Η Ελένη Μενεγάκη δεν είναι όπως παλιά – 7 χτενίσματα που τόλμησε για πρώτη φορά φέτος

Η Ελένη Μενεγάκη έχει γενέθλια και εμείς εντοπίσαμε τι ήταν αυτό που την έκανε διαφορετική τη φετινή σεζόν: τα μαλλιά της.

Μεγάλη είναι η σημερινή μέρα για την Ελένη Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια του MEGA έχει τα γενέθλιά της, γίνεται 53 ετών και μοιάζει να είναι στα καλύτερά της. Έχει τον άνθρωπο που θέλει δίπλα της, τον Μάκη, τα 4 παιδιά της, τη δουλειά που αγαπά και την αγάπη των τηλεθεατών. Πράγματα που για χρόνια παραμένουν σταθερά, κάτι που όμως δεν ισχύει για τα μαλλιά της.

Αν έχεις παρατηρήσει έστω για λίγο την Ελένη τη φετινή σεζόν στην εκπομπή της, θα έχεις δει μια μεγάλη διαφορά: η παρουσιάστρια δεν κάνει πια μόνο wavy χτένισμα. Αυτό το χτένισμα που έμοιαζε να είναι το safe place της, η λύση σε κάθε outfit. Αντιθέτως πειραματίζεται, τολμά, δοκιμάζει. Έχει μια άλλη διάθεση, που τα προηγούμενα χρόνια δεν είχαμε δει. Για να δούμε… Θα διατηρήσει τα looks της σε αυτό το μοτίβο μέχρι το τέλος της σεζόν;

Η Ελένη Μενεγάκη με αέρα old Hollywood & τέλεια κυματιστά μαλλιά – Πώς θ’ αντιγράψεις το look

Τα 7 διαφορετικά χτενίσματα που έχει δοκιμάσει φέτος η Ελένη Μενεγάκη

Όσα χρόνια παρακολουθώ στους τηλεοπτικούς δέκτες την Ελένη Μενεγάκη δεν νομίζω να την έχω ξαναδεί με half up χτένισμα. Και, μάλιστα, όχι μία αλλά πολλές φορές. Ούτε με volumed αλογοουρά, ούτε με μαλλιά με πολύ όγκο.

Κι όμως, από τον Σεπτέμβρη που ξεκίνησε η εκπομπή της μέχρι σήμερα- κι έχει περάσει μόλις 1,5 μήνας-, τα έχει κάνει όλα. Πάμε να τα δούμε;

Κυματιστά μαλλιά με πολύ όγκο κι έντονη χωρίστρα στο πλάι

wavy_hair_menegaki.jpg

Ένα bold χτένισμα που – αν μη τι άλλο- μόνο απαρατήρητο δεν περνά. Η Ελένη Μενεγάκη διάλεξε ένα λευκό, απλό φόρεμα και έκανε buzz με αυτό το εντυπωσιακό χτένισμα. Νομίζω με τόσο όγκο την είδαμε τελευταία φορά όταν έπαιζε με τον Κώστα Καρρά στη σειρά του ΑΝΤ1, Πάτερ Ημών. Μιλάμε για πολλά χρόνια πίσω.

Barbie αλογοουρά

alogooura_Xtenisma.jpg

She’s a Barbie girl, ειδικά με αυτό το ροζ φόρεμα και την αλογοουρά να ολοκληρώνει το look. Η 53χρονη παρουσιάστρια δεν μας έχει συνηθίσει σε ponytail με τόσο όγκο στις ρίζες. Και αφημένες τούφες γύρω από το πρόσωπο. Κι αυτές κάνουν τη διαφορά.

Half up με όγκο

https://www.instagram.com/p/Cj7w6rUjLBk/embed/?cr=1&wp=541&rd=https%3A%2F%2Fwww.queen.gr&rp=%2Fomorfia%2Fbeauty-queen-loves%2Fstory%2F259425%2Fi-eleni-menegaki-den-einai-opos-palia-7-xtenismata-pou-tolmise-gia-proti-fora-fetos#%7B%22ci%22%3A0%2C%22os%22%3A964.2999999988824%7D

Ο όγκος στα μαλλιά μάλλον είναι το φετινό trick που έχει λατρέψει η Ελένη Μενεγάκη. Δεν εξηγείται! Εδώ βλέπουμε την παρουσιάστρια να έχει όγκο που ξεκινά λίγο πιο πίσω από το μέτωπο ώστε να είναι διακριτή η χωρίστρα στο πλάι. Γιατί έχει και άλλη εναλλακτική για τα μισά μαλλιά πιασμένα πάνω η Ελένη. Wait!

Half up με όγκο χωρίς χωρίστρα

halfup_menegaki.jpg

Εδώ βλέπουμε ένα παρόμοιο half up της Ελένης με το παραπάνω, που όμως έχει full όγκο στη ρίζα. Δεν υπάρχει χωρίστρα, είναι wavy και πολύ παιχνιδιάρικο. Θα ήταν τέλειο και για επίσημες και για καθημερινές περιστάσεις, αν θες κι εσύ να το δοκιμάσεις.

Το αυστηρό half up

kalo_halfup_menegaki.jpg

Του half up φέτος γίνεται στο πλατό της Ελένης! Εδώ, βέβαια, βλέπουμε ένα πιο αυστηρό πιάσιμο, χωρίς τούφα να εξέχει ούτε στο ελάχιστο και τα μαλλιά να είναι sleek με ελαφρύ κυματισμό. Super chic!

90’s σγουρά

menegaki_afro.jpg

Κάπως έτσι με ψειρούλες- τα μικρά κλάμερ- πιάναμε τα μαλλιά μας στα 90’s. Και επειδή αυτή η δεκαετία είναι super hot, ειπε και η Ελένη να το δοκιμάσει. Τολμάει, το βλέπεις!

Wavy σαλιγκάρια

menegaki_xtenisma.jpg

Το κυματιστό εδώ δεν το έχει αποχωριστεί η Ελένη Μενεγάκη, αλλά τα σαλιγκάρια στο πάνω μέρος του κεφαλιού κάνουν τη διαφορά.