Κορυφαία παγκόσμια επιτυχία του Τρικαλινού Φυσικοθεραπευτή και Καθηγητή Γεωργίου Τσέρτου

Ο κ. Γ. Τσέρτος Φυσικοθεραπευτής και Καθηγητής, τη Δευτέρα 11 Ιουνίου 2022 ενημερώθηκε από τον σύμβουλο του Υπουργού Υγείας κ. Κουτσιώρη , για την επικοινωνία του Υπουργείου με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (Π.Ο.Υ.).

Του ζητήθηκε μέσω του Υπουργείου Υγείας να κατατεθέσει στον Π.Ο.Υ. τεκμηριωμένη πρόταση για την ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΟΡΘΗΣ ΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ, καθώς και την πρόταση του για τον καθορισμό της ημερομηνίας του εορτασμού, για την οποία έστειλε την 4η Μαρτίου.

Ο κ. Τσέρτος ευχαριστεί τον Υπουργό Υγείας κ. Πλεύρη στην κυβέρνηση Κ. Μητσοτάκη, ο οποίος με πνεύμα σύγχρονο, με ενδιαφέρον και συνέπεια μελέτησε και προώθησε την πρόταση του, την Γ.Γ. Δημόσιας Υγείας κ. Αγαπηδάκη, τον Σύμβουλο κ. Κουτσιώρη, τον Πρώην Υπουργό Υγείας κ. Κικίλια ο οποίος πρώτος επί της θητείας του ενδιαφέρθηκε για την μελέτη και προώθηση πρότασης του και όλους όσους συνετέλεσαν στην λήψη της σημαντικής αυτής απόφασης για την Ελλάδα και την Δημόσια και Παγκόσμια Υγεία.

Ο ακούραστος συμπολίτης μας ο οποίος οραματίστηκε την Παγκόσμια αυτή ημέρα, δεν σταματά την προσωπική του έρευνα τη σχετική με το αντικείμενο που χρόνια εργάστηκε και μελετά.

Πριν δύο μήνες αναγνωρίστηκε από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθήνας η σημαντική θεραπευτική του μέθοδος (TSERTEIOS Μέθοδος).

Και συνεχίζει!

tameteora.gr