Ντίνα Κώνστα: Το αντίο του Mega στην «Ντένη Μαρκορά»

Τη θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο κι όχι μόνο σκόρπισε η είδηση του θανάτου της ηθοποιού Ντίνα Κώνστα, η οποία γνώρισε τεράστια επιτυχία ως Ντένη Μαρκορά μέσα από τη σειρά, «Δύο Ξένοι».

Το Mega ετοίμασε σχετικό αφιέρωμα για τη ζωή, αλλά και τους ρόλους της Ντίνας Κώνστα που άφησαν εποχή!

Ο ρόλος της ως Ντένη Μαρκορά στους «Δύο Ξένους» άφησε εποχή, αλλά και ως Γιολάντα Ραγιά στο «Δις Εξαμαρτείν», ενώ είχε συμμετάσχει και στις ξεκαρδιστικές «Τρεις Χάριτες» ως θεία Νταϊάνα.

Η Ντένη Μαρκορά των «Δύο Ξένων» του MEGA δε μένει πια εδώ. Θα μείνει στις καρδιές μας ως σύμβολο μιας εποχής, με τους ρόλους της στις πιο δημοφιλείς σειρές της δεκαετίας του ’90 να γράφουν ιστορία.

Ντίνα Κώνστα – Η πορεία της

Η σπουδαία ηθοποιός γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Σάμο και βρέθηκε να σπουδάζει υποκριτική στην Αθήνα παρά τα αντίθετα σχέδια των δικών της για μια συμβατική ζωή κι ένα σίγουρο επάγγελμα.

Οι πρώτοι της ρόλοι στο Εθνικό, στην Επίδαυρο και στο Ηρώδειο ήταν δραματικοί, με την ίδια να αναζητά πάντα την ουσία σε ό,τι έκανε. Ασυμβίβαστη, ελεύθερη, με ήθος, χάραζε δρόμους με τη μοναδικότητά της.

Έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό με τη συμμετοχή της στις τηλεοπτικές σειρές «Τρεις Χάριτες», «Δις Εξαμαρτείν», «Το Σόι μας» και έγινε καθημερινή αγαπημένη συντροφιά για εκατομμύρια τηλεθεατές στους «Δύο Ξένους».

Πριν αποσυρθεί, η Ντίνα Κώνστα συγκλόνισε το κοινό παίζοντας τη Σωτηρία Μπέλλου στο θέατρο που ήταν μια μεγάλη επιθυμία της.

Δείτε το βίντεο εδω

Πηγή: govastileto.gr