Μinimal στιλ: Oι κανόνες που ακολουθεί μία γνήσια minimalist το καλοκαίρι

Το minimal στιλ σε πρώτη φάση φαίνεται απλό αλλά  στη πραγματικότητα για να το πετύχει κανείς χρειάζεται περισσότερη προσπάθεια από ό,τι νομίζετε. Οι βασικές αρχές του είναι σίγουρα οι απλές γραμμές, τα ήσυχα σχέδια αλλά και οι neurtral αποχρώσεις!Τα κομμάτια που «χτίζουν» μία minimal γκαρνταρόμπα είναι basic χωρίς υπερβολές, αλλά με καλή ποιότητα και άψογη εφαρμογή! Αυτή η απλότητα και οι καθαρές γραμμές που το χαρακτηρίζουν, καθιστούν το συγκεκριμένο στιλ διαχρονικά κομψό!

Τώρα το καλοκαίρι λοιπόν τόσο  ο ζεστός καιρός όσο και οι υψηλές θερμοκρασίες θέλουν άνετα σύνολα, έτσι το minimal στιλ φαίνεται ιδανικό, εφόσον φοράς λίγα ρούχα αλλά πάντα κομψά!

Αν φέτος λοιπόν θες να έχεις το στιλ μιας γνήσιας minimalist θα πάρεις έμπνευση, από μερικά street looks που σου συγκέντρωσα και δίνουν με τον πιο απλό τρόπο τους κανόνες του καλοκαιρινού minimal style!

@ariviere

To μαύρο φόρεμα με halter κόψιμο συνδυασμένο με lace up πέδιλα και αυτά σε μαύρο χρώμα δημιουργούν ένα κομψό black minimal look!

Συνδύασε την σατέν φούστα σου με minimal top σε neutral απόχρωση και δερμάτινα σανδάλια που δίνουν minimal ύφος σε ένα πρωινό look για την πόλη!

Ενα σατέν αέρινο σύνολο έχει απλή γραμμή είναι στιλάτο και δροσερό και το συνδυάζεις με flat σανδάλια και δερμάτινη τσάντα τώρα στην πόλη!

Οι απλές γραμμές και οι παστέλ αποχρώσεις δίνουν πάντα ένα minimal style εύκολα τώρα στα σύνολα πόλης.

Τα μακριά πλεκτά φορέματα σε λευκό ή μαύρο χρώμα συνδυασμένα με slides είναι minimal chic επιλογή για το καλοκαίρι!

Στα μαγιό το μαύρο χρώμα και τα απλά σχέδια δίνουν minimal ύφος στην beachwear εμφάνιση σου.

Για το γραφείο ένα minimal style καθορίζεται από tailored κομμάτια και γήινες αποχρώσεις!

Το μαύρο φόρεμα σου σε minimal γραμμή έχει παρτούς ώμους a-line γραμμή και chic μινι μήκος!

Το μπεζ παντελόνι σου συνδυάζεται με λευκό πουκάμισο και cacao αξεσοάρ σε ένα urban minimal look!

To έντονο χρώμα δεν είναι ποτέ λάθος σε μία minimal εμφάνιση αρκεί οι γραμμές και τα αξεσουάρ να δημιουργούν αυτό το «ήσυχο» αποτέλεσμα.

Tα σατέν φορέματα σε γήινες αποχρώσεις και λιτή γραμμή συνδυάζινται με σανδάλια σε minimal style τώρα!

tlife.gr