Εντυπωσιακός γάμος Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ: Τον περίμενε στα σκαλιά

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ παντρεύτηκαν για δεύτερη το βράδυ του Σαββάτου στο κτήμα του ηθοποιού στην Τζόρτζια σε μια άκρως εντυπωσιακή τελετή.

Η Λατίνα σταρ και ο Χολιγουντιανός ηθοποιός, ένα μόλις μήνα μετά τον πολιτικό γάμο τους στο Λας Βέγκας, θέλησαν να ανταλλάξουν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης μπροστά στις οικογένειές τους, αλλά και τους φίλους τους. Μπορεί ο πρώτος γάμος της Τζένιφερ Λόπεζ και του Μπεν Άφλεκ να έγινε κρυφά και να αποτέλεσε μία προσωπική υπόθεση, όμως οι δυό τους οργάνωσαν μία ακόμα τελετή για να παραβρεθούν όλοι οι αγαπημένοι τους φίλοι και τα φλας των παπαράτσι.

Photo: Richard Leo Johnson

Σύμφωνα με το TMZ, το ζευγάρι έφτασε στον χώρο της γαμήλιας δεξίωσης με βάρκα και στη συνέχεια χαιρέτησε τους λαμπερούς καλεσμένους του.

Ο διάσημος διοργανωτής εκδηλώσεων, Κόλιν Κόουι είχε φροντίσει τα πάντα για την ξεχωριστή ημέρα των δύο σταρ. Πρόκειται άλλωστε, για έναν από τους πιο επιτυχημένους στο είδος, με την αμοιβή του να φτάνει ακόμα και τα 25 εκατ. δολάρια.


Ο Άφλεκ φτάνει στο κτήμα και η Λόπεζ τον περιμένει στα σκαλιά:

Στη λίστα των καλεσμένων βρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο Ματ Ντέιμον, η συζυγός του Λουτσιάνα, ο Κέβιν Σμιθ και η συζυγός του Τζένιφερ, ο Τζέισον Μιοες επίσης με τη γυναίκα του Τζόρνταν, ο Τζίμι Κίμελ, η Ντρέα Ντε Ματέο και ο διάσημος κυνηγός ταλέντων Πάτρικ Γουάιτσελ με τη συζυγό του Πία.

Το τριήμερο πάρτι τους ξεκίνησε την Παρασκευή 19 Αυγούστου και ολοκληρώνεται σήμερα Κυριακή, με πικ νικ στον κήπο του κτήματος στο Riceboro. Όλοι οι καλεσμένοι που έδωσαν το παρών φορούσαν λευκά ρούχα, για να εναρμονίζονται με τα πολυτελή διακοσμητικά και τις συνθέσεις με τα λουλούδια.
Για την γαμήλια τελετή η Λόπεζ επιθυμούσε τον καλύτερο λειτουργό για τον γάμο της, ο οποίος δεν είναι άλλος από τον διάσημο life coach και συγγραφέα, Τζέι Σέτι.

Δείτε τις φωτογραφίες από τον πολυτελή γάμο του διάσημου ζευγαριού:

Oh my gawd???? @JLo @BenAffleck #Bennifer #forever pic.twitter.com/593mNge3ul

— eli ✧⋆˚🧚🏽‍♂️ (@ElixExotic) August 21, 2022

in.gr