Black Friday: Τα beauty προϊόντα που αξίζει να αποκτήσεις

Έφτασε επιτέλους η Black Friday. Εκείνη η ημέρα του χρόνου που μπορείς να αποκτήσεις χωρίς τύψεις ή δεύτερες σκέψεις τα beauty προϊόντα που απλά κοιτούσες ή δοκίμαζες μέχρι τώρα. Αλλά και όσα έχεις ανάγκη. Το άρωμα σου φτάνει στο τέλος και στο νεσεσέρ σου πρέπει να πάρει θέση ένα ολοκαίνουριο κραγιόν. Κι εκείνη η συσκευή καθαρισμού της επιδερμίδας που θα σε καθησυχάσει αφού θα κοιμάσαι ήσυχη και θα βγαίνεις από το σπίτι το πρωί πιο λαμπερή από ποτέ. Κι αν φοβάσαι ότι θα το παρακάνεις και ζητάς τη γνώμη μου ευχαρίστως να τη μοιραστώ μαζί σου. 

Θα πρέπει να κινηθείς έξυπνα και να αποκτήσεις όλα όσα αξίζει τώρα που θα τα βρεις σε καταπληκτικές τιμές. Και μία παρασπονδία δεν κάνει κακό. Ένα blush και ένα highlighter θα τα χρειαστείς, γιορτές έρχονται άλλωστε. 

Δες στη συνέχεια λοιπόν τα beauty προϊόντα που θα τοποθετήσεις στο καλάθι των αγορών σου. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ADVERTISING

Περιποίηση Προσώπου 

  • Αν πρέπει να επιλέξεις ένα μόνο προϊόν αυτό είναι χωρίς δεύτερη σκέψη η συσκευή καθαρισμού. Την χρησιμοποιείς πρωί και βράδυ, κάνοντας απαλό μασάζ. Το αποτέλεσμα θα σου υπενθυμίζει καθημερινά πως πρόκειται για μια μικρή επένδυση χάρη στην τέλεια όψη της επιδερμίδας. 
  • Ορός, ενυδατική κρέμα ή κρέμα ματιών. Μπορείς επιτέλους να επισκεφτείς το αγαπημένο σου brand και να επιλέξεις την ακριβή κρέμα ή το iconic serum που προσφέρει στο δέρμα σου πλούσια ενυδάτωση και λάμψη. Κι αν έχεις τη δυνατότητα να αποκτήσεις και τα τρία, ακόμη καλύτερα. Είναι το δώρο που αξίζει να κάνεις στον εαυτό σου λίγο πριν τη νέα χρονιά. 

Άρωμα 

  • Είναι η κατάλληλη στιγμή να αποκτήσεις στοκ που σημαίνει πως χάρη στην έκπτωση που υπάρχει σε όλα σχεδόν τα beauty καταστήματα καλό είναι να πάρεις δύο και όχι ένα. Μην το φοβηθείς. Το άρωμα παραμένει αναλλοίωτο, για αρκετό καιρό και όσο η συσκευασία είναι σφραγισμένη. 
  • Κρέμα σώματος της αρωματικής σειράς. Είναι η πολυτέλεια που οφείλεις να προσφέρεις στον εαυτό σου. Το πιθανότερο είναι να βρεις σε προσφορά το άρωμα και την κρέμα σώματος μαζί αλλά ακόμη κι αν δεν συμβεί αυτό φέρσου τολμηρά. 

Περιποίηση Σώματος

  • Απολέπιση και ενυδάτωση. Τόσο το scrub όσο και η ενυδατική σου κρέμα είναι τα δύο προϊόντα που δεν προλαβαίνεις. Τώρα είναι η στιγμή να αποκτήσεις δύο από το καθένα ή τα πιο πολυτελή. 
  • Προϊόν αδυνατίσματος. Γνωρίζω πως το χρησιμοποιείς λίγο πριν το καλοκαίρι αλλά είναι η σωστή στιγμή να επιλέξεις τη φόρμουλα που δεν έχεις καταφέρει μέχρι τώρα να δοκιμάσεις μιας και η τιμή της ήταν απαγορευτική. 

Μακιγιάζ 

  • Κι εδώ τα πράγματα γίνονται πιο σοβαρά μιας και θέλεις να αποκτήσεις τα πάντα ακόμη κι εκείνα που χρησιμοποιείς σπάνια. Θα φερθείς όμως έξυπνα. 
  • Ξεκινάς από το φον ντε τεν. Η βάση θεωρείται η αρχή του παντός κι εσύ θα επενδύσεις στο καλύτερο φον ντε τεν ever. 
  • Επόμενο στη σειρά είναι το κονσίλερ και σου αξίζει να έχεις το εμβληματικό, εκείνο που χρησιμοποιούν τα αγαπημένα σου it girls και celebrities. 
  • Κι αν πρέπει να επιλέξεις ένα μόνο κραγιόν αυτό θα είναι κόκκινο. Το κλασικό, old Hollywood που ταιριάζει σε όλες τις περιστάσεις και ώρες της ημέρας. Θέλεις ένα ακόμη; Nude ή καφέ είναι η πρόταση μου. 
  • Το primer είναι ένα ακόμη προϊόν που πρέπει να σκεφτείς σοβαρά. Σου έχω ήδη αποκαλύψει πόσο σημαντικό είναι και αν μέχρι τώρα δεν το επέτρεπε το budget σου θα βρεις τα καλύτερα σε τέλειες τιμές. 
  • Μάσκαρα. Η τελευταία ή και η μοναδική πινελιά του μακιγιάζ. Και σε αυτή την περίπτωση σου προτείνω να αποκτήσεις δύο μιας και θα τις πάρεις στην τιμή, σχεδόν, της μίας. 
  • Πινέλα. Θα αποκτήσεις ολόκληρο το σετ και όχι μόνο εκείνο που θέλεις να αντικαταστήσεις. 

Μαλλιά

  • Συσκευές θερμότητας. Είναι ένα από τα beauty “gudgets” που σου λύνουν τα χέρια αφού σε βοηθούν να δημιουργήσεις τέλεια sleek hairstyles ή μπούκλες. Σκέψου ότι ένα ακριβό σεσουάρ ή σίδερο για μπούκλες σε γλιτώνει από τις συχνές επισκέψεις στο κομμωτήριο και ταυτόχρονα δεν καταστρέφει την τρίχα. 
  • Ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης του αγαπημένου σου brand. Συνήθως περιορίζεσαι στο σαμπουάν ή τη μάσκα. Τώρα μπορείς να αποκτήσεις όλα τα προϊόντα που χρειάζεσαι. Ακόμη κι εκείνο το έλαιο που θρέφει τις άκρες και χαρίζει μοναδικό άρωμα στα μαλλιά.