Μικρές «πινελιές» για το σπίτι που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα και τη διάθεσή σου

Αν φέτος σκοπεύεις να πραγματοποιήσεις κάποιο εορταστικό γεύμα στο σπίτι σου, καλό είναι να επενδύσεις έγκαιρα σε μερικές προσθήκες που θα αναβαθμίσουν την εικόνα του γιορτινού τραπεζιού.

Το σπίτι σου είναι για εσένα το προσωπικό σου «καταφύγιο», στο οποίο θέλεις να απολαμβάνεις στιγμές ξεκούρασης και χαλάρωσης έπειτα από μία απαιτητική μέρα. Την ίδια στιγμή, βέβαια, είναι και το καθιερωμένο στέκι που συγκεντρώνει τους ανθρώπους που αγαπάς πιο πολύ στον κόσμο. Διότι σε αυτό πραγματοποιείς με την παρέα σου απολαυστικά brunch, βραδιές με επιτραπέζια, παρεΐστικες σπιτικές προβολές και γαστρονομικές «περιπλανήσεις».

Και επειδή όσο πλησιάζουμε προς την «καρδιά» του χειμώνα και την έναρξη των φετινών Χριστουγέννων, το σπίτι σου θα αποτελεί όλο και πιο συχνά σημείο συνάντησης, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να επενδύσεις σε μερικές προσθήκες, οι οποίες θα αναβαθμίσουν τη λειτουργικότητα και την ατμόσφαιρά του, ενώ θα σου προσφέρουν μία πιο άνετη και εύκολη καθημερινότητα.

ADVERTISING

Αν αναρωτιέσαι, λοιπόν, πού θα βρεις αυτές τις προσθήκες, να ξέρεις πως με μία βόλτα στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos, θα ανακαλύψεις τις «πινελιές» που θα αναδείξουν με στυλ κάθε γωνία του προσωπικού σου χώρου. Και αν δεν ξέρεις τι ακριβώς χρειάζεσαι για να βελτιώσεις τη διακόσμηση, την ατμόσφαιρα και τη λειτουργικότητα του σπιτιού σου, παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει μερικά items που αξίζουν την προσοχή σου, καθώς μόλις τα δεις, θα θέλεις να τα κάνεις δικά σου!

Το διαχρονικό μαντεμένιο φοντύ που δεν πρέπει να λείπει από το γιορτινό τραπέζι

Αν φέτος σκοπεύεις να πραγματοποιήσεις κάποιο εορταστικό γεύμα στο σπίτι σου, καλό είναι να επενδύσεις έγκαιρα σε μερικές προσθήκες που θα αναβαθμίσουν την εικόνα του γιορτινού τραπεζιού. Ακριβώς για αυτό, εκτός από τα διακοσμητικά γκι, τις χριστουγεννιάτικες χαρτοπετσέτες, τα κόκκινα κεριά και τα λαμπάκια, μην παραλείψεις να προμηθευτείς και ένα μαντεμένιο φοντύ για κρέας, τυρί ή σοκολάτα, από το κατάστημα Cook Shop. Το συγκεκριμένο σκεύος είναι μία αξιόπιστη επένδυση για την κουζίνα σου, καθώς είναι κατάλληλο για όλες τις εστίες και τους φούρνους, ενώ πετυχαίνει μία καλή διανομή και διατήρηση της θερμότητας.

Το παραμυθένιο καρουζέλ που θα σε βάλει απευθείας σε χριστουγεννιάτικο mood

Τι κι αν είμαστε ακόμη στον Νοέμβρη; Εσύ ανυπομονείς να κατεβάσεις το χριστουγεννιάτικο δέντρο από το πατάρι. Ωστόσο, επειδή είναι κάπως νωρίς για να μπεις σε αυτήν τη διαδικασία, για την ώρα μπορείς να προσθέσεις στο τραπέζι του σαλονιού ή το κομοδίνο σου, ένα vintage, παραμυθένιο καρουζέλ που παράγει οκτώ διαφορετικά τραγούδια και διαθέτει έναν εντυπωσιακό LED φωτισμό. Το συγκεκριμένο διακοσμητικό είναι μία κλασική αξία για εσένα που αγαπάς τα παραδοσιακά Χριστούγεννα και θέλεις να μπεις εγκαίρως σε γιορτινό mood. Μπορείς να το προμηθευτείς από το κατάστημα Domus Homus.

Ένα απαλό και γιορτινό ριχτάρι που θα χαρίζει μία cozy αίσθηση στο καθιστικό σου

Για να διαμορφώσεις στο σαλόνι σου μία φιλόξενη, σούπερ cozy ατμόσφαιρα θαλπωρής, η οποία θα κάνει τους καλεσμένους σου να αισθάνονται σαν στο σπίτι τους, μην παραλείψεις να επενδύσεις σε ένα διακοσμητικό ριχτάρι από απαλό, ελαφρύ ύφασμα flannel polyester, ένα ριχτάρι που θα «ντύσει» με μία γιορτινή απόχρωση την πολυθρόνα ή τον καναπέ σου. Στο κατάστημα NEF NEF μπορείς να βρεις ένα μοναδικό σχέδιο, το οποίο διαθέτει περιμετρική φάσα acrylic fur, ενώ συνδυάζεται με ασορτί μαξιλάρι και διακοσμητική μπότα. Και επειδή πρόκειται για μία αγορά που δεν θα τη μετανιώσεις, μην ξεχάσεις να αγοράσεις ένα ακόμη σετ για την αδερφή, τη μητέρα ή την κολλητή σου.

Μία απαραίτητη προσθήκη για να αποκτήσεις ένα πιο λειτουργικό home office

Αν εργάζεσαι από το σπίτι και έχεις δημιουργήσει το δικό σου home office, υπάρχει μία προσθήκη που αξίζει να εντάξεις σε αυτό, για να το κάνεις πιο λειτουργικό. Αυτή η προσθήκη είναι ένα άνετο, μαλακό ζευγάρι ακουστικά από την JBL που μπορείς να βρεις στο κατάστημα MrGadget. Τα συγκεκριμένα ακουστικά σου προσφέρουν μία ξεκούραστη, καθηλωτική εμπειρία ακρόασης με κάθε λεπτομέρεια, ενώ διαθέτουν και αποσπώμενο μικρόφωνο για τις ώρες που πραγματοποιείς επαγγελματικά video call ή παίζεις τα αγαπημένα σου online games.

Ένας high tech «σύμμαχος» που θα σου προσφέρει μία πιο άνετη καθημερινότητα

Μία επιπλέον προσθήκη που θα αναβαθμίσει το home office αλλά και την καθημερινότητά σου εν γένει, είναι το iPad 10th generation, το οποίο μπορείς να προμηθευτείς από το κατάστημα iStorm. Πρόκειται για ένα πολύχρωμο και ευέλικτο tablet με οθόνη Liquid Retina 10,9 ιντσών, το οποίο υπόσχεται να «απογειώσει» την παραγωγικότητα και τις ικανότητές σου στο multitasking, ενώ θα σου προσφέρει τις πιο καθηλωτικές εμπειρίες θέασης, όπου και αν βρίσκεσαι, κάθε στιγμή της ημέρας.

Ένα σετ από φλυτζάνια εσπρέσο που θα αναβαθμίσει τη διακόσμηση της κουζίνας σου

Τα πρωινά του Σαββάτου σε βρίσκουν να απολαμβάνεις σπιτικό brunch με τις κολλητές ή τον σύντροφό σου; Τότε αξίζει να επενδύσεις στο χαριτωμένο σετ από φλυτζάνια εσπρέσο, τα οποία διαθέτουν διαφορετικά και εντυπωσιακά χρώματα, ενώ είναι ιδανικά για να σερβίρεις μονούς και διπλούς καφέδες. Το συγκεκριμένο σετ θα προσθέσει μία… instagramική «πινελιά» στην καθημερινότητά σου, ενώ είναι και μία προσθήκη που θα αναδείξει με τα χρώματά της το ράφι της κουζίνας σου. Θα το βρεις στο κατάστημα Octοpus του εμπορικού κέντρου Mediterranean Cosmos και μόλις το δεις, θα το ερωτευτείς για τον πρωτότυπο σχεδιασμό του!

Σετ Φλυτζάνια Εσπρέσο Moka Colours
Σετ Φλυτζάνια Εσπρέσο Moka Colours

Ένα αρωματικό κερί που θα χαρίσει μία μαγική ατμόσφαιρα χαλάρωσης στο σπίτι

Περνώντας την πόρτα ενός σπιτιού, η μυρωδιά που φτάνει στη μύτη σου είναι αυτή που σε καλωσορίζει και σου δημιουργεί εντυπώσεις για τον ιδιοκτήτη του. Ακριβώς για αυτό, καλό θα ήταν να προμηθευτείς μερικά αρωματικά κεριά από το κατάστημα Παρουσίαση, τα οποία είναι μέσα σε ένα γυάλινο δοχείο. Να είσαι σίγουρη πως με τη φλόγα και το άρωμά τους, θα διαμορφώσουν μία μαγική ατμόσφαιρα χαλάρωσης στον προσωπικό σου χώρο, οπότε θα σε βοηθούν να γαληνεύεις και να απολαμβάνεις περισσότερο τις σπιτικές στιγμές που μοιράζεσαι με τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Ένα gadget που σου προσφέρει έναν γευστικό καφέ επαγγελματικών προδιαγραφών

Θέλεις τα πρωινά να ξεκινάς την ημέρα σου με έναν απολαυστικό καφέ επαγγελματικών προδιαγραφών; Μήπως είσαι μία ορκισμένη coffee lover; Αν οι απαντήσεις σου ήταν θετικές, τότε αξίζει να προσθέσεις στον πάγκο της κουζίνας σου τη μηχανή καφέ Vertuo Pop, την οποία μπορείς να προμηθευτείς από το κατάστημα της Νespresso. Το απίθανο χρώμα της θα προσθέσει μία αισιόδοξη «πινελιά» στην κουζίνα σου, ενώ οι λειτουργίες της θα σου προσφέρουν καθημερινά έναν άκρως γευστικό καφέ, ο οποίος θα σου φτιάχνει τη διάθεση και τη μέρα.

Ένας high tech «σύμμαχος» που σε βοηθάει να βελτιώνεις τα ημερήσια γεύματά σου

Για εσένα που θέλεις να βελτιώσεις τη διατροφή σου, χωρίς να στερηθείς τις αγαπημένες σου γεύσεις, να ξέρεις πως στο κατάστημα Public του Mediterranean Cosmos, υπάρχει μία προηγμένη συσκευή, η οποία θα γίνει ο απόλυτος «σύμμαχός» σου σε αυτήν την προσπάθεια. Πρόκειται για τη φριτέζα αέρα Εasy Fry Grill της Moulinex, η οποία διαθέτει έναν μεγάλο κάδο χωρητικότητας 4.2Lt και ρυθμιζόμενη θερμοκρασία, ενώ σου επιτρέπει να απολαμβάνεις τα αγαπημένα σου φαγητά στην πιο light εκδοχή τους! Ειλικρινά, είναι ένα δώρο που αξίζει να χαρίσεις στον εαυτό σου πριν από τα Χριστούγεννα, καθώς την περίοδο των γιορτών θα σου φανεί εξαιρετικά χρήσιμο.

Μην χάνεις άλλο χρόνο, λοιπόν! Ετοίμασε μία wishlist με τις «πινελιές» που θέλεις να εντάξεις στον προσωπικό σου χώρο για να τον αναβαθμίσεις ενόψει του χειμώνα και πραγματοποίησε μία shopping εξόρμηση στο εμπορικό κέντρο Mediterrenean Cosmos. Να είσαι σίγουρη πως εκεί θα βρεις ό,τι χρειάζεσαι για να απολαμβάνεις κάθε στιγμή, μία πιο άνετη καθημερινότητα και μία καλύτερη διάθεση!

Extrashoppinghint: Σε εσένα την απόλυτη shopper που δεν έχεις όμως καθόλου χρόνο, να θυμίσουμε ότι την Κυριακή 27/11 τα εμπορικά καταστήματα του MediterraneanCosmos είναι ανοιχτά από τις 11.00 έως τις 20.00!