Με ευελιξία & 3 ακόμη mindsets θα καταπολεμήσεις το άγχος του γάμου

Ετοιμάζεις πυρετωδώς τον γάμο σου και σε έχει κυριεύσει το άγχος; Άλλαξε λίγο mindset και όλα θα γίνουν σωστά.

Όλα τα ζευγάρια συμφωνούν σε ένα πράγμα: ότι η προετοιμασία του γάμου εκτός από μεγάλη χαρά φέρνει μαζί της και άγχος. Μπόλικο άγχος. Συγκεκριμένα, πρόσφατη έρευνα που πραγματοποίησε η διοργανώτρια εταιρεία γάμων Zola για το άγχος του γάμου αποκάλυψε ότι το 96% των ζευγαριών θεώρησε ότι η προετοιμασία του γάμου ήταν αγχωτική, ενώ το 40% των ζευγαριών είπε ότι ήταν εξαιρετικά αγχωτική.

Αν, λοιπόν, κι εσύ είσαι στη φάση του πανικού, του τρεξίματος και του άγχους για τον γάμο σου που πλησιάζει, πρέπει λίγο να το δεις… αλλιώς. Αλήθεια, αξίζει να είσαι σε ταραχή και ένταση για την πιο ωραία μέρα της ζωής σου; Όχι, φυσικά. Άλλαξε, λοιπόν, mindset και απόλαυσε το «ταξίδι» που κάνεις αυτήν την περίοδο.

Τα mindsets που θα εξαφανίσουν το άγχος του γάμου

Η αυθεντικότητα πάνω από όλα

Μην ακολουθήσεις τα «πρέπει» και τα «μη» στον γάμο σου. Να είσαι ο εαυτός σου και να τα οργανώσεις όλα έτσι ακριβώς όπως τα έχεις σκεφτεί. Τι πάει να πει ότι όλες οι νύφες, για παράδειγμα, κρατούν λευκά άνθη στην ανθοδέσμη; Εσύ μπορεί να θέλεις ήλιους. Κάνε αυτό που σε κάνει να αισθάνεσαι αυθεντική.

AGXOS_GAMOS.jpg

Η ευελιξία είναι το «κλειδί»

Ναι, μπορεί να έχεις βρει το νυφικό των ονείρων σου, να το έχεις εντοπίσει στον κατάλογο του αγαπημένου σου σχεδιαστή μόδας, όμως… να κοστίζει πολλές χιλιάδες ευρώ. Δεν θα κάτσεις να σκάσεις. Απλά θα κάνεις πίσω, θα βρεις ένα που να ανταποκρίνεται στο budget σου και το οποίο θα είναι εξίσου κομψό και εντυπωσιακό. Be flexible και μην πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό.

Άσε τη διαίσθησή σου να σε οδηγήσει

Μην καταπιέζεσαι, επειδή πρέπει να πάρεις μια απόφαση που αφορά τη διοργάνωση του γάμου. Άσε τη διαίσθησή σου να σε οδηγήσει στον σωστό δρόμο, όποιος κι αν είναι αυτός.

Don’t Stress About the Wedding or Planning! Here’s Why and How to Manage Stress

Βάλε την απλότητα πάνω και από την τελειότητα

Μη σε νοιάζει να είναι τέλεια η διακόσμηση για να μη σε παρεξηγήσει κάποιος καλεσμένος. Enough! Φρόντισε να είναι όλα απλά και όμορφα, διατηρώντας παράλληλα τις αξίες και τις προτεραιότητες που έχεις θέσει στον γάμο σου. Έτσι, το άγχος θα πάει… περίπατο.

01

04