Τα τέσσερα ζώδια που θα ευνοήσει ερωτικά και οικονομικά η Αφροδίτη στον Υδροχόο

Η Αφροδίτη περνά στον Υδροχόο στις 3/1, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 27/1, ξεσηκώνοντας αρκετά ζώδια, με την καλή έννοια και προσφέροντας δώρα τόσο στα ερωτικά τους, όσο και στα οικονομικά τους. Μπορεί να είναι λίγο… τρελιάρα, αλλά η συμβολή της στη βελτίωση της ζωής κάποιων θα είναι σημαντική, αφού θα τους δείξει έναν άλλο τρόπο θεώρησης των πραγμάτων, οπότε έχουν κάθε λόγο να χαίρονται με τον ερχομό της.

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο φέρνει καλά σε όλους, ωστόσο, τα παρακάτω 4 ζώδια είναι πιο ευνοημένα από τα υπόλοιπα. Ποια είναι τα τυχερά;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Είναι δυνατό να βρίσκεται η Αφροδίτη στο ζώδιό σου και να μην το πανηγυρίσεις, κυρίως μετά απ’ ό,τι έχεις περάσει και συνεχίζεις να περνάς με τον Άρη στους Διδύμους και 5ο ηλιακό σου οίκο, αλλά και τον Κρόνο πάνω σου; Εννοείται ότι είσαι από τους πιο ευνοημένους, αφού θα ξαναβρείς τον παλιό, καλό, τρελό και αγαπησιάρικο εαυτό σου, που δεν ανήκει πουθενά. Και στιλάκι θα αλλάξεις, ώστε να ξεχωρίσεις (ενίοτε και για να προκαλέσεις), και τα ειδυλλιάκια σου θα έχεις, και το ενδιαφέρον σου θα μετατοπίζεται από το ένα πρόσωπο στο άλλο, αν το βρεις βαρετό, χωρίς να χάσεις καθόλου χρόνο, αφού έτσι κι αλλιώς θα αρέσεις. Α, όλα κι όλα, πολύ ωραίο δωράκι για τα Χριστούγεννα σου έλαχε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η Αφροδίτη στον Υδροχόο μπορεί να είναι λίγο ασυμμάζευτη, το χεράκι της θα το βάλει για να έχεις κέρδη και επιτυχίες στον έρωτα. Ωστόσο, θέλει κι από σένα να μην είσαι τόσο συντηρητικός και κλισέ. Να ξεφύγεις λίγο από τα συνηθισμένα και να δοκιμάσεις κάτι καινούργιο ή πρωτότυπο για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Ευκαιρίες πάντως θα σου δώσει από εκεί που δεν το περιμένεις κι όχι μόνο. Είναι πολύ πιθανό να σκιρτήσει η καρδούλα σου για πρόσωπο που είναι τελείως διαφορετικό από σένα και ούτε καν φανταζόσουν να την πατήσεις. Άσε που για προσωρινά θα πας, για να καλύψεις τα κενά σου για να σου γυρίσει σε μόνιμο…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η Αφροδίτη στον 8ο οίκο σου μόνο καλά θα σου φέρει, αρκεί κι εσύ, όπως και ο απέναντί σου, να πάψεις να φοβάσαι και να ακολουθείς τη γνωστή συνταγή “αυτό ξέρω, αυτό εμπιστεύομαι”. Όχι, σε αυτή την περίπτωση πρέπει να ακολουθήσεις το ένστικτό σου και να κάνεις ό,τι λέει το μέσα σου, ακόμα και αν έρχεται σε κόντρα με ό,τι έκανες ή διάλεγες μέχρι τώρα. Αλλιώς, θα πετάξει το πουλάκι και θα κλαις με μαύρο δάκρυ. Ο διαφορετικός δρόμος είτε σε επιλογή προσώπων είτε σε επένδυση ή τρόπο για να βγάλεις παραπάνω χρήματα θα είναι αυτός που θα σε φέρει στο σεξουαλικό ή οικονομικό ξέφωτο.

posterLearn more

LEARN MORE
Blue Billywig Video Player

ΖΥΓΟΣ
Με την Αφροδίτη στον Υδροχόο και 5ο οίκο σου, ξεκινά μια περίοδος όπου η βελτίωση της ερωτικής σου ζωής θα είναι αυτό που θα σε ενδιαφέρει περισσότερο από κάθε τι. Το να βρεις άνθρωπο να ζευγαρώσεις, που είναι ο καημός σου, φαίνεται αρκετά πιθανό αυτή την εποχή, καθώς θα πηγαίνεις πότε από εδώ και πότε από εκεί, είτε λόγω γιορτών είτε της δικής σου διάθεσης να το ρίξεις έξω και να ξεφαντώσεις. Ε, όλο και κάποιο φλερτ θα υπάρξει που μπορεί να καταλήξει σε δεσμό κι αν φροντίσεις να περάσεις καλά, χωρίς να τρώγεσαι για το μετά, τότε πιο πιθανό είναι να διαρκέσει κιόλας. Αν είσαι σε σχέση, θα ευχαριστηθείς το δημιουργικό χρόνο που περνάς με το ταίρι σου, ενώ αν έχεις παιδί, μέσα από τις στιγμές που θα μοιραστείτε θα νιώσεις κι εσύ όμορφα.