Υλικά: Για το κέικ
βούτυρο, ανάλατο, για τη φόρμα
240 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
150 γρ. φρούτα, αποξηραμένα
1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
1 κ.γ. αλάτι
250 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
3 κρόκους, από μεσαία αβγά
3 ασπράδια, από μεσαία αβγά
200 γρ. μαγιονέζα
150 γρ. ρόφημα καρύδας
1 κ.σ. ξινόγαλο
2 κ.γ. εκχύλισμα καρύδας
2 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
200 γρ. ινδοκάρυδο, για το σερβίρισμα
Για τη μαρέγκα
6 ασπράδια, από μεσαία αβγά
250 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
100 ml νερό
Δες την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com