνη ξέρει πότε πρέπει να έρθει. Δεν νιώθω ότι έχει φύγει ποτέ».

Πηγή: govastileto.gr