Παιδικό πάρτι: Πώς θα μετατρέψετε τον κήπο σας σε παιδότοπο, εύκολα και οικονομικά

Με τα σχολεία κλειστά και τις διακοπές να αργούν ακόμη, βρισκόμαστε επισήμως στη σεζόν των παιδικών πάρτι. Κι αν το μικρό σας ανήκει στα τυχερά που έχουν γενέθλια αυτή την εποχή, είναι αρκετά εύκολο να του προσφέρετε μια μέρα βγαλμένη από τα όνειρά του, ειδικά αν έχετε στη διάθεσή σας κι έναν ευρύχωρο κήπο, που θα κρατήσει τα πιτσιρίκια χαρούμενα, απασχολημένα και… εκτός σπιτιού, μειώνοντας τον κόπο της επόμενης μέρας.

Σας ακούγεται άθλος; Είναι ευκολότερο από ό,τι νομίζετε, τουλάχιστον αν οργανωθείτε σωστά. Με το σωστό εορταστικό εξοπλισμό – και μερικές επενδύσεις σε παιχνίδια εξωτερικού χώρου, που μπορούν να παίξουν και τον ρόλο δώρου γενεθλίων – το σπίτι σας θα μεταμορφωθεί στον καλύτερο παιδότοπο της πόλης. Άλλωστε, μπορείτε να βρείτε τα πάντα εύκολα και οικονομικά στην ατέλειωτη ποικιλία του shopflix.gr σε είδη πάρτι και παιχνίδια κήπου και βεράντας.

Μικρά σερβίτσια για μεγάλες προσωπικότητες

Ό,τι και αν έχει το πρόγραμμα του πάρτι, η τούρτα και ο μπουφές δεν γίνεται να λείπουν. Και το ίδιο ισχύει και για τα σετ σερβιρίσματος, που σας γλιτώνουν από ατυχήματα και περιττά πλυσίματα.

Κλασικά σετ πιάτων γενεθλίων που δίνουν χρώμα σε κάθε σπίτι (και η τιμή τους θα σας κάνει χαρούμενους), πάρτι σετ Avengers με πιατάκια, ποτηράκια, χαρτοπετσέτες και ό,τι άλλο θα χρειαστούν ή υπερπλήρες σερβίτσιο με τις πριγκίπισσες της Disney; Η ιδανική επιλογή για την προσωπικότητα του παιδιού σας, βρίσκεται σίγουρα ανάμεσα στα αμέτρητα προϊόντα του shopflix.gr.

Βρείτε το δικό σας.

Μπαλόνια, τα επιβεβλημένα

Νομίζουμε ότι θα συμφωνήσετε: παιδικό πάρτι χωρίς μπαλόνια, δεν γίνεται. Και φέτος μπορείτε να ξεφύγετε από την πεπατημένη, επιλέγοντας οικονομικές λύσεις σε ευφάνταστα χρώματα και σχέδια, που ταιριάζουν γάντι στη θεματική του πάρτι.

Λαμπερά ροζ αστέρια για τη μικρή σας πριγκίπισσα, χρυσαφένιοι αριθμοί με την ηλικία του ή «μπουκέτα» μπαλονιών σε σχήμα μπάλας ποδοσφαίρου για τον λιλιπούτειο αθλητή σας; Ή μήπως ένα πλήρες σετ με σημαιάκια, πανό «Happy Birthday» και πολύχρωμα μπαλόνια με πρωταγωνιστή τον μονόκερο; Ό,τι και αν διαλέξετε, το σίγουρο είναι ότι θα παραμείνετε εντός budget.

Διάλεξε τα πιο ξεχωριστά μπαλόνια και διακοσμητικά πάρτι.

Προσοχή στη λεπτομέρεια

Το κεντρικό event του πάρτι – δηλαδή, η εμφάνιση της τούρτας του – αξίζει τη μέγιστη επιμέλεια. Εκτός από την επιλογή του κατάλληλου ζαχαροπλαστείου και ενός σχεδίου που θα το ξετρελάνει, μην παραλείψετε να δώσετε έμφαση και στα κεράκια.

Χρυσαφένιοι αριθμοί και πολύχρωμα «Happy Birthday» θα το βοηθήσουν να απολαύσει ακόμη περισσότερο την αγαπημένη του στιγμή της βραδιάς και θα κάνουν την τούρτα του ακόμη πιο φωτογενή με πολύ μικρό κόστος.

Βρείτε τα αγαπημένα σας.

Η αναγκαία ακαταστασία

Είπαμε, στόχος είναι να μην καθαρίζετε το σπίτι σας για μια εβδομάδα μετά το πάρτι, όμως κάθε παιδικός εορτασμός που σέβεται τον εαυτό του περιλαμβάνει και κάποια ακαταστασία – ειδικά όταν γίνεται στον κήπο.

Αγαπημένο αξεσουάρ για γενιές και γενιές παιδιών, ο χαρτοπόλεμος αποκλείεται να αφήσει ασυγκίνητους τους μικρούς καλεσμένους, ειδικά όταν «εκρήγνυται» στον αέρα, την ώρα που χορεύουν στους ρυθμούς του «Let it Go».

Προμηθευτείτε χαρτοπόλεμο και σερπαντίνες σε διάφορα σχέδια και χρώματα.

Σαν στο σπίτι τους

Τα κεράκια σβήστηκαν, ο χαρτοπόλεμος πετάχτηκε στον αέρα, τα τυροπιτάκια καταβροχθίστηκαν. Ώρα για παιχνίδι στον κήπο! Και μπορείτε να φανταστείτε παιδί που να λέει «όχι» σε ένα εντυπωσιακό σπιτάκι με θέμα το μονόκερο;

Το παιδικό σπιτάκι κήπου της εταιρείας Dolu, από ανθεκτικό πλαστικό, θα γίνει η αφορμή για ατέλειωτο παιχνίδι, τόσο την ημέρα των γενεθλίων του, όσο και κάθε ηλιόλουστη μέρα του χρόνου. Καλύψτε το με μια χρωματιστή κουρτίνα, κάντε τα αποκαλυπτήρια και δείτε τα μάτια του να γεμίζουν ενθουσιασμό.

Αγοράστε το από 135,99€.

Easy Riders ετών… ενός

Ξέρατε ότι η πρώτη επαφή του παιδιού σας με τον κόσμο των μηχανών μπορεί να γίνει από τους πρώτους… 12 μήνες της ζωής του; Η ηλεκτροκίνητη μηχανή Peg Perego Mini Ducati είναι με διαφορά το πιο cool δώρο που μπορεί να κάνει κανείς σε ένα νήπιο – και είναι βέβαιο ότι θα γίνει ο απόλυτος πρωταγωνιστής των γενεθλίων του.

Με ηλεκτρονικό διακόπτη εκκίνησης, προβολέα LED, και ήχους από την πραγματική Ducati, θα διασκεδάσει μικρούς και μεγάλους, ενώ οι τρεις τροχοί της θα κρατούν τους επιβάτες σταθερούς και ασφαλείς.

Αγοράστε τη από 118,88€.

Πλατσουρίσματα στον κήπο

Νεροτσουλήθρα κατ’ οίκον; Ναι, φυσικά και γίνεται – και με μικρότερο κόστος από ό,τι πιστεύετε. Με μεγάλο μέγεθος (189 x 114 x 85 εκατοστά) και κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας συμπαγές πλαστικό που αντέχει σε κάθε καιρική συνθήκη, η Big Splash Slide της Dolu θα του χαρίζει αξέχαστες στιγμές για πολύ, μα πολύ καιρό – και σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητη ούτε στα γενέθλιά του.

Εξοπλισμένη με φαρδιά σκαλοπάτια, σχεδιασμένα για τις όχι και τόσο προσεκτικές κινήσεις των παιδιών, αλλά και με ειδική βάση για σταθερότητα και ασφάλεια, είναι κατάλληλη για παιδιά από τριών ετών και άνω και μπορεί να αντέξει έως και 30 κιλά στατικού βάρους. Και για ακόμη περισσότερο παιδικό ενθουσιασμό, μετατρέπεται εύκολα σε νεροτσουλήθρα με την απλή σύνδεση ενός σωλήνα κήπου.

Αγοράστε τη από 115€.

Ας χάσουν τη μπάλα

Ή μάλλον κάποια από τα δεκάδες μπαλάκια της Μπαλοπισίνας με Σπιτάκι και Τούνελ 3 σε 1, που για λίγες ημέρες ακόμη διατίθεται με έκπτωση 67%. Μπορεί οπτικά να μοιάζει περίπλοκη, όμως η συναρμολόγησή της είναι τόσο απλή που δεν θα χρειαστεί καν να κοιτάξετε εγχειρίδιο, ενώ οι τρεις χώροι της γίνονται ιδανικές κρυψώνες για τα παιδιά.

Το πλαίσιο είναι κατασκευασμένο από σταθερό fiberglass για να αντέχει τα άτακτα παιδικά χεράκια, ενώ το πολύχρωμο ύφασμα τα προσκαλεί σε βουτιές μέσα στις ελαφριές μπάλες από μαλακό πλαστικό. Στο τέλος, αποσυναρμολογείται και αποθηκεύεται εξίσου εύκολα – αν και κάτι μας λέει ότι το μικρό σας θα θέλει να περάσουν όλο το καλοκαίρι παρέα.

Αγοράστε τη από 42,70€.

Ένα κάστρο μόνο για εκείνο

Ένα πραγματικό υπερθέαμα με έκπτωση που αγγίζει το 57%, έρχεται για να εκπληρώσει όλα του τα καλοκαιρινά όνειρα. Γιατί ξέρουμε όλοι καλά ότι δεν υπάρχει παιδί που δεν θα ήθελε να έχει στη διάθεσή του έναν ολόκληρο φουσκωτό παιδότοπο, με πισίνα, νεροτσουλήθρα και κάστρο.

Το σπιτικό… water park Happy Pop, θα φτάσει στον χώρο σας έτοιμο συναρμολογημένο, ενώ μπορεί να σηκώσει έως και 180 κιλά (!) για να μπείτε κι εσείς στο παιχνίδι. Παρά τον όγκο του ξεφουσκώνει, αναδιπλώνεται και επανασυσκευάζεται εύκολα και μπορεί – και επιβάλλεται – να γεμίσει με νερό για μια ανάσα δροσιάς στις ημέρες του καύσωνα. Μαζί με το κάστρο, θα παραλάβετε μια αντλία αέρα, πασσάλους υποστήριξης, τσάντα μεταφοράς, κιτ επισκευής, ψεκαστήρα νερού και αντάπτορα, καθώς επίσης και 30 πλαστικές μπάλες.

Αγοράστε το από 299€.

Κι αν το πάρτι του παιδιού πλέον πλησιάζει υπερβολικά; Μπορείτε και πάλι να είστε ήσυχοι, αφού χάρη στην αποκλειστική συνεργασία του shopflix.gr με την Courier Center, είναι βέβαιο πως ό,τι και αν παραγγείλετε θα παραδοθεί άμεσα και στην ώρα του. Το μόνο που μένει να κάνετε, είναι να βρείτε τα είδη πάρτι που ταιριάζουν καλύτερα στην προσωπικότητα του μικρού σας ανάμεσα σε εκατοντάδες καλαίσθητες επιλογές.

.imommy.gr