X-Factor – Τελικός: Η Κατερίνα Λαζαρίδου είναι η μεγάλη νικήτρια!

Οι πέντε φιναλίστ του διαγωνισμού έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό πάνω στη σκηνή, τόσο με τις σόλο ερμηνείες τους, όσο και με τα ντουέτα που έκαναν με τους coach τους, διεκδικώντας τον τίτλο του επόμενου Έλληνα «Xfactor».

Φυσικά, όλοι ήταν συγκινημένοι, καθώς ολοκληρώθηκε το ταξίδι αυτό και για τους coaches, αλλά και για τους διαγωνιζόμενους. Μία από τις πιο ξεχωριστές στιγμές της βραδιάς ήταν όταν, στη σκηνή του «Xfactor», ανέβηκε ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο οποίος ξεσήκωσε κοινό και κριτική επιτροπή με τις ερμηνείες του.

Σχετικά με τους φιναλίστ, ο Ανδρέας Γεωργίου ανακοίνωσε τον δεύτερο νικητή του «Xfactor» που κέρδισε 50.000 ευρώ, που δεν ήταν άλλος από τον Άγγελο Αρχανιωτάκη. Έτσι, ο τελικός έγινε γυναικεία υπόθεση. Εκείνη που κατάφερε να κερδίσει της εμπιστοσύνη του κοινού και να αναδειχθεί η Ελληνίδα «Xfactor» είναι η Κατερίνα Λαζαρίδου από την ομάδα του Χρήστου Μάστορα, η οποία κέρδισε ένα δισκογραφικό συμβόλαιο με την Panik Ρecords και το ποσό των 150.000 ευρώ και έγινε η πρώτη γυναίκα που κέρδισε το ελληνικό «Xfactor».

Πηγή: govastileto.gr