Τρίκαλα: Αυτοί είναι οι μαθητές που σάρωσαν στις πανελλαδικές εξετάσεις

Στο τέλος της έφθασε η διαδρομή των Τρικαλινών υποψηφίων των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων, μετά και την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγή για ΑΕΙ και ΤΕΙ, το απόγευμα της Πέμπτης .

Παρά τις δυσκολίες που υπήρξαν οι Τρικαλινές και οι Τρικαλινοί υποψήφιοι κατάφεραν να περάσουν στις σχολές που επιθυμούσαν και με ικανοποιητική σειρά, ενώ δεν απουσίασαν οι περιπτώσεις παιδιών που εισήχθησαν στις πρώτες δεκάδες.

Η Μαρία Γκέκα,  μαθήτρια του 7ο Λυκείου Τρικάλων κατάφερε να εισαχθεί πρώτη στην σχολή της, στο ΕΚΠΑ, Πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών με 19.595. Θα πρέπει να υπενθυμιστεί ότι  είχε συγκεντρώσει και την υψηλότερη βαθμολογία στο ν. Τρικάλων.

Πρώτος στη  Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Τεχνολογίας Υπολογιστών (Πάτρα) πέρασε ο Γεώργιος Μαρουσόπουλος,  μαθητής του 1ου ΕΠΑΛ Τρικάλων με 18. 880 μόρια.

Έβδομη στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου  Ιωαννίνων πέρασε η Ελένη Καναβού, μαθήτρια των Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων «Αθηνά» ενώ είχε συγκεντρώσει βαθμολογία 18.725.

Με πολύ καλή σειρά στην σχολή επιλογής του, την ΣΑΝ Αξιωματικών στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών  εισήχθη ο Γεώργιος – Παναγιώτης Σαδραζάνης. Ο μαθητής του 5ου Λυκείου Τρικάλων είναι 11ος.

Η Μαρία Γκέκα

Η Ελένη Καναβού

Ο Γεώργιος Μαρουσόπουλος

Ο Γεώργιος – Παναγιώτης Σαδραζάνης

πηγη- proinoslogosnews.gr