Τα 4 πιο ανυπόμονα ζώδια – Θέλουν κάτι και το θέλουν τώρα

υπομονή είναι αρετή, σωστά; Μμμ, όχι ακριβώς. Τουλάχιστον όχι για όλους. Σίγουρα, το να αφήνουμε τα πράγματα να μπουν στη θέση τους από μόνα τους, είναι συχνά μια σοφή κίνηση. Το να σέβεσαι τον ρυθμό του καθενός είναι συνήθως το σωστό. Αλλά όταν θέλεις κάτι να γίνει, δεν είναι πολύ καλύτερο όταν συμβαίνει τώρα παρά αργότερα; Ποιος μπορεί να διαφωνήσει με αυτό;

Μερικοί από εμάς, απλώς έχουμε την προδιάθεση να κινούμαστε με γρήγορο, ανεμπόδιστο ρυθμό. Μερικοί από εμάς, δεν το σκέφτονται δύο φορές πριν αναλάβουν δράση. Θέλουν να ενεργούν γρήγορα, προτού δημιουργηθούν αμφιβολίες. Θέλουν να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες πριν χαθεί το timing. Δυστυχώς, αυτή η φιλόδοξη και αδυσώπητη προθυμία να πραγματοποιηθούν πράγματα, μπορεί πολλές φορές να γίνει ανυπομονησία. Και αφού μιλάμε για υπομονή, παρακάτω σου παρουσιάζουμε τα πιο ανυπόμονα ζώδια.

Τα πιο ανυπόμονα ζώδιαPexels

about:blank

Remaining Time-0:14

Fullscreen

Unmute

Τα πιο ανυπόμονα ζώδια – Κριός: Όταν θέλουν κάτι, το θέλουν τώρα

Αν γνωρίζεις έναν Κριό, ξέρεις πόσο ανυπόμονος μπορεί να γίνει. Όλοι οι υπόλοιποι μοιάζουν χελώνες, συγκριτικά με έναν αποφασιστικό Κριό. Και ποιος μπορεί να τους κατηγορήσει αλήθεια για αυτό; Ο Κριός είναι ένα ζώδιο της φωτιάς που κυβερνάται από τον Άρη, πλανήτη της επιθετικότητας και του ζωώδους ενστίκτου. Αντιδρά κυριολεκτικά τόσο γρήγορα, όσο ένα άγριο ζώο που κυνηγάει θήραμα. Όταν ένας Κριός θέλει κάτι, είναι διψασμένος για αίμα. Μόλις λοκάρει τον στόχο του, θα επιτεθεί.

Ζυγός: Δεν έχουν υπομονή όταν είναι συγκεντρωμένοι

Οι Ζυγοί είναι διαβόητοι για το ότι θέλουν ισορροπία και αρμονία. Είναι οι μεσολαβητές κατά τη διάρκεια μιας σύγκρουσης και οι κριτές σε αμφιλεγόμενες καταστάσεις. Ωστόσο, ας μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για ζώδιο του αέρα, πράγμα που μπορεί να τους κάνει εξαιρετικά πιεστικούς και έντονους, όταν ξέρουν τι θέλουν. Ο Ζυγός, είναι η αδελφή ψυχή του Κριού και μοιράζονται μια εκδοχή αυτής της αδυσώπητης ενέργειας, αν και συγκριτικά, σε πιο ήπια μορφή. Οι Ζυγοί, ειδικά όταν έχουν κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό τους, θέλουν να γίνεται η δουλίτσα, χωρίς πολλά-πολλά και περιττές καθυστερήσεις.

Τα πιο ανυπόμονα ζώδια – Τοξότης: Δεν θέλουν ποτέ να επιβραδύνουν τα πράγματα

Ένας Τοξότης λατρεύει να βρίσκεται σε ένα ατελείωτο συναρπαστικό ταξίδι. Σε ό,τι κι αν είναι εστιασμένοι, θέλουν να παραμείνουν συγκεντρωμένοι, έως ότου αποστραγγιστούν τελείως από ενέργεια. Όταν έχουν στο μυαλό τους μια περιπέτεια, το να κόβουν ταχύτητα δεν είναι πραγματικά επιλογή. Παρόλο που οι Τοξότες είναι ένα μεταβλητό ζώδιο της φωτιάς, η οποία τους δίνει την ικανότητα να προσαρμοστούν σε νέες καταστάσεις, τείνουν να είναι γενικά ανυπόμονοι.