Το συγκινητικό στιγμιότυπο με την Άντζελα Γκερέκου στη “Γη της Ελιάς”

Το τελευταίο επεισόδιο στο σίριαλ “Γη της Ελιάς” είχε τρεις άξονες: τον θρησκευτικό γάμο του Φίλιππου και της Βασιλικής, όπου σχεδόν όλοι ήταν καλεσμένοι, τη σύλληψη της Αθηνάς (Άντζελα Γκερέκου) και μια ακόμα δολοφονία, από τις αμέτρητες που συνέβησαν στον πρώτο κύκλο (και που αποτελούν ένα από τα μελανά σημεία του σεναρίου).

Ωστόσο, συγκίνηση προκάλεσε πως στον γάμο, όταν ο γαμπρός και οι καλεσμένοι χόρευαν ζεϊμπέκικο η παραγωγή επέλεξε και το τραγούδι του Τόλη Βοσκόπουλου “Πριν χαθεί το όνειρό μας”. Κατά τη διάρκεια του τραγουδιού και για μια στιγμή η Άντζελα Γκερέκου ως Αθήνα έστρεψε το βλέμμα της προς τον ουρανό, σαν να απευθυνόταν κατά κάποιον τρόπο προς εκείνον.

Στις 19 Ιουλίου συμπληρώνεται ένας χρόνος από τον θάνατο του σπουδαίου τραγουδιστή. Η ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην Ελένη Μενεγάκη, όπου μίλησε για εκείνον και τη σχέση τους υπογραμμίζοντας πως στάθηκε ανεπανάληπτος για εκείνη και πως ήταν ο Τόλης Βοσκόπουλος και η κόρη τους που την παρότρυναν να γυρίσει στην τηλεόραση και στο συγκεκριμένο σίριαλ, το οποίο θα συνεχιστεί την επόμενη σεζόν.

womantoc.gr/