Να ζήσεις Ευαγγελία και να είσαι καλότυχη στη ζωή σου!

Την κορούλα τους βάφτισαν η Νικολέττα και ο Βάιος

Τη μονάκριβη κορούλα τους βάφτισαν η δημοσιογράφος Νικολέττα Μούκα και ο σύζυγος της Βάϊος Κρανιάς

Τα χάδια των γονιών της, αλλά και τα χαμόγελα των καλεσμένων της δεν ήταν αρκετά για να «παγώσουν» τα δάκρυα από τα ματάκια της. Αντιθέτως, όπως όλες οι γυναίκες, γκρινιάζουν έτσι κι εκείνη δεν θέλησε να διαφέρει. Τόσα στα χέρια του νονού, όσο και στην πρώτη επίσημη βουτιά της ζωής της στα νερά της κολυμπήθρας, δάκρυσε και δεν έκρυβε τον εκνευρισμό της.

Ο λόγος για την κόρη της δημοσιογράφου Νικολέττας Μούκα και του συζύγου της Βάϊου Κρανιά, η οποία βαφτίστηκε την Κυριακή 21 Αυγούστου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στα Μεγάλα Καλύβια.

Νονός της μικρής που της χάρισε το όνομα «Ευαγγελία», ο αδελφικός φίλος του ζευγαριού, Στέφανος Παπαγεωργίου.

Αμέσως μετά το Μυστήριο ακολούθησε δεξίωση στην ταβέρνα «Η Θράκα».

Η βάπτιση της μικρής Ευαγγελίας σε ταξίδευε σε ένα παραμυθένιο ροζ σκηνικό! Η υπέροχη ομάδα της Day Dream events σχεδίασε ένα ονειρεμένο setting για τη βάπτιση της μικρής το οποίο ξεχείλιζε από ομορφιά. Mυρωδάτα μπουκέτα από ορτανσίες και mini roses σε γυάλινα βαζάκια συνδυάστηκαν τόσο όμορφα με πεταλούδες δημιουργώντας τα ιδανικά centerpieces για αυτό το σκηνικό που έμοιαζε να είναι βγαλμένο από παραμύθι. To σκηνικό συμπλήρωσαν το ρομαντικά βαπτιστικά.

Τα χρυσά διακοσμητικά stands και οι λευκές  βάσεις γλυκών έδιναν τη δικιά τους ξεχωριστή elegant πινελιά στο χώρο. H μικρή πρωταγωνίστρια δεν μπορούσε παρά να απολαύσει την κάθε στιγμή χαρίζοντάς μας μοναδικές λήψεις. Δείτε την κάθε ξεχωριστή στιγμή αυτής της υπέροχης βάπτισης μέσα από τις φωτογραφίες της Κατερίνας Γιαννακοπούλου!

Το «TV10» εύχεται στην νεοφώτιστη Ευαγγελία ευλογία στη ζωή της και οι γονείς της και ο νονός της να την καμαρώνουν.