Φτιάξε και εσυ αυτές τις 5 υπέροχες DIY κατασκευές με κοχύλια!

Το μάζεμα των κοχυλιών είναι από τις αγαπημένες μας συνήθειες κάθε καλοκαίρι. Και σε ποιόν δεν έχει συμβεί να καταλήξει να έχει σακούλες ολόκληρες γεμάτες με κοχύλια στο σπίτι μετά από τις οικογενειακές διακοπές ή κάποια εξόρμηση με φίλους; Είναι, όμως, τόσο μοναδικά και όμορφα που απλά δεν μπορείς να σταματήσεις να τα συλλέγεις! Γιατί, συνεπώς, να μην τα αξιοποιήσεις και να ξοδέψεις δημιουργικά τον χρόνο σου με DIY κατασκευές;

Αφέσου στην φαντασία σου και φτιάξε όμορφα διακοσμητικά με αυτές τις 5 υπέροχες DIY κατασκευές με κοχύλια!

Γλάστρες

kalokairinew kataskeues

Αν έχεις κοχύλια πιο μεγάλα και πλατιά σε στυλ μπορείς εύκολα να δημιουργήσεις γλάστρες! Μπορείς να δώσεις μια καλοκαιρινή νότα στη διακόσμησή σου και να συνοδεύσεις υπέροχα τα λουλούδια σου.

Διακοσμητικά λουλούδια

diakosmhtiko apo koxylia

Δεν είναι επιτακτικό να ξοδεύεις χρήματα σε διακοσμητικά, αφού μπορείς να αξιοποιήσεις τα κοχύλια που τα δημιουργήσεις μόνη σου και να είναι εξίσου όμορφα. Αυτά τα λουλούδια από κοχύλια θα ήταν η τέλεια ιδέα για σένα που πιάνουν τα χέρια σου και θέλεις κάτι ασυνήθιστο στη διακόσμησή σου.

Βάσεις για δαχτυλίδια

vash gia daxtylidia diy

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα κοχύλια σου και να φτιάξεις υπέροχες βάσεις για τα δαχτυλίδια σου. Η καλύτερη λύση για να μην τα χάνεις και να τα διατηρείς οργανωμένα και σε τάξη!

Kάτι για τον τοίχο

pinakas me koxylia

Αν σου αρέσουν τα μεγαλύτερα project και έχεις χρόνο και διάθεση μπορείς να πειραματιστείς με ένα κάδρο και άφθονα κοχύλια. Στην περίπτωση αυτή δεν υπάρχουν κανόνες και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αφήσεις την φαντασία σου να σε οδηγήσει. Βρες τι ταιριάζει στην αισθητική σου και αποφάσισε που ακριβώς θα κινηθείς. Το αποτέλεσμα σίγουρα δεν θα σε απογοητεύσει!

Κορνίζα

diy korniza

Προμηθεύσου μια απλή κορνίζα και στόλισέ την ή ανανέωσέ κάποια που έχεις ήδη προσθέτοντας κοχύλια στην επιφάνεια. Σίγουρα θα ήταν μια ωραία πινελιά και θα συνδυάζονταν υπέροχα με τις αναμνήσεις σου από τις διακοπές σου στο εσωτερικό της κορνίζας!

exypnes-idees.gr