Χρηστίδου – Μαραντίνης: Τι υποστηρίζει για πρώτη φορά η πλευρά του τραγουδιστή – «Έχει καταβάλλει διατροφή άνω των 110.000 ευρώ»

Μετά την καταδίκη του Θοδωρή Μαραντίνη στη δικαστική διαμάχη με τη Σίσσυ Χρηστίδου για τη διατροφή των δύο παιδιών τους, ο δικηγόρος του τραγουδιστή μίλησε για πρώτη φορά στο Πρωινό και στον Γιώργο Λιάγκα.

Ο κ. Δημήτρης Δουλιώτης σημείωσε ότι πρωταρχική επιθυμία του Θοδωρή Μαραντίνη είναι ο σεβασμός των δύο ανήλικων τέκνων του και αυτός είναι και ο λόγος που μέχρι σήμερα δεν είχε τοποθετηθεί η δική του πλευρά. Μάλιστα τόνισε ότι ο πελάτης του πιστεύει ότι θα δικαιωθεί.

«Ήταν ένα ποινικό δικαστήριο, το οποίο έχει εφεσιβληθεί (έχει ασκηθεί έφεση) και επομένως η υπόθεση αυτή εκκρεμεί και θα πρέπει αναφορικά με αυτό να μην κάνω κάποιο σχόλιο. Δεν έχει κριθεί η συγκεκριμένη υπόθεση. Αυτό που αφορά τον κόσμο να ακουστεί είναι ότι από τη στιγμή που έχει εφεσιβληθεί αυτή η απόφαση, δεν έχει κριθεί οριστικά και τελεσίδικα. Οπότε αναμένουμε» είπε αρχικά ο δικηγόρος του Θοδωρή Μαραντίνη.

«Ο κ. Μαραντίνης κατέβαλε για ικανό χρονικό διάστημα στο ακέραιο τη διατροφή. Ο λόγος που κάποια στιγμή έκανε μερικές καταβολές ήταν μέσα στο 2020, δεδομένου ότι εξαιτίας του κορονοϊού υπέστη τεράστιο πλήγμα όλο το καλλιτεχνικό στερέωμα με αποτέλεσμα τη συρρίκνωση των εισοδημάτων των καλλιτεχνών. Θα την εξοφλήσει το συντομότερο δυνατό και το γνωρίζει αυτό η κα Χρηστίδου.

Δεν έχει υπάρξει μήνας από το 2019 που χώρισε αυτό το ζευγάρι που ο κ. Μαραντίνης δεν έχει καταβάλλει διατροφή για τα παιδιά του, πλήρως ή μερικώς, και φυσικά ενδεικτικά να σας πω πως από το 2019 μέχρι σήμερα, έχει καταβάλλει διατροφή και δίδακτρα –παρά το όποιο υπόλοιπο- άνω των 110.000 ευρώ. Ο άνθρωπος προσπαθεί να ορθοποδήσει μετά από όλο αυτό το πλήγμα και σήμερα ήταν απαραίτητη η παρουσία μου. Το σύνολο των σχολικών υποχρεώσεων καλύπτεται από τον κ. Μαραντίνη» συνέχισε ο κ. Δουλιώτης μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Όπως σημείωσε, επίσης, ο συνήγορος του frontman των Onirama, ο Θοδωρής Μαραντίνης μένει 3 φορές την εβδομάδα με τους δύο γιους του. «Αυτό ισοδυναμεί με ένα ντε φάκτο καθεστώς συνεπιμέλειας, μίας άτυπης συνεπιμέλειας και ούτως ή άλλως ήταν αυτή η επιθυμία του από την αρχή. Είναι ένας πατέρας που δίνει τη ζωή του γι’ αυτά τα παιδιά, έχει σταθεί γι’ αυτά σε κάθε στάδιο της ζωής του».