Οι τυχεροί μήνες του 2023 ανά ζώδιο

Ποια είναι τα θετικά διαστήματα για το ζώδιό σου; Η αστρολόγος Αλίντα Κανάκη μας δίνει μια πρώτη γεύση για το 2023…

Μέσα στο 2023 κάποιοι θα σκοτώνονται στη δουλειά, παρόλα αυτά δεν θα έχουν τύχη στον οικονομικό τομέα, ενώ άλλοι θα απολαμβάνουν απίστευτη επιτυχία και θα καταφέρουν να δημιουργήσουν μια αξιοσημείωτη οικονομική ευμάρεια. Κάποια ζώδια θα έχουν μεγαλύτερη τύχη στα υλικά αγαθά μερικούς μήνες του χρόνου, κάποια άλλα ζώδια θα βρουν την αγάπη ή θα έχουν επιτυχία στη δουλειά.

Έχουμε συνηθίσει να θεωρούμε ότι ο μήνας των γενεθλίων μας είναι ο τυχερότερος του έτους για μας, και πολλές φορές κάτι τέτοιο ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Το σύμπαν όμως λειτουργεί κάτω από πολύ πιο πολύπλοκους και σύνθετους κανόνες, οπότε η κάθε λεπτομέρεια είναι σημαντική. Λαμβάνοντας όσο γίνεται περισσότερους παράγοντες υπόψη, ας δούμε ποιοι είναι οι τυχεροί μήνες ανά ζώδιο.

Οι Κριοί είναι πραγματικά τυχεροί όχι μόνο στον οικονομικό τομέα αλλά και στην ερωτική τους ζωή τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, οι Λέοντες θα έχουν πολλές πιθανότητες να κερδίσουν στον έρωτα τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο, ενώ οι ερωτύλοι Τοξότες θα βιώσουν αξιόλογες συναισθηματικές γνωριμίες τον Μάρτιο και τον Απρίλιο του 2023.

Για τους Ταύρους οι τυχεροί μήνες είναι ο Απρίλιος και ο Μάιος, για τους Παρθένους ο Αύγουστος και ο Σεπτέμβριος, ενώ για τους Αιγόκερους ο Δεκέμβριος και ο Ιανουάριος. Πρόκειται για τους μήνες του έτους που θα αισθάνονται καλά και θα μπορούν να πετύχουν σημαντικές επιτυχίες.

Ως προς τα ζώδια του αέρα, οι Δίδυμοι θα ευνοηθούν με καλή τύχη τον Μάιο και τον Ιούνιο, οι Ζυγοί τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο, οι Υδροχόοι τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο. Είναι οι μήνες που θα έχουν τονωμένοι αυτοπεποίθηση και η αυτοεκτίμηση τους θα είναι αισθητά βελτιωμένη.

Τα ζώδια του νερού θα μπορέσουν να καταφέρουν σημαντικές κατακτήσεις ορισμένες περιόδους του έτους. Οι Καρκίνοι σφύζουν από ζωή και αισιοδοξία τον Ιούνιο και τον Ιούλιο, οι Σκορπιοί τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο, ενώ οι Ιχθείς τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο. Εάν αισθάνεστε ότι ξεχειλίζετε από δημιουργικές ιδέες, αυτές είναι οι περίοδοι του έτους που μπορείτε να λάμψετε και να εξερευνήσετε την κλίση σας στις τέχνες και τα γράμματα.

Οι Υδροχόοι θα είναι σε θέση να ξεπεράσουν με αρκετή ευκολία όλες τις δυσκολίες της επαγγελματικής τους ζωής τον Μάιο και τον Ιούνιο και θα ολοκληρώσουν με επιτυχία τις δράσεις τους. Και σε αισθηματικό επίπεδο όμως θα υπάρξει ικανοποίηση την περίοδο αυτή. Θα επικρατεί ρομαντική διάθεση και η έγγαμη ζωή θα είναι γαλήνια.

Το φθινόπωρο είναι αναμφισβήτητα η περίοδος του Ζυγού, καθώς αισθάνονται ότι βρίσκονται στο στοιχείο τους. Θετικές ειδήσεις ας αναμένουν να λάβουν το χρονικό διάστημα μεταξύ 9 και 30 Σεπτεμβρίου. Θα μπορούσε να είναι μια προαγωγή στην δουλειά τους ή ένας καινούργιος έρωτας που θα φωτίσει την προσωπική τους ζωή.

Οι Δίδυμοι θα είναι επαγγελματικά επιτυχημένοι μέσα στο 2023, με σημαντικές πιθανότητες επιτυχίας να κάνουν την εμφάνιση τους μέσα στον Μάιο και τον Ιούνιο. Και από συναισθηματικής άποψης όμως το 2023 θα είναι αρκετά ενδιαφέρον. Προσοχή θα χρειαστεί τον Ιανουάριο και τον Οκτώβριο. Μην σπαταλάτε σε άσκοπες δράσεις την ενέργεια σας και επικεντρώστε την προσπάθεια σας σε αυτό που θέλετε να πετύχετε.

Οι Ιχθείς είναι δημιουργικοί, και αυτή η ιδιότητα θα τους φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη τον Απρίλιο και τον Μάιο του 2023. Θα υποστηρίζουν την άποψη τους με μεγαλύτερο σθένος από ότι συνήθως, κάτι που θα ωφελήσει ανέλπιστα την καριέρα τους. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα έχουν την ευκαιρία να ξεκινήσουν μια νέα σχέση, που για ορισμένους θα πρόκειται για έναν έρωτα ζωής, για μια μυθιστορηματική αγάπη. Όσοι βρίσκονται ήδη σε μια σχέση, οι μήνες Απρίλιος και Μάιος θα είναι απολαυστικοί.

Το 2023 προαναγγέλλει μια περίοδο γεμάτη αλλαγές και μεταμορφώσεις για όλα τα ζώδια του ζωδιακού κύκλου. Κάποιοι θα είναι πιο τυχεροί από τους άλλους, κάποιοι θα καταφέρουν ευκολότερα αυτό που επιθυμούν, το σημαντικό όμως είναι ότι όλοι μας θα πλουτίσουμε τις ζωές μας με νέες, εκπληκτικές εμπειρίες, που θα μας φανούν χρήσιμες στο επόμενο κεφάλαιο της ζωής μας, στον επόμενο εξελικτικό μας κύκλο.

Καλή χρονιά! Καλό και ευλογημένο το 2023!

*Την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο ραδιόφωνο του ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 η Αλίντα Κανάκη θα βρίσκεται καλεσμένη στην εκπομπή «Αυτή η μάσκα μένει» 13:00 – 14:00  με την Ντέπυ Γκολεμά.