5 Πανεύκολες DIY κατασκευές εξωτερικού χώρου!

Ειδικά, τώρα που το καλοκαίρι έφτασε, τι καλύτερο από το να απολαμβάνεις τον ωραίο καιρό, έξω στον κήπο σου; Ωστόσο, για να νιώθεις ακόμα πιο άνετα και cozy, πρέπει να έχεις και την ανάλογη διακόσμηση, που θα ομορφαίνει το περιβάλλον. Για αυτό, εμείς, σου προτείνουμε 5 ιδέες για πολύ εύκολες DIY κατασκευές εξωτερικού χώρου, που θα αναβαθμίσουν τον κήπο σου!

DIY κατασκευές εξωτερικού χώρου που θα αναβαθμίσουν τον κήπο σου!

1. Ανθοστήλη από σκάλα

diy γλάστρες για τον κήπο

Πρόκειται για μια πολύ όμορφη και έξυπνη DIY κατασκευή για τον κήπο σου. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βρεις μια παλιά σκάλα και να κρεμάσεις κασπώ σε κάθε σκαλί. Στη συνέχεια, φύτεψε τα λουλούδια που επιθυμείς και θα έχεις ένα μοναδικό αποτέλεσμα.

2. DIY Παρτέρι από τσιμεντόλιθους

diy κατασκευές εξωτερικού χώρου

Εάν θέλεις να προσθέσεις στον κήπο σου ένα μικρό παρτέρι, αλλά δεν ξέρεις πως θα το οριοθετήσεις, τότε σου βρήκαμε τη λύση. Βρες μερικούς τσιμεντόλιθους ή προμηθεύσου από ένα κατάστημα με τέτοια είδη και φτιάξε το περίγραμμα σου. Έτσι, μπορείς να φυτέψεις στο εσωτερικό οτιδήποτε θέλεις, ακόμα και στις τρύπες από τους λίθους.

3. Σκαμπό από ρόδα αυτοκινήτου

diy σκαμπό εξωτερικού χώρου

Σίγουρα θα το έχεις δει πολλές φορές αυτό το πανέμορφο DIY σκαμπό. Είναι τόσο εύκολο να το φτιάξεις, που θα θέλεις να γεμίσεις όλο το σπίτι σου. Αρχικά, χρειάζεται να βρεις μια ή περισσότερες ρόδες αυτοκινήτου. Στη συνέχεια, κόλλησε στις 2 μεγάλες πλευρές από ένα κομμάτι λεπτό ξύλο, ώστε να καλύψεις το κενό στη μέση. Τέλος, κόλλησε με ένα πιστόλι σιλικόνης ή ειδική κόλλα σπάγκο σε κυκλική φορά, ώστε να γεμίσεις όλη τη ρόδα. Έτοιμο, το υπέροχο boho σκαμπό, που ταιριάζει σε όλα τα γούστα.

4. DIY φωτάκια εξωτερικού χώρου

φωτάκια κήπου

Εάν ψάχνεις μια ιδιαίτερη κατασκευή για φωτάκια στον κήπο σου, τότε αυτή είναι μια υπέροχη λύση. Τα μόνα που χρειάζεσαι είναι ένα ποτιστήρι και ταινίες με LED φωτάκια. Πέρνα τις ταινίες από τις τρύπες που έχει το ποτιστήρι και η κατασκευή σου είναι έτοιμη. Μπορείς να το κρεμάσεις από κάπου ή να το τοποθετήσεις σε κάποιο τραπεζάκι για διακοσμητικό.

5. Κάθισμα κήπου από πέτρες

κάθισμα κήπου από πέτρες

Πρόκειται για μια πανέμορφη κατασκευή που θα ομορφύνει πολύ τον εξωτερικό χώρο σου και θα τον αναβαθμίσει. Απλά, θα χρειαστείς πέτρες σε μεγάλο μέγεθος και ένα κομμάτι ξύλο για το κάθισμα. Τοποθέτησε τις πέτρες τη μια πάνω στην άλλη, για να φτιάξεις τα πόδια από το κάθισμα και πάνω τους το κομμάτι ξύλου.