Ματίνα Νικολάου-Βασίλης Πορφυράκης: Το σπίτι τους είναι ένα ησυχαστήριο γεμάτο J2US ζεστασιά

Το λευκό, το κόκκινο και το γκρι πρωταγωνιστούν στο σπίτι της Ματίνας Νικολάου και του Βασίλη Πορφυράκη.

Είναι από τα πιο αγαπημένα και χαμηλών τόνων ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Η Ματίνα Νικολάου και ο Βασίλης Πορφυράκης– το ζευγάρι που έχουμε αγαπήσει στο J2US– προσπαθούν να απασχολούν τα φώτα της δημοσιότητας μέσα από τις δουλειές τους και να κρατούν για τους ίδιους την προσωπική τους ζωή. Τον έρωτά τους, ωστόσο, τον ζουν και τον στεγάζουν σε ένα υπέροχο διαμέρισμα στο Μαρκόπουλο Αττικής.

Για την ακρίβεια, οι δυο τους ακόμα δεν έχουν συγκατοικήσει, όμως ο Βασίλης μένει πολύ συχνά στο σπίτι της Ματίνας, όπου η ηθοποιός ζει με τον 14χρονο γιο της, Παναγιώτη. Σε ένα minimal σπίτι, γεμάτο ζεστασιά και αγάπη.

Το λευκό, το κόκκινο και το γκρι πρωταγωνιστές στο σπίτι της Ματίνας Νικολάου και του Βασίλη Πορφυράκη

Όπως θα δεις και στην παρακάτω gallery, το σπίτι της Ματίνας Νικολάου έχει ως κυρίαρχα χρώματα το λευκό, το κόκκινο και το γκρι. Color combo που κυριαρχεί στην κουζίνα της ηθοποιού, μπροστά από την οποία έχει στηθεί ένα mini καθιστικό με χαλί σε γκρι και λευκό, έναν καναπέ σε γκρι κι ένα κόκκινο πουφ που κάνει έντονη αντίθεση.

Λευκό χρώμα έχουν και οι τοίχοι στο σπίτι που στεγάζουν τον έρωτά τους η Ματίνα Νικολάου και ο Βασίλης Πορφυράκης, καθώς επίσης και τα παράθυρα, με αποτέλεσμα να δημιουργείται μια χρωματική αρμονία. Και η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση, όμως, κάθε χρόνο έχει ως βασικά χρώματα το λευκό και το κόκκινο.

Στο σαλόνι, η 45χρονη ηθοποιός έχει τοποθετήσει έναν κόκκινο καναπέ και ακριβώς από πάνω του – στον τοίχο- βρίσκονται κρεμασμένες εικόνες με κάδρα κόκκινα και μαύρα. Κι αν νομίζεις πως δεν υπάρχει καμία πιο διαφορετική γωνιά στο ησυχαστήριο της Ματίνας, κάνεις λάθος. Γιατί υπάρχει και είναι ένας τοίχος-ντουλάπα με τροπικό, πράσινο μοτίβο όπου η ηθοποιός έχει ποζάρει με τον γιο της.

nikolaou1.jpg

Όσο για το μπαλκόνι του σπιτιού; Είναι κι αυτό minimal και πολύ cozy με λευκό τραπέζι, έναν κόκκινο, bold καναπέ κι έναν σκούρο γκρι, που στη θέα τους και μόνο δεν θέλεις να σηκωθείς να φύγεις.

Η γνωριμία με τον Βασίλη Πορφυράκη, η διαφορά ηλικίας και τα σχέδια συγκατοίκησης

Η Ματίνα Νικολάου και ο Βασίλης Πορφυράκης δεν γνωρίστηκαν – όπως θα πίστευε κανείς- μέσα από τη δουλειά τους. Η πρώτη τους επαφή έγινε στα social media. «Τον ήξερα τον Βασίλη, γιατί έβλεπα το X-Factor. Ήταν μια περίοδος στη ζωή μου που ήμουν και Ρουβίτσα και Πορφυρίτσα!», δήλωσε στον δημοσιογράφο Γιώργο Πράσινο και το περιοδικό ΟΚ! τον Νοέμβριο του 2022 η Ματίνα Νικολάου, με τον Βασίλη Πορφυράκη να αποκαλύπτει: «Την ίδια περίοδο εγώ τυχαία την αναζήτησα μέσα από το Instagram».

Το ζευγάρι μπορεί να έχει 10 χρόνια διαφορά ηλικίας– η Ματίνα είναι 45 και ο Βασίλης 35- αλλά αυτό δεν στάθηκε ούτε λεπτό «εμπόδιο» στη σχέση τους. «Είναι μια σχέση στην οποία είμαστε ήρεμοι και την αγάπη που έχει ο ένας για τον άλλον, την απολαμβάνουμε πραγματικά. Αυτό είναι ένα πολύ καλό συστατικό για να είσαι ευτυχισμένος και ήρεμος. Δεν έχουμε μικρή διαφορά ηλικίας, είναι μεγάλη. Έχουμε 10 χρόνια διαφορά. Δεν είχα σκεφτεί ότι θα ερωτευτώ μικρότερο άντρα. Αλλά δεν έχει καμία σημασία η ηλικία ούτε για μένα, ούτε για τον Βασίλη. Δεν στεκόμαστε καθόλου εκεί», είχε δηλώσει η ηθοποιός στην εκπομπή Happy Day.

Συνέντευξη Ι Ματίνα Νικολάου (όσα δεν έχει πει ποτέ)

Ενώ για το ενδεχόμενο να συγκατοικήσουν, η Ματίνα Νικολάου έχει πει: «Σκοπεύουμε να ζήσουμε όλοι μαζί. Ο γιος μου, ο Παναγιώτης, είναι 14 χρόνων, πάει στην Γ’ Γυμνασίου και το να μετακομίσουμε στην Αθήνα (σ.σ. ζουν στο Μαρκόπουλο Αττικής) είναι κάτι που δεν τον ευχαριστεί. Το να μείνουμε όμως κάπου όλοι μαζί με τον Βασίλη πολύ τον ευχαριστεί»