Γέννησε η Ζωή Δημητράκου – Η πρώτη φώτο με το νεογέννητο στο μαιευτήριο

Ευχάριστα νέα για τη Ζωή Δημητράκου. Γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτά της από τον Θανάση Πολυχρονόπουλο και ο μικρός θα πάρει το όνομα Απόλλωνας.

Τα ευχάριστα νέα αποκάλυψε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσιεύοντας την πρώτη φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο με τον γιο της.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Απόλλωνας Πολυχρονόπουλος 19/11/22. Τα Χριστούγεννα ήρθαν λίγο πιο νωρίς για εμάς! Μικρέ μας γιε καλώς όρισες»!

javascript:false

End of ad break in 9 s

Θυμίζουμε πως η Ζωή Δημητράκου έχει ήδη ένα παιδάκι, τον ερχομό του οποίου μάθαμε αφού είχε γεννήσει καθώς ήθελε να το κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όπως είχε κάνει και με τον γάμο της με τον Θανάση Πολυχρονόπουλο.

«Ήταν μετά το J2US, είχαμε πει ότι εκείνη την ημερομηνία θα παντρευτούμε δεν είχα να προετοιμάσω τίποτα. Το να συνδεθούν δύο άτομα με τα δεσμά του γάμου είναι πάρα πολύ προσωπικό είναι μεταξύ των συζύγων, είναι σημαντική ημέρα για αυτούς τους δύο» είπε η Ζωή και συνέχισε:

«Πήραμε φωτογραφίες με τα κινητά μας, δεν είχαμε φωτογράφο και είχαμε καλεσμένους 3-4 άτομα, ενώ κάναμε πολιτικό γάμο. Δεν μου αρέσει αυτή η στιγμή να τη δώσω στους άλλους, θέλω να μείνει σε μένα και τον σύντροφό μου. Οι γονείς μου δεν ήρθαν, ήταν στην Θεσσαλονίκη, ήταν με face time. Οι γονείς μου δεν μπορούν να έχουν παράπονο, παντρεύτηκαν οι δύο τους στη Γερμανία, με ένα ζευγάρι που τους πάντρεψε», είχε δηλώσει στην εκπομπή DOT.