Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2022

Πώς θα είναι η Τρίτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Ο Ήλιος ξεκινά σήμερα τη διέλευσή του στον τομέα της περιπέτειας και του πνεύματός σου, μέχρι 21/1. Η επιθυμία για κάτι διαφορετικό ξεκινά και η αναζήτηση εμπειριών πέρα από το συνηθισμένο μπορεί να γίνει το επίκεντρο τις επόμενες εβδομάδες. Αυτός είναι ένας ισχυρός κύκλος, ιδανικός για μάθηση και επέκταση της εμβέλειάς σου. Για νέες ιδέες και στόχους, για προώθηση, αλλά και για δημοσίευση. Οι δραστηριότητες που τρέφουν την ψυχή και το πνεύμα είναι ιδιαίτερα σημαντικές και ελκυστικές. Ωστόσο μια μέρα πριν τη νέα Σελήνη είναι καλύτερο να χαλαρώσεις και απελευθερώσεις την ένταση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ταύρος
Ο Ήλιος ξεκινά μια διέλευση ενός μήνα στον ηλιακό 8ο οίκο σου σήμερα, ξεκινώντας έναν κύκλο που είναι εξαιρετικός για να ανακαλύψεις τα βαθύτερα πάθη σου. Αυτός ο τομέας του γραφήματος σου διέπει την κοινή χρήση σε οικείο και οικονομικό επίπεδο. Με τον Ήλιο εδώ έχεις την τάση να εστιάζεις στη σύνδεση με τον εαυτό σου, ανακαλύπτοντας τι σε κάνει να ξεχωρίζεις και τι θέλεις πραγματικά από τη ζωή. Σε πρακτικό επίπεδο μπορεί να υπάρχουν ζητήματα σχετικά με χρέη -είτε συναισθηματικά είτε πνευματικά ή υλικά. Μια μέρα πριν από τη νέα Σελήνη είναι καλή ιδέα να υιοθετήσεις μια στάση αναμονής.

Δίδυμοι
Ο Ήλιος ξεκινά σήμερα τη διέλευση ενός μήνα στον τομέα της συνεργασίας σου, φέρνοντας νέα κοινωνική ενέργεια στη ζωή σου τις επόμενες εβδομάδες. Οι σχέσεις, ειδικά οι πιο οικείες, έρχονται στο επίκεντρο τώρα. Είναι μια υπέροχη περίοδος για να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα. Με τον Ήλιο εδώ μέχρι τις 21/12 είσαι ιδιαίτερα πρόθυμη να διαπραγματευτείς και να καταλήξεις σε συμβιβασμούς που για σένα θα είναι κέρδος. Σήμερα η εκκαθάριση και η αποσυμπίεση έχει κάποιο νόημα. Μια νέα Σελήνη αύριο και θα σε ανακατευθύνει και θα σε αναζωογονήσει.

Καρκίνος
Ο Ήλιος κατευθύνεται στον τομέα της ρουτίνας, της δουλειάς και των συνηθειών σου σήμερα, ξεκινώντας μια διαδρομή ενός μήνα που στρέφει την έντονη προσοχή σου στην αυτοφροντίδα, τις καθημερινές ρουτίνες, τα εργασιακά έργα και την ανάπτυξη δεξιοτήτων. Θα θελήσεις να φροντίσεις τις επιχειρήσεις και θα νιώσεις περήφανη για τη δουλειά και τις υπηρεσίες που παρέχεις. Είναι ιδανική στιγμή για να βάλεις περισσότερη τάξη στη ζωή σου. Η εστίαση στις λεπτομέρειες φέρνει ανταμοιβές. Αύριο μια νέα Σελήνη θα συμβεί στον ίδιο τομέα του ηλιακού σου χάρτη, κάνοντας τη σημερινή μέρα καλύτερη για αποσυμπίεση, αλλά και για σύνδεση με τη διαίσθησή σου.

Λέων
Ο Ήλιος ξεκινά τη διέλευσή του στον ηλιακό 5ο οίκο σου σήμερα και μέχρι τις 21/12 οι δραστηριότητες αναζήτησης ευχαρίστησης ή οι εκφραστικές δραστηριότητες τραβούν την προσοχή σου. Είναι η εποχή του χρόνου που είσαι έτοιμη να εμφανίσεις και να εκφράσεις τη δημιουργικότητα σου. Τις επόμενες εβδομάδες θα είσαι σε εξαιρετική θέση για να απολαύσεις τον εαυτό σου πληρέστερα και συχνότερα. Αυτή η διέλευση είναι υποστηρικτική, χρήσιμη και κυρίως χαρούμενη, επιρροή που προσφέρει μια στιγμή να λάμψεις με τη ζεστασιά σου. Σήμερα η Σελήνη ενθαρρύνει κάποια ενδοσκόπηση προτού προχωρήσεις.

Παρθένος
Ο Ήλιος εισέρχεται στον κατώτερο τομέα του ηλιακού σου χάρτη κι έτσι οι επόμενες εβδομάδες είναι δυνατές για να προσέχεις τα θεμέλια και τις βάσεις σου, τόσο σε σωματικό όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο. Αυτή η διέλευση ξυπνά μια ισχυρότερη επιθυμία να βελτιώσεις τη ζωή σου στο σπίτι και τις σχέσεις σου με την οικογένεια και τους αγαπημένους σου. Οι φίλοι, η εργασία και άλλα τμήματα της ζωής σου σίγουρα τραβούν την προσοχή σου τις επόμενες εβδομάδες, αλλά η ανάγκη σου για οικειότητα είναι ισχυρή.

Ζυγός
Ο Ήλιος εισέρχεται σήμερα στον ηλιακό 3ο οίκο σου αναδεικνύοντας τις επικοινωνίες και τις συνδέσεις σου μέχρι τις 21/12. Είναι ένας κύκλος εκμάθησης νέων πραγμάτων, ένας κύκλος νέων επαφών. Μπορεί να υπάρχει περισσότερη δραστηριότητα και κίνηση στην καθημερινότητά σου. Είναι μια καλή στιγμή να προσεγγίσεις και να συνδεθείς με άτομα, να ξεκινήσεις νέες σπουδές, να αποκτήσεις νέα ενδιαφέροντα και να μοιραστείς τις ιδέες σου με τους άλλους. Ωστόσο σήμερα, μια μέρα πριν τη νέα Σελήνη καλό είναι να αποφύγεις να ετοιμάσεις το πρόγραμμα σου.

Σκορπιός
Ενώ η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο σου όλη μέρα ανακατεύοντας τα συναισθήματα σου, ο Ήλιος φεύγει από το ζώδιο σου και ξεκινά τη διέλευση του στον τομέα των πόρων σου. Επενδύεις στο να κάνεις τη ζωή σου πιο ασφαλή και σταθερή τις επόμενες εβδομάδες. Νιώθεις μεγαλύτερη υπερηφάνεια για το ότι μπορείς να παράγεις και να δημιουργήσεις. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να εδραιωθείς και μετά να εστιάσεις στις προτεραιότητες. Είναι ένας θετικός κύκλος για να φροντίσεις τα πολύτιμα προσωπικά σου υπάρχοντα, αλλά και την αυτοεκτίμησή σου.

Τοξότης
Ο Ήλιος ξεκινά την ετήσια, μηνιαία διέλευση του στο ζώδιο σου και θα ανακτήσεις την πρωτοβουλία σου τώρα και τις επόμενες εβδομάδες κάτω από τις ακτίνες του Ήλιου. Η καθαρότερη αίσθηση του εαυτού σου σε βοηθά να μεταδώσεις δύναμη. Αυτός ο ηλιακός κύκλος δίνει έμφαση σε σένα, στις προσωπικές σου ανάγκες, στην προσωπικότητα, στα σχέδια και στη στάση σου απέναντι στον κόσμο. Αυτός είναι ένας κύκλος που πρέπει να δράσεις και όχι να αντιδράσεις.

Αιγόκερος
Ο Ήλιος μπαίνει σήμερα στον οίκο των καταλήξεων και των αποφάσεων σου. Είναι ένας κύκλος που δημιουργεί μια φυσική ανάγκη για περισσότερο χώρο ή χρόνο για ξεκούραση και προβληματισμό. Προτιμάς να βρίσκεσαι στο παρασκήνιο για μερικές εβδομάδες, ώστε να μπορείς να ανακτήσεις την ενέργεια σου, προετοιμάζοντας τον πιο ορατό μήνα των γενεθλίων σου. Οι στόχοι μπορεί να μην είναι ξεκάθαροι ακόμα, και δεν χρειάζεται να είναι. Είναι καλύτερο να αξιοποιήσεις τη διαίσθησή σου και να αφήσεις τα πράγματα να κυλήσουν παρά να βιάσεις τη λήψη αποφάσεων. Μια μέρα πριν από τη νέα Σελήνη βάλε στόχο να επεξεργαστείς και να αφομοιώσεις.

Υδροχόος
Ο Ήλιος ξεκινά τη διέλευση του στον τομέα της φιλίας και της κοινότητας σου εναρμονιζόμενος με το ζώδιο σου. Αυτή η διέλευση διεγείρει την ανάγκη σου για να συνδεθείς με τους άλλους, να γίνεις μέλος μιας ομάδας και να απολαύσεις τη συντροφιά φίλων. Είναι μια περίοδος για ανθρώπους που παρακολουθούν, ονειρεύονται, αλληλεπιδρούν και συνδέονται με το επαναστατικό και προοδευτικό πνεύμα σου. Δεν είναι καιρός για να δεσμεύσεις τον εαυτό σου, αλλά μάλλον για να απολαύσεις νέες εμπειρίες και να απελευθερωθείς από προσωπικούς περιορισμούς.

Ιχθείς
Ο Ήλιος κινείται στην κορυφή του ηλιακού σου χάρτη, ξεκινώντας έναν κύκλο διάρκειας ενός μήνα που διεγείρει τις φιλοδοξίες σου. Έχεις καλή αίσθηση για έξυπνες κινήσεις και καλύτερη τοποθέτηση τις επόμενες εβδομάδες. Είναι ένας κύκλος ιδανικός για την αναγνώριση των προτεραιοτήτων σου ή της ανάγκης σου για περισσότερη δομή, προγραμματισμό και διαμόρφωση στόχων. Μπορεί κάλλιστα να φτάσεις σε ένα υψηλό σημείο την καριέρα ή τη φήμη σου. Μια μέρα πριν από τη νέα Σελήνη ωστόσο νέες και ολοκαίνουριες πρωτοβουλίες θα πρέπει να περιμένουν.