Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση: Ιδέες για να στολίσετε το χολ

To χολ βρίσκεται στην είσοδο του σπιτιού και είναι ο πρώτος χώρος που βλέπουν οι επισκέπτες, αλλά κι εσείς κάθε φορά που μπαίνετε σπίτι. Κάντε την ατμόσφαιρα ακόμα πιο γιορτινή διακοσμώντας και αυτό το δωμάτιο.

Όχι, δεν χρειάζεται να ξοδέψετε μία περιουσία και οι επιλογές σας είναι πολλές, από φωτάκια και γιρλάντες μέχρι διακοσμητικά αγιοβασιλάκια, ταρανδάκια κτλ. Για ακόμα μία φορά εμείς εμπνευστήκαμε από το Instagram και παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει τις ιδέες που μας άρεσαν περισσότερο.

Χριστουγεννιάτικα κεριά και βάζο με κλαδιά και χειμερινά λουλούδια

Υπάρχουν διακοσμητικά κλαδιά με χριστουγεννιάτικα elements αλλά μπορείτε να βάλετε πάνω στον μπουφέ και γλάστρες με Αλεξανδρινούς που είναι ένα φύτο – σήμα κατατεθέν της περιόδου.

Χριστουγεννιάτικα ξύλινα διακοσμητικά

Τα ξύλινα διακοσμητικά ταιριάζουν σε κάθε διακόσμηση και μπορούν να κάνουν το χολ πιο ζεστό και γιορτινό. Στο εμπόριο μπορείτε να βρείτε από μικρά δεντράκια, ξύλινους Άγιους Βασίληδες κτλ.

Στολίστε τους καθρέφτες

Πολλοί επιλέγουν να βάλουν έναν καθρέφτη στο χολ, τον οποίον και μπορείτε να διακοσμήσετε με χριστουγεννιάτικες γιρλάντες, φωτάκια, γκι.

Κρεμαστά στολίδια

Μπορείτε να κρεμάσετε χριστουγεννιάτικα στολίδια στους καθρέφτες ή στον τοίχο. Τα στολίδια αυτά μπορεί να είναι από διάφορα υλικά, να τα φτιάξετε και μόνοι σας και να ταιριάζουν στο ύφος της διακόσμησης.

Φαναράκια

Τα φαναράκια θα κάνουν το σπίτι πιο ζεστό και γιορτινό. Είναι μία μικρή πινελιά που μπορεί, ωστόσο να κάνει τη διαφορά. Τα φαναράκια μπορείτε να τα διακοσμήσετε πάνω στον μπουφέ ή στο τραπέζι ή ακόμα και στο πάτωμα, εάν είναι μεγάλο.

Χριστουγεννιάτικες κάλτσες στον μπουφέ

Οι χριστουγεννιάτικες κάλτσες δεν διακοσμούνται μόνο στο τζάκι. Μπορείτε να τις διακοσμήσετε στον μπουφέ ή στις κρεμάστρες στην είσοδο.