Μάσκαρα μετά τα 50 -Το λάθος που κάνεις και δείχνει το βλέμμα κουρασμένο

Το έντονο βλέμμα είναι ένα από τα χαρακτηριστικά που αναζητούμε τις περισσότερες φορές στο μακιγιάζ.

Το σίγουρο είναι ότι ένα έντονο, εκφραστικό βλέμμα είναι κάτι που δύσκολα προσπερνάμε. Ωστόσο πολλές γυναίκες άνω των 50 υποκύπτουν σε ένα λάθος που αντί να κάνει το βλέμμα λαμπερό και έντονο, το κάνει να δείχνει κουρασμένο και «βαρύ».

Το λάθος με την μάσκαρα που κάνουν οι γυναίκες μετά τα 50 -Δείχνει το βλέμμα κουρασμένο

Οι σκιές, τα μολύβια ματιών, το eyeliner, αλλά και η μάσκαρα είναι τα καλλυντικά που μας βοηθάνε να πετύχουμε τονισμένα μάτια. Εμείς σε αυτό το άρθρο θα εστιάσουμε στην μάσκαρα και στο λάθος που κάνουν πολλές γυναίκες άνω των 50.

Οπως αναφέρει η blogger Schellea που εστιάζει στις γυναίκες άνω των 50 και πώς να είναι λαμπερές και όμορφες, το λάθος στην μάσκαρα είναι όταν την βάζουμε στα κάτω βλέφαρα.

Η blogger προτείνει στις γυναίκες άνω των 50 να φοράνε την μάσκαρα μόνο στο πάνω βλέφαρο για να δείχνει το βλέμμα φρέσκο. Οταν βάζουν μάσκαρα στο κάτω βλέφαρο, τότε το βλέμμα είναι κουρασμένο και όλη η προσοχή πέφτει στο κάτω μέρος των ματιών μας.

Αν σας φαίνονται τόσο πολύ περίεργα τα μάτια σας χωρίς μάσκαρα στο κάτω μέρος των βλεφάρων, τότε μπορείτε να βάλετε ελάχιστη σκούρα σκιά για να δώσετε λίγη ένταση.