Elizabeth Debicki: Δε θα πιστεύετε πόσα και ποια καλλυντικά έχει στην τσάντα της

Η σοφιστικέ κομψότητά της και η 1,90 μ. καλλίγραμμη σιλουέτα της δεν αφήνει ασυγκίνητους ούτε τους σκηνοθέτες αλλά ούτε και τον κόσμο της μόδας. «Επιλέξαμε την Elizabeth γιατί νιώθει άνετα με τον εαυτό της. Είναι μια δυνατή γυναίκα που έχει ξεχωριστό στυλ και απόψεις και αποτελεί ένα πρόσωπο με το οποίο οι γυναίκες μπορούν να συνδεθούν», έχει δηλώσει η Maria Giulia Maramotti, υψηλόβαθμο στέλεχος ενός διάσημου Οίκου μόδας. Σήμερα η Elizabeth Debicki είναι μία από τις πιο πολυσυζητημένες ηθοποιούς, που καθηλώνει ως Νταϊάνα στην 5η και 6η σεζόν της σειράς ‘The Crown’. Eπιπλέον είναι και ένα από τα πιο φρέσκα πρόσωπα της show bizz, που μας διεγείρει την περιέργεια, τόσο για την περιποίηση όσο και το πρόγραμμα fitness που ακολουθεί.

Τα καλλυντικά που έχει στην τσάντα της

«Eνα απαλό nude κραγιόν, το οποίο ταμπονάρω στα χείλη και μερικές φορές χρησιμοποιώ και ως ρουζ. Επίσης, ένα gua sha, που χαλαρώνει τους μύες του προσώπου και με ξεκουράζει στα γυρίσματα, καθώς και μια οδοντόκρεμα. Στα γυρίσματα, ως ηθοποιός θέλω να βουρτσίζω τα δόντια μου 1200 φορές την ημέρα» λέει χαρακτηριστικά.

Η fitness φιλοσοφία της

«Ξεκίνησα να ασκούμαι για τα απαιτητικά γυρίσματα του “Τenet” και μετά διατήρησα αυτή τη συνήθεια για τη δική μου φυσική κατάσταση. Οχι για το πώς φαίνομαι ή για το πώς θα ήθελα να είμαι. Αρχίζεις να σκέφτεσαι, «θέλω να το κάνω μόνο για μένα και για κανέναν άλλο». Αυτό είναι το ένα σώμα μου και θα το φροντίσω για το δικό μου καλό. Και όχι επειδή το επιτάσσει η κοινωνία».

Η διατροφή της

«Απολαμβάνω να τρώω κέικ, παγωτό και να πίνω κρασί. Ωστόσο η διατροφή μου επικεντρώνεται κυρίως στην άπαχη πρωτεΐνη και σε φρούτα, όπως πορτοκάλια και μήλα. Επιπλέον συνοδεύω κάθε γεύμα μου με φρέσκα λαχανικά».