Πάολα: Η γνωριμία, ο έρωτας και συγκατοίκηση με τον Κρητικό Λάζαρο Βαφειάδη

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Πάολα και ο σύντροφός της, Λάζαρος Βαφειάδης, γνωρίστηκαν τον Σεπτέμβριο του 2021, μέσω κοινών φίλων, σε μια προγραμματισμένη συναυλία της. Από τις πρώτες κιόλας συστάσεις υπήρξε έλξη μεταξύ τους και η απόσταση δεν τους πτόησε, αφού πολύ γρήγορα έγιναν ζευγάρι.

H παύση λειτουργίας των νυχτερινών κέντρων εξαιτίας της πανδημίας δημιούργησε τις κατάλληλες συνθήκες, ώστε η τραγουδίστρια να βρίσκεται στο πλευρό του αγαπημένου της στο όμορφο νησί. Μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που κάνουν βόλτα στη Χερσόνησο, αλλά όχι κατά την τουριστική περίοδο αφού δεν θέλουν να τραβούν τα βλέμματα.

Ο Λάζαρος Βαφειάδης έχει πολλές περγαμηνές στον χώρο της εστίασης. Ο επιτυχημένος επιχειρηματίας, με μεγάλη πορεία και στην Αθήνα, αποφάσισε πριν από μερικά χρόνια να επιστρέψει στη γενέτειρά του, την Κρήτη και να ζήσει μόνιμα στο Ρέθυμνο, όπου διατηρεί ένα από τα πιο γνωστά beach bars, καθώς και άλλους χώρους εστίασης. Δυναμικός και αποφασιστικός, κατάφερε να κερδίσει την καρδιά της Πάολα, από το πρώτο λεπτό της γνωριμίας τους. Πλέον, είναι μαζί περίπου 2 χρόνια και συνεχίζουν δυναμικά αφού ο έρωτάς τους όλο και δυναμώνει!

ekriti.gr