Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Κυριακή 21 Αυγούστου

ΚΡΙΟΣ: Θα περάσετε όμορφα, θα διασκεδάσετε και θα γεμίσετε τις μπαταρίες σας, που θα σας κρατήσουν σε ισορροπία στη συνέχεια. Νέοι δρόμοι επιτυχίας ανοίγονται μπροστά σας, ενώ θα δείτε και εξελίξεις σε μια πρόσφατη ερωτική σας σχέση. Επειτα από απροσδόκητα γεγονότα που περάσατε, πιεστικές καταστάσεις και κάθε είδους αναμετρήσεις με το περιβάλλον, μπορείτε να κάνετε τα πρώτα βήματα αλλαγής. Η μέρα θα είναι η αφετηρία σας κυρίως για τις εξελίξεις στην προσωπική σας ζωή, αλλά και για τη νέα μορφή που θα πάρει η καριέρα σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι εσωτερικές σας διαφοροποιήσεις και αναζητήσεις, ακόμα και αν κάποιες φορές είναι επώδυνες, σας δίνουν τη δυνατότητα να βάλετε τη ζωή σας σε τάξη και πάνω σε γερές, υγιείς και δημιουργικές βάσεις που δεν θα σας προδώσουν γιατί θα εξαρτώνται αποκλειστικά από εσάς. Ακολουθήστε λοιπόν ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα, δώστε την απαιτούμενη ενέργεια που χρειάζεται για να προχωρήσετε σε αυτά που κάνετε, και μετά με απόλυτη ηρεμία καθίστε και απολαύστε το αποτέλεσμα. Μάθετε να σκέφτεστε και να προσαρμόζεστε ακόμα και όταν δεν γίνονται όλα όπως θα τα θέλατε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Υπερασπιστείτε τα κεκτημένα σας στην καριέρα και μη βιαστείτε να κάνετε πωλήσεις, αν δεν υπάρχει άμεση ανάγκη για χρήματα. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να πισωγυρίσετε σε άτομα που σας περιόρισαν, σας αμφισβήτησαν ή προσπάθησαν να σας πάρουν τα ηνία. Ξέρετε καλά πως όταν οι ευθύνες και η κτητικότητα ξεπερνούν τα όριά σας, αρχίζετε να πνίγεστε, οπότε γιατί να το περάσετε ξανά. Με τον ίδιο τρόπο που αρχίζετε μια σχέση, με αμεσότητα και χωρίς πολλά λόγια, πείτε «αντίο» και γυρίστε την πλάτη στο παρελθόν ανεπιστρεπτί. Ακολουθήστε τον δρόμο που σας πάει μπροστά, επιλέγοντας έναν νέο σύντροφο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι συνθήκες εργασίας σας βελτιώνονται αισθητά και διορθώνονται τα προβληματικά σημεία στις συνεργασίες σας. Τακτοποιήστε εκκρεμότητες και οφειλές που θα σχετίζονται είτε με επαγγελματικές είτε με οικονομικές σχέσεις. Δεν χρειάζεται να κρυφτείτε πίσω από ψεύτικες δικαιολογίες για να γλυκάνετε το χάπι, όταν πρόκειται να κάνετε κάτι καλό για τον εαυτό σας και πρέπει να το καταλάβετε. Προφανώς θα έχετε κουραστεί από τη συμπεριφορά του συντρόφου σας, και από το να σας πιάσουν τάσεις φυγής και να τις πραγματοποιήσετε, θα διαλέξετε να κλείσετε την πόρτα σας. Οπως και να έχει, ο πρώτος λόγος θα είναι δικός σας.

ΛΕΩΝ: Εχετε μπροστά σας ένα θαυμάσιο διάστημα για γνωριμίες και επαφές, αλλά και για ένα τρυφερό πλησίασμα με όσους αγαπάτε. Φιλίες από το παρελθόν αναζωπυρώνονται και έρχονται να προστεθούν σε καινούργιες. Στο οικογενειακό σας περιβάλλον το κλίμα θα είναι αρκετά ήσυχο και θα έχετε πολλές ευκαιρίες να προσεγγίσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να περάσετε ευχάριστες ώρες μαζί τους. Για να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα στις σχέσεις σας παραδεχτείτε τα ελαττώματά σας και μην κάνετε τους ήρωες όταν πρέπει να ακολουθήσετε μια τακτική που θα κάνει ευχάριστη την καθημερινότητά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Παραμείνετε ρεαλιστές και προσγειωμένοι όσο και αν σας ενοχλεί. Ως ευαίσθητα άτομα εξελίσσεστε μέσα από ψυχικές διεργασίες, αλλά τώρα θα χρειαστεί να επιβάλλετε τάξη στις υποθέσεις σας. Μην αποθαρρύνεστε για ό,τι δεν γίνεται εύκολα και γρήγορα, όλα έχουν τον σκοπό τους για να μην ανατρέπονται οι ισορροπίες. Θα αρχίσετε να απομυθοποιείτε καταστάσεις και ανθρώπους που από καιρό αποφεύγατε, και θα θυμηθείτε τις υποσχέσεις που είχατε δώσει στον εαυτό σας για τον τρόπο με τον οποίο θα διαχειρίζεστε τη ζωή σας και που τώρα θα πρέπει να τις εφαρμόσετε, αν θέλετε να είστε δημιουργικοί.

ΖΥΓΟΣ: Ενισχύονται η αισθηματική και η προσωπική σας ζωή και δίνεται ιδιαίτερη έμφαση σε θέματα σπιτιού και καριέρας. Ερευνήστε ό,τι σας αφορά άμεσα και πάρτε αποφάσεις όχι μόνο για τώρα, αλλά και για τους επόμενους μήνες. Οι φιλοδοξίες σας βρίσκουν τον κατάλληλο χώρο να αναπτυχθούν, γι’ αυτό συνεργαστείτε με άτομα που εμπιστεύεστε την κρίση τους. Μην είστε αρνητικοί στις απόψεις των άλλων, ειδικά αν δεν τις έχετε ακούσει. Οι βιαστικές αποφάσεις δεν θα βοηθήσουν, ούτε ο εκνευρισμός. Θα έρθετε αντιμέτωποι με μια αλήθεια, που θα την αναγνωρίσετε λόγω της εμπειρίας του παρελθόντος σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η λέξη-κλειδί θα είναι καλαισθησία, η οποία θα βρίσκεται στο ζενίθ της, και εσείς θα μπορείτε άφοβα να αυτοσχεδιάσετε. Θα έχετε έντονα τη διάθεση να αντιπαραθέσετε αξίες, συναισθήματα και κανόνες που θα αφορούν την κοινή πορεία με τον σύντροφό σας. Δείξτε προσοχή στον τρόπο με τον οποίο θα ανοιχτείτε για να μην την πατήσετε, ειδικά σε θέματα που θα έχουν σχέση με το «μαζί» ή το «χώρια». Οι αθέλητες μεταστροφές της διάθεσής σας θα διαρκέσουν όλη την εβδομάδα. Θα είστε πιο ξεκάθαροι και πιο συγκεκριμένοι, αν και θα δείχνετε μια ψυχική ροπή στην ανταλλαγή λόγων και υποσχέσεων.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Να είστε σίγουροι ότι θα κάνετε καλή εντύπωση. Φροντίστε για την ομορφιά και την ποιότητα σε όλα, και προπαντός στην υγεία σας. Θα πρέπει ακόμα και οι δραστηριότητες που θα διαλέξετε να βελτιώσουν τη φυσική σας κατάσταση να είναι εκλεπτυσμένες. Η τύχη θα σας βοηθήσει να τα ταξινομήσετε σωστά και να αποκτήσετε την εικόνα της αρμονικής ζωής. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε εσείς, είναι να συγκεντρωθείτε και να οργανώσετε εκ νέου την πορεία σας συνδυάζοντας σωστά τις δραστηριότητές σας με κέφι και ανοιχτό μυαλό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ασχοληθείτε με ξεκούραστα σπορ, ώστε να μην καταπονήσετε τον οργανισμό σας. Είναι αναγκαίο να γίνετε ρεαλιστές ώστε να έχετε στα χέρια σας εναλλακτικές λύσεις, χωρίς να αποκλείσετε όσες θεωρείτε απίθανες ή ουτοπικές, γιατί ενδέχεται ακόμα και να αποδώσουν αυτές παρά οι παραδοσιακές. Οπως και να έχει, θα μπείτε σε νέους ρυθμούς δουλειάς, οι οποίοι θα σας αναζωογονήσουν και παράλληλα θα σας βοηθήσουν να αντιληφθείτε ορισμένα περίεργα ευτράπελα που γίνονται στον εργασιακό σας χώρο. Τα θετικά θα συνυπάρχουν με τα αρνητικά σας, και θα γράφεται ένα σενάριο που θα σας ωθεί να καταλήξετε σε κάποιες συγκεκριμένες εκτιμήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οπως φαίνεται, βρίσκεστε σε ένα μεταβατικό στάδιο, και θα αξιολογείτε την ερωτική σας ζωή σύμφωνα με τα βιώματα και τις εμπειρίες σας. Θα σας απασχολήσει έντονα η αίσθηση που σας άφησαν και θα θελήσετε να την επεξεργαστείτε με έναν τρόπο που δεν θα αφήνει περιθώρια στις προκαταλήψεις. Τα συναισθήματα που θα πηγάζουν από μέσα σας θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε σε μια ουσιαστική ανάπτυξη της ερωτικής σας ζωής. Αλλάζοντας τη συμπεριφορά σας, έχετε σταματήσει να αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις με ακραίο τρόπο και βλέπετε τα πράγματα πιο καθαρά, αποφεύγοντας τα κακώς εννοούμενα πάθη.

ΙΧΘΥΣ: Οι αδέσμευτοι τολμήστε να αποδεχτείτε ένα νέο πρόσωπο στην καρδιά σας χωρίς όρους. Η ερωτική σας ζωή δεν έχει πλέον καμία ανάγκη από κρυφές ή καλυμμένες καταστάσεις, οπότε το μόνο που απομένει είναι να είστε αληθινοί. Στη συνέχεια αρχίζουν να διαγράφονται καινούργιοι ευχάριστοι δρόμοι που δεν είχατε φανταστεί μέχρι τώρα. Οι δεσμευμένοι μην αποφύγετε κάποιες κόντρες που θα παρουσιαστούν από μόνες τους, γιατί στη διάρκειά τους θα εκδηλωθούν οι δικές σας ευαισθησίες αλλά και του συντρόφου σας, που είναι σημαντικές για να υπάρχει σύμπνοια στη σχέση σας.

.espressonews.gr/