Γάμος αλά ελληνικά 3: Η μεγάλη κινηματογραφική επιτυχία κατέφτασε στη χώρα μας – Όλες οι λεπτομέρειες των γυρισμάτων

Είναι γεγονός… Τα γυρίσματα της πολυαναμενόμενης ταινίας «Γάμος αλά ελληνικά 3» ξεκίνησαν και αυτή τη φορά γίνονται στην Ελλάδα.

Η Ελληνοκαναδή πρωταγωνίστρια, σεναριογράφος και παραγωγός, Νία Βαρντάλος, 20 χρόνια μετά την κυκλοφορία της πρώτης ταινίας επιστρέφει ξανά ως Τούλα Πορτοκάλος.

Άρωμα Χόλυγουντ σε Αθήνα και Κέρκυρα

Η αρχή έγινε την Τετάρτη 22 Ιουνίου από την Πλάκα, με τη Ραφήνα και το Σούνιο να ακολουθούν. Ενώ τον Ιούλιο σειρά θα έχει η Κέρκυρα.

Τα γυρίσματα στην Αθήνα άρχισαν από τις 8:00 το πρωί. Επιστρατεύτηκαν εκατοντάδες βαν, τροχόσπιτα, αυτοκίνητα, ειδικά σκηνικά, βεστιάρια, ακόμη και δύο πλοία, το «Αμφιτρίτη» και το «Πανόραμα».

H περιοχή είχε αποκλειστεί και δεν μπορούσε κανείς να πλησιάσει πλην των διαπιστευμένων και αυτοί από απόσταση, καθώς δεν έπρεπε να ενοχλούν το καστ.

Πηγή φωτογραφίας: Rafina Pikermi News

Ωστόσο, το πρωί της Παρασκευής (24/6) στο πλαίσιο των γυρισμάτων υπήρξε ένα ατύχημα, που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός ανθρώπου και η κατάληξή του θα μπορούσε να είναι πολύ πιο σοβαρή.

Δύο ταχύπλοα από τα επτά συνολικά που συμμετέχουν στα γυρίσματα της ταινίας συγκρούστηκαν και οι οκτώ επιβαίνοντες του ενός βρέθηκαν στο νερό. Στο ίδιο σκάφος βρισκόταν τεχνικοί και εξοπλισμός.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο

H Nία Βαρντάλος μέσα από τα social media ενημερώνει συνεχώς για την πορεία των γυρισμάτων αλλά και για την αγάπη που έχει εισπράξει από τον κόσμο.

«Έχω μία ανακοίνωση να κάνω. Είμαστε στην Ελλάδα για τα γυρίσματα του Γάμος αλά ελληνικά 3», ανέφερε σε σχετικό βίντεο από το δωμάτιο του ξενοδοχείου της στην Αθήνα, επιβεβαιώνοντας ότι αυτή τη φορά σκηνοθετεί κιόλας.

«Πολλή αγάπη και ευγνωμοσύνη σε όλους σας για την υποστήριξή σας καθώς περιμένουμε να ξεκινήσουμε το γύρισμα. Ελλάδα μωρό μου. Ελλάδα!», έγραψε στη λεζάντα η ίδια.

Η ανάρτησή της

Σε άλλη της ανάρτηση, η ελληνικής καταγωγής ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία με τους συμπρωταγωνιστές της Λέινι Καζάν, Λούις Μαντιλόρ και Τζια Καρίδις.

Παράλληλα, δήλωσε ότι το νέο σίκουελ της ταινίας είναι αφιερωμένο στη μνήμη του επίσης ελληνικής καταγωγής, Μάικλ Κόνσταντιν, που ενσάρκωσε τον κινηματογραφικό μπαμπά της, Γκας Πορτοκάλος, και πέθανε το καλοκαίρι του 2021, σε ηλικία 94 ετών.

https://youtube.com/watch?v=6mHyzIT_ClU%3Fstart%3D3%26feature%3Doembed

Η πρώτη ταινία, «Γάμος αλά ελληνικά», κυκλοφόρησε το 2002 και έγινε η ρομαντική κωμωδία με τις υψηλότερες εισπράξεις όλων των εποχών. Απέφερε 241,4 εκατομμύρια δολάρια στη Βόρεια Αμερική και απέσπασε υποψηφιότητα για Όσκαρ Πρωτότυπου Σεναρίου.

Το σίκουελ, «Γάμος αλά ελληνικά 2», κυκλοφόρησε το 2016 και περιλάμβανε το αρχικό καστ αλλά και την Έλενα Καμπούρη που υποδύθηκε την κόρη της Νίας.

Η Νία Βαρντάλος πρωταγωνιστεί ως Φωτούλα (Τούλα) Πορτοκάλος. Υποδύεται μία μεσοαστή Ελληνοαμερικανίδα που ερωτεύεται τον «ξένο» Ιάν Μίλλερ της ανωτέρας κοινωνικής τάξης.

Ωστόσο, οι γονείς της δεν τον θέλουν. Η σχέση τους προχωράει ιδανικά και ο Ίαν πολύ σύντομα της ζητάει να τον παντρευτεί. Τι θα συμβεί όμως με τον μπαμπά και την μαμά που δεν είναι καθόλου χαρούμενοι;

Ο υποψήφιος γαμπρός τους είναι προτεστάντης, χορτοφάγος και κυρίως… δεν είναι Έλληνας. Το ζευγάρι θα υποστεί διάφορες δοκιμασίες, μέχρι να πάρει την ευχή της ελληνικής οικογένειας και να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

in.gr