3 σημάδια που δείχνουν ότι πρέπει να αλλάξεις το σουτιέν σου

Το σουτιέν είναι ένα κομμάτι στο γυναικείο ντύσιμο που μας συνοδεύει καθημερινά, είναι απαραίτητο για την αυτοπεποίθηση μας και την σωστή στήριξη του στήθους μας.

Παρόλα αυτά τα σουτιέν μπορεί να είναι άβολα, ειδικά εκείνα που έχουν μπανέλα εδεν εφαρμόζουν και δεν στέκονται σωστά στην θέση τους, έχουν δηλαδή χάσει την φόρμα τους. Είναι σημαντικό να έχεις πάντα ένα σωστά τοποθετημένο σουτιέν, όχι μόνο για το πώς θα δείχνεις αλλά και για το πώς θα αισθάνεσαι εσύ με αυτό. Σε γενικές γραμμές ισχύει ένα άτυπος κανόνας που λέει πως όλα τα πράγματα, ειδικά τα καλά, δεν κρατάνε για πάντα. Συγκεκριμένα ακόμα και αν το στήθος σου δεν αλλάζει μέγεθος ένα σουτιέν έχει διάρκεια 8 μήνες!

Υπάρχουν όμως 3 σημάδια που αν τα παρατηρήσεις στο σουτιέν σου τότε ναι ήρθε η ώρα να το αλλάξεις:

Δεν εφαρμόζει καλά στην πλάτη

Αν το πίσω μέρος του σουτιέν σου έχει αρχίσει και… ανεβαίνει προς τα πάνω δεν μένει δηλαδή στην θέση του σταθερό τότε έφτασε η ώρα να δοκιμάσεις ένα καινούργιο σουτιέν.

  1. Οι τιράντες πέφτουν

Όσο και να τις προσαρμόζεις τελικά μέσα στην μέρα οι τιράντες πέφτουν από τον ώμο σου και αυτό συμβαίνει γιατί το σουτιέν σου έχει χάσει την σωστή του ελαστικότητα, σημάδι ότι πρέπει να το αντικαταστήσεις!

  1. Υπάρχει κενό στα cups

Φοράς το σουτιέν σου αλλά ανάμεσα στα cups και στο στήθος σου υπάρχει κενό, αν τσεκάρεις κάτι τέτοιο τότε πρέπει άμεσα να ψάξεις για καινούργιο σουτιέν.