Η πιο ωραία γυναίκα του κόσμου είναι η Jodie Comer

Το Golden Ratio of Beauty αποφάνθηκε και η 29χρονη ηθοποιός άφησε πίσω της μεγάλα ονόματα, όπως Zendaya και Bella Hadid.

Ηομορφιά είναι πολλές φορές ένα υποκειμενικό πράγμα. Ένας άνθρωπος που μοιάζει ωραίος σε εσένα, μπορεί για τον διπλανό σου να μην εντάσσεται στην ίδια κατηγορία. Αυτό, φυσικά, έχει να κάνει και με τα γενικότερα γούστα μας και τη διαμόρφωσή τους, όμως, το Golden Ratio of Beauty ήρθε και φέτος για να αποφανθεί σχετικά με το ποια είναι η πιο ωραία γυναίκα στον κόσμο κατά τις μετρήσεις του.

Η πιο ωραία γυναίκα στον κόσμο είναι η Jodie Comer

Για φέτος, το Golden Ratio of Beauty ανέδειξε την Jodie Comer ως την πιο ωραία γυναίκα του πλανήτη. Η 29χρονη ηθοποιός συγκέντρωσε 94,52% στη μέτρηση της του Golden Ratio of Beauty, μίας εξίσωσης που βασίζεται σε ιδέα των αρχαίων Ελλήνων. Η βαθμολογία που συγκεντρώνει ο καθένας μετριέται σε «Phi», από τον Έλληνα γλύπτη Φειδία.

"Killing Eve" Season Four Photo Call
Πηγή: Invision
Celebrity Birthdays - March 6 - March 12
Πηγή: Invision
NY Premiere of "The Last Duel"
Πηγή: ©2021 Evan Agostini
Britain The Last Duel Premiere
Πηγή: Invision
Britain Free Guy Premiere

Η μύτη και τα χείλη της ηθοποιού -οι μετρήσεις στις οποίες είχε την υψηλότερη βαθμολογία- απείχαν μόλις 1,3% από το τέλειο σχήμα, με ένα σκορ που έφτασε το 98,7%.

Ο ανταγωνισμός ήταν μεγάλος, αφού η Comer ήρθε αντιμέτωπη με διάσημες γυναίκες, όπως η Zendaya, η Bella Hadid και η Beyoncé, και όλες ήρθαν κοντά αλλά δεν κατάφεραν τελικά να τερματίσουν στην πρώτη θέση.

Την Jodie Comer έχουμε δει σε παραγωγές, όπως The Last Duel (2021), Free Guy (2021), Killing Eve (2018-2022), The White Princess (2017).

Jodie Comer Roles Before “Killing Eve” | IMDb NO SMALL PARTS

Η Jodie Comer ξεπέρασε κατά πολύ τις υπόλοιπες

Ο πλαστικός χειρουργός Dr Julian De Silva, διοικητής του Centre For Advanced Facial Cosmetic And Plastic Surgery, βοήθησε στη δημιουργία των τεχνικών προδιαγραφών για τις πιο ωραίες γυναίκες και μίλησε σχετικά με τη νικήτρια.

«Η Jodie Comer ήταν η αδιαφιλονίκητη νικήτρια όταν όλα τα στοιχεία του προσώπου μετρήθηκαν για τη φυσική τελειότητα. Είχε το υψηλότερο σκορ στη θέση της μύτης και των χειλιών της. Είχε το υψηλότερο σκορ για το πλάτος και το μήκος της μύτης και ήταν κοντά στην κορυφή για το σχήμα των χειλιών και τη θέση των ματιών της. Το πιγούνι της είναι φτιαγμένο πολύ όμορφα και το συνολικό της πρόσωπο είναι πραγματικά πολύ δυνατό. Το μόνο στοιχείο που είχε χαμηλότερη βαθμολογία ήταν τα φρύδια της που συγκέντρωσαν σκορ 88%», είπε.

Δεύτερη σε αυτήν τη λίστα ήρθε η Zendaya, τρίτη η Bella Hadid και τέταρτη η Beyoncé.

Όλη η κατάταξη:

1 Jodie Comer – 94.52%

2 Zendaya – 94.37%

3 Bella Hadid – 94.35%

4 Beyoncé – 92.44%

5 Ariana Grande – 91.81%

6 Taylor Swift – 91.64%

7 Jourdan Dunn – 91.39%

8 Kim Kardashian – 91.28%

9 Deepika Padukone 91.22%

10 HoYeon Jung – 89.63%