Το απαγορευμένο: Εάν δεν πιστεύεις στην αδερφή ψυχή τότε δεν χρειάζεται να διαβάσεις αυτό το κείμενο

Ας υποθέσουμε πως υπάρχει αδερφή ψυχή: μήπως δεν είναι γραφτό να είστε μαζί σε τούτη τη ζωή;  Ας υποθέσουμε πως έχεις βρει τον έρωτα της ζωής σου: Πότε πρέπει να τον αφήσεις;

Το κείμενο που ακολουθεί είναι αφιερωμένο σε εκείνους που googl-άρουν πράγματα ρομαντικά και που against all odds πιστεύουν στην αδερφή ψυχή.

Σε ένα άλλο ρομαντικό επίπεδο, μπορεί να περιγράψεις τις αδελφές ψυχές ως δύο ανθρώπους που προορίζονται ο ένας για τον άλλον. Αλλά η σύνδεση μπορεί να πάει πιο βαθιά, λέει ο διορατικός διαισθητικός και πνευματικός δάσκαλος Deganit Nuur. Ο εν λόγω “δάσκαλος” πιστεύει ότι οι αδελφές ψυχές είναι το αποτέλεσμα μιας καρμικής σύνδεσης που χτίστηκε σε πολλές ζωές. Συνειδητά, δύο άνθρωποι μπορεί να έχουν μόλις γνωριστεί, αλλά τα πνεύματά τους έχουν μια στενά και μακρά συνυφασμένη ιστορία. Αυτό είναι που κάνει τη σύνδεσή τους τόσο μαγνητική.

ADVERTISING

Στην πραγματικότητα, στις αδελφές ψυχές που συναντιούνται για πολλές ζωές δεν είναι όλα ιδανικά και παραμυθένια κάθε φορά που συναντιούνται. Μερικές φορές, λέει ο Nuur, έρχονται ο ένας στον άλλο μεταφέροντας διαφορετικά καρμικά φορτία. Η σχέση τους μπορεί να είναι ασαφής ή παραπλανητική ή απλά να είναι αδύνατη να υπάρξει. Κάτι που πρέπει να θυμάσαι σε περίπτωση που συναντήσεις την αδελφή ψυχή σου αυτή τη φορά.

Wicked Game – Single Edit – Official Music Video

Ακολουθεί ο οδηγός του Nuur για να δεις αν είναι γραφτό σε τούτη τη ζωή.

Κάθε σχέση στη ζωή σου έχει έναν πνευματικό σκοπό. Η σύνδεση με την αδελφή ψυχή είναι μια ιδιαίτερη σχέση: ένας ιερός δεσμός μεταξύ δύο πλευρών που έχει τη δυνατότητα να θεραπεύσει ριζικά κάθε άτομο. Σε μια τέτοιου είδους σχέση, μπορεί να βιώσετε από κοινού μια τεράστια ανάπτυξη σε πολύ λίγο χρόνο. Πιθανότατα θα νιώσετε ασφαλείς να είστε ακριβώς ο εαυτός σας. Είναι σαν “Όταν είμαι μαζί σου, νιώθω περισσότερο εγώ”.

Αυτές οι συναντήσεις έχουν σκοπό να αναδείξουν τον καλύτερο εσωτερικό κόσμο και των δύο και να σας ευθυγραμμίσουν με τον σκοπό σας. Η ηλεκτρική ενέργεια μπορεί να είναι εκεί. Η ειρήνη, η ηρεμία και η εμπιστοσύνη θα μπορούσαν να είναι εκεί—μαζί με όλα τα άλλα συναισθήματα που συνδέουμε με την αγάπη, τη λαγνεία και τον ρομαντισμό. Όλα αυτά είναι υπέροχα, αλλά αυτό που πραγματικά διαφοροποιεί μια αδελφή ψυχή από οποιαδήποτε άλλη σχέση είναι αυτή η ψυχική αίσθηση της γνώσης που είναι δύσκολο να περιγραφεί με λέξεις ή να κατανοήσει κανείς λογικά. Για παράδειγμα, μπορεί να διαπιστώσεις ότι είσαι πολύ υπομονετική με μια αδελφή ψυχή σε τομείς όπου συνήθως είσαι αρκετά άκαμπτη.

Συνήθως, οι αδελφές ψυχές συναντώνται για να συνεχίσουν από εκεί που σταμάτησαν σε μια προηγούμενη ζωή και να ζήσουν όλα όσα δεν μπόρεσαν να ζήσουν μαζί την τελευταία φορά.

Αλλά όλα αυτά εξαρτώνται από το πού βρίσκεσαι στο ταξίδι της προσωπικής σου ψυχικής ανάπτυξης σε σχέση με το πού βρίσκεται και εκείνος. Το έχεις ξανακούσει – ο συγχρονισμός είναι το παν. Ανάλογα με τις προηγούμενες ζωές και των δυο σας, τα καρμικά συντρίμμια που μπορεί να έχεις μαζέψει κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σου στο χρόνο και πόσα πολλά έχει θεραπεύσει η αδερφή ψυχή σου από την τελευταία φορά που “υπήρξατε”, αυτός ο δεσμός μπορεί να πάρει διαφορετικές κατευθύνσεις.

Ενώ η σύνδεση της αδελφής ψυχής είναι ένας πραγματικά μοναδικός δεσμός και κανένας δεν θα είναι ποτέ ίδιος, παρακάτω είναι τρία κοινά μοτίβα όταν οι αδελφές ψυχές επανενώνονται.

Led Zeppelin – All of My Love

1. Happy Ever After

Το Manifestation: Η σχέση με πολύ απλά λόγια δεν μοιάζει με “δουλειά”. (Ναι, συμβαίνει!) Με αυτό το άτομο, είναι όλο εύκολο. Βγάζετε το καλύτερο ο ένας στον άλλον και η προτεραιότητα στη σχέση είναι κάτι φυσικό και στους δύο σας. Είναι σαν να ξεκινάς από την ίδια ακριβώς σελίδα και να συνεχίζεις το βιβλίο με τον ίδιο ρυθμό.

Το μοτίβο: Είναι πιθανό και οι δύο να έχετε θεραπεύσει πολλά από την τελευταία φορά που συναντηθήκατε και να είστε ελεύθεροι να αγαπήσετε πιο βαθιά σε αυτή τη ζωή. Ας το ονομάσουμε αυτό μια εξελιγμένη επανάληψη. Παραμείνατε και οι δύο στην πορεία του έργου της ψυχής σας, οπότε όταν συναντηθήκατε ξανά, ήταν όλα θετικά. Μπορείτε να συνεχίσετε από εκεί που σταματήσατε και να φέρετε την αγάπη σας σε νέα μεγάλα ύψη.

Για παράδειγμα, εάν ήσασταν ο Ρωμαίος και η Ιουλιέτα σε μια προηγούμενη ζωή, έχετε περάσει χιλιάδες χρόνια ο καθένας σας πιστός στον εαυτό του, κατακτώντας τα μαθήματά σας και εκπληρώνοντας το σκοπό σας παρά την οικογενειακή συνθήκη ή άλλες συνθήκες στις οποίες μπορεί να ήρθατε αντιμέτωποι την τελευταία φορά που συναντηθήκατε. Όταν επανενωθείτε ξανά σε αυτή τη ζωή, αισθάνεστε ήδη τέλειοι, ακέραιοι και ολοκληρωμένοι. Ο δεσμός μπορεί να ανθίσει και να αναπτυχθεί φυσικά. Και οι δύο έχετε ήδη τακτοποιήσει όλες τις εκκρεμότητες. Είστε έτοιμοι να ευθυγραμμίσετε και να ενισχύσετε τις δυνάμεις σας μέσω της χαράς, της ευχαρίστησης και του σκοπού.

2. Εικονική σύνδεση

Το Manifestation: Όλα τα συναισθήματα ενός δεσμού “αδελφής ψυχής”, αλλά όλα είναι δύσκολα. Νιώθεις τη σύνδεση, την ένταση, την οικειότητα, την αγάπη… μόνο που είναι σαν μια ανηφορική μάχη. Το πλάνο είναι ασαφές. Αν υπάρχει τόση αγάπη, γιατί αυτή η σχέση είναι τόσο δύσκολη; Μπορεί και οι δύο να αισθάνεστε έλξη αλλά κάτι να σας κρατάει μακριά. Μπορεί και οι δύο (ή ο ένας) να αισθάνεστε καχύποπτοι ή συγκρατημένοι και να μην μπορείτε να δικαιολογήσετε τα συναισθήματά σας. Μπορεί όλα να είναι σωστά από εκείνον, αλλά εσύ να εξακολουθείς να δυσκολεύεσαι να τον εμπιστευτείς. Αισθάνεται περισσότερο φορτισμένη παρά γαλήνια—τόσο κοντά αλλά και τόσο μακριά.

Το μοτίβο: Έχουν περάσει εκατοντάδες έως χιλιάδες χρόνια από τότε που οι ψυχές σας έχουν συνδεθεί. Σε αυτό το διάστημα, είναι πιθανό ο ένας από εσάς να έχει ωριμάσει και να έχει κατακτήσει τα μαθήματά του, ενώ ο άλλος απλά δεν έχει ωριμάσει τόσο πολύ. Αναγνωρίζετε ο ένας τον άλλον και νιώθετε πολύ κοντά, αλλά απλώς βρίσκεστε σε διαφορετικά στάδια του ταξιδιού της ψυχής σας. Μερικές φορές αυτές οι διαφορές μεταξύ των αδελφών ψυχών μπορεί να αλληλοσυμπληρώνονται – και να σας ευλογούν και τους δύο αλλά σε αυτή την περίπτωση αυτές οι διαφορές μεταφράζονται με απόσταση, απογοήτευση, εμπόδια και πόνο.

Και τα δύο άτομα αισθάνονται ακριβώς το ίδιο πράγμα: το βάθος, τη σύνδεση, τη σημασία αυτού του δεσμού. Αλλά ανταποκρίνονται σε αυτά τα συναισθήματα με αντίθετους τρόπους. Ο πιο ώριμος συναισθηματικά σύντροφος ενθουσιάζεται από τη σύνδεση και έλκεται από τη χημεία. Ο λιγότερο ώριμος τρομάζει από τη σύνδεση και απωθείται από τη χημεία. Εάν είστε ο πιο θεραπευμένος, μπορεί να αισθάνεστε ότι κάνετε όλη τη συναισθηματική εργασία εδώ – και μπορεί να μην κάνετε λάθος.

Τελικά, μπορεί να αισθάνεστε ότι η σχέση αρχίζει να αναδεικνύει το χειρότερο μέσα σας ή και το καλύτερο. Το σίγουρο είναι ότι όλη η πλοκή πραγματοποιείται στη σφαίρα της φαντασίας ή πολύ απλά “απωθημένο καλησπέρα”.

Ο πλατωνικός έρωτας γεννά πολλές φορές θυμό και ατάκες όπως. «Αυτό δεν είναι δίκαιο». Σε αυτή την περίπτωση η ζωή πρέπει να πάει παρακάτω και όλα να είναι μια γλυκιά ανάμνηση χωρίς τα “τι θα γινόταν αν”.

3. Ανεκπλήρωτη Αγάπη

Το Manifestation: Είναι μια ιστορία τόσο παλιά όσο ο χρόνος—αγαπημένη και ανεκπλήρωτη. Αυτό το ξέρουμε όλοι καλά. Ορκίζεσαι ότι είστε αδελφές ψυχές, αλλά ο άλλος δεν αισθάνεται το ίδιο. Ή η άλλη πλευρά ορκίζεται ότι είναι γραφτό να είστε μαζί και εσύ βιάζεσαι να τον τοποθετήσεις σε ζώνη φιλική. Μπορεί αυτή να είναι μια σύνδεση αδελφής ψυχής, εάν μόνο ο ένας από εσάς το νιώθει;

Το μοτίβο: Ακριβώς όπως το μοτίβο του πλατωνικού έρωτα, αυτή η κατάσταση είναι μια αντανάκλαση όλων όσων έχουν συμβεί, προηγηθεί και αλλάξει μεταξύ σας από την τελευταία φορά που ήσασταν μαζί. Και σε αυτή την περίπτωση, είναι πολλά.

Είναι σαν να ταξίδεψες στο Λονδίνο όταν ήσουν τριών ετών και να επιστρέψεις τη δεύτερη φορά όταν είσαι είκοσι τριών. Κάποια πράγματα μπορεί να φαίνονται αόριστα οικεία. Μπορεί να γνωρίζεις ότι έχεις ξαναπάει εκεί, οπότε υπάρχει μια αίσθηση ασφάλειας ή εξοικείωσης. Αλλά πόσα πράγματα από το Λονδίνο θυμάσαι πραγματικά; Πιθανότατα όχι πολλά.

Η αλλαγή είναι η μόνη σταθερά. Ακόμα κι αν αυτή είναι η αδελφή ψυχή σου, είναι σχεδόν σαν να συναντιέστε για πρώτη φορά εξαιτίας του πόσο έχετε αλλάξει και οι δύο από την τελευταία φορά που ήσασταν μαζί. Είναι ακόμα ένας σημαντικός και επιδραστικός δεσμός, αλλά είναι σαν να έχετε αμνησία και οι δύο. Ο σκοπός της σύνδεσής σας μπορεί να μην είναι τόσο άμεσα προφανής.

Συνήθως με τις ανεκπλήρωτες σχέσεις αγάπης, ο σκοπός βρίσκεται στις δυνατότητες. Το να έρθεις ξανά κοντά με αυτό το άτομο μπορεί να σου προσφέρει μια γεύση για το πώς θα μπορούσε να ήταν το “μαζί σας”. Η παρουσία του μπορεί να σε παρηγορήσει και να σε επιβεβαιώσει επιδερμικά ή να σε εμπνεύσει σε βάθος και να ανακαλύψεις τις άγνωστες δυνατότητές σου. Κοινώς να δημιουργήσεις.

Ένα απλό συμπέρασμα στον οδηγό του κυρίου Nuur

Είτε πιστεύει κανείς σε αδερφές ψυχές, είτε όχι, όλοι μας είχαμε κάτι πλατωνικό ή ανεκπλήρωτο. Και είναι ΟΚ. Όπως είναι εντάξει να βλέπεις την ψυχή κάποιου, να πιστεύεις πως την αναγνωρίζεις και ταυτόχρονα να εμπιστεύεσαι τον θεϊκό συγχρονισμό (ή την έλλειψή του). Είναι ΟΚ να εμπιστευτείς την ποιότητα της σύνδεσης—και είναι περισσότερο εντάξει όλο αυτό το κείμενο να σου υπενθυμίσει τη δική σου όμορφη ψυχή