Έξυπνες ιδέες για να διακοσμήσετε τον τοίχο σας!

 Οι γυμνοί, λευκοί τοίχοι μπορούν γρήγορα να κάνουν ένα δωμάτιο να φαντάζει άδειο και άβολο. Ταυτόχρονα, ωστόσο, μπουρούν να σας προσφέρουν ένα μεγάλο λευκό καμβά για να μεγαλουργήσετε! Η σωστή διακόσμηση τοίχου μπορεί να έχει καθοριστική επίδραση σε ένα δωμάτιο. Στο παρόν άρθρο θα σας δώσουμε μερικές έξυπνες ιδέες. 

  • Κολάζ με πίνακες : Τα “δροσερά” κολάζ με πίνακες είναι κατάλληλα για μεγάλες επιφάνειες τοίχου. Καταλαμβάνουν πολύ χώρο και κάνουν το δωμάτιο να φαίνεται ζεστό και οικείο. Τοποθετήστε αρμονικά πολλούς πίνακες σε διαφορετικά μεγέθη. Για να δημιουργήσετε υπέροχες πινελιές, ο χρωματικός συνδυασμός του δωματίου μπορεί να ληφθεί υπόψιν στην επιλογή των πινάκων που θα τοποθετήσετε. Εάν αυτό είναι πολύ ταραχώδες για εσάς, μπορείτε επίσης να επιλέξετε πολλούς πίνακες και να τους τοποθετήσετε τον ένα δίπλα στο άλλον αντί να διασταυρωθούν στον τοίχο. Φαίνεται μοντέρνο, κομψό και φέρνει ηρεμία στο δωμάτιο.
  • Kαθρέφτης : Οι καθρέφτες είναι κάτι περισσότερο από χρήσιμα αντικείμενα που θα σας βοηθούν να εφαρμόσετε σωστά το μακιγιάζ σας ή να ρίξετε μια τελευταία ματιά στο είδωλό σας πριν φύγετε απο το σπίτι. Είναι μοντέρνα διακοσμητικά αντικείμενα που δημιουργούν υπέροχες πινελιές και ταυτόχρονα διευρύνουν οπτικά το δωμάτιο. Μπορείτε να βρείτε πολλούς κομψούς καθρέφτες στην αγορά, αρκεί να επιλέξετε αυτόν που σας αρέσει. Εμείς πάντως, δεν μπορούμε να φανταστούμε σπίτι χωρίς καθρέφτη!
  • Ταπετσαρία : Οι ταπετσαρίες έχουν τη φήμη ότι είναι ξεπερασμένες. Αλλά αυτό είναι εντελώς λάθος! Τα μοντέρνα σχέδια και τα ασυνήθιστα μοτίβα μπορούν να καθορίσουν και να αλλάξουν εντελώς την επίδραση ενός δωματίου.
  • Toίχος απο τούβλα ή πέτρα : Οι περισσότεροι θα το σκεφτόταν ως στυλ διακόσμησης σε μια σοφίτα. Αλλά είναι ένα στυλ που ταιρίαζει άψογα σε ένα σπίτι με βιομηχανική διακόσμηση. Τολμήστε το!
  • Ράφια τοίχου : Τα ράφια τοίχου προσφέρουν χώρο για φωτογραφίες, φυτά, κεριά, βάζα, βιβλία και άλλα μικρά αντικείμενα. Δεν είναι μόνο πρακτικά, αλλά μπορούν επίσης να είναι πραγματικά κομψά. 
  • Φυτά τοίχου : Τα φυτά εσωτερικού χώρου κάνουν κάθε δωμάτιο να φαίνεται ζωντανό! Αντί να  τα στριμώξετε στη γωνία, κάντε τα το επίκεντρο της διακόσμησης τοίχου. Τοποθετήστε στα ράφια ή σε μεμονωμένες θήκες και θα εντυπωσιακά!