Με ανάδρομο Ερμή έρχεται ο Σεπτέμβριος: Τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν

Δεν θα ήταν νέα σεζόν αν δεν ξεκινούσε με ανάδρομο Ερμή, έτσι… για το καλό. Συνήθως οι ανάδρομοι είναι γνωστοί για την επιβράδυνση των πραγμάτων, αλλά δεν υπάρχει πλανήτης με μεγαλύτερη φήμη από τον ανάδρομο Ερμή.

Ως κυρίαρχος των… πάντων ο εν λόγω πλανήτης διέπει πολλές σημαντικές πτυχές της καθημερινής μας ζωής, οπότε όταν κάνει ανάδρομη κίνηση τρεις έως τέσσερις φορές τον χρόνο, μπορεί πραγματικά να μας απορρυθμίσει…

Είναι χρήσιμο λοιπόν να ξέρετε πώς ο επόμενος ανάδρομος Ερμής ξεκινά στις 9 Σεπτεμβρίου και διαρκεί έως τις 2 Οκτωβρίου.

Σε αυτό το πλαίσιο μα ζητά να αναθεωρήσουμε την πορεία μας και να ξεκαθαρίσουμε τις αποφάσεις μας. Ενώ όλοι είναι πιθανό να αισθανθούν την επίδραση με κάποιον τρόπο, τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από τον ανάδρομο Ερμή του Σεπτεμβρίου 2022 αντιμετωπίζουν μερικά πιο έντονα εμπόδια.

Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από τον ανάδρομο Ερμή

Κριός

Αυτός ο ανάδρομος επηρεάζει στον οίκο των συνεργασιών και των σχέσεων που σημαίνει ότι πιθανότατα θα συναντήσετε εμπόδια στη σχέση ή θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες σε θέματα επικοινωνίας με τους πιο στενούς σας συντρόφους.

Παλιές διαφωνίες με έναν σύντροφο θα μπορούσαν ξαφνικά να επανέλθουν στην επιφάνεια και να απαιτήσουν περαιτέρω συζήτηση, ή παλιοί εραστές θα μπορούσαν να εμφανιστούν ξανά.

Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με τη λήψη παρορμητικών αποφάσεων ή τις υπερβολικές αντιδράσεις στις 18 Σεπτεμβρίου, καθώς αυτή είναι η κορύφωση της αντίθεσης του Ερμή στον επεκτατικό πλανήτη Δία στο ζώδιό σας.

Παρθένος

Ένα είναι σίγουρο: Θα νιώσετε την αστρολογική ένταση. Αλλά αυτό ισχύει ιδιαίτερα όταν ο κυβερνήτης πλανήτης σας Ερμής επιστρέψει στο ζώδιό σας στις 23 Σεπτεμβρίου.

Το πρώτο μισό της πορείας του ανάδρομου θα χτυπήσει τον οικονομικό τομέα, κάτι που θα μπορούσε να προκαλέσει οικονομικά μπερδέματα ή να σας παρασύρει σε συμφωνίες που είναι πολύ καλές για να είναι αληθινές. Να είστε προσεκτικοί με τον τρόπο με τον οποίο ξοδεύετε τα χρήματα σας.

Ζυγός

Προετοιμαστείτε για ενδοσκόπηση. Θα ασχοληθείτε με θέματα αυτοέκφρασης και ταυτότητας, επομένως είναι η κατάλληλη στιγμή να αναθεωρήσετε πώς παρουσιάζατε τον εαυτό σας και αλληλεπιδράτε με τον κόσμο.

Αιγόκερως

Οι επαγγελματικές προσπάθειες είναι ένα σημαντικό κομμάτι για τους περισσότερους ανθρώπους, αλλά αυτό ισχύει ιδιαίτερα για ένα εργατικό ζώδιο της γης όπως ο Αιγόκερως.

Αυτός ο ανάδρομος αφορά την καριέρα και τη δημόσια εικόνα σας. Να είστε σε εγρήγορση όταν πρόκειται για πιθανά σφάλματα επικοινωνίας στην εργασία και να διαβάσετε ξανά τα e-mail και τις προσκλήσεις σε συσκέψεις πριν πατήσετε αποστολή.

in.gr