Henry Cavill: Γνωρίστε τον #1 πιο σέξι άνδρα του κόσμου

Ο #1 πιο σέξι άνδρας του κόσμου, σύμφωνα με παλαιότερη λίστα γνωστού περιοδικού, δεν φείδεται ταλέντου.

Eίναι πράγματι ο ιδιοφυής Sherlock Holmes, ο γοητευτικός γυναικάς Solo από το «The Man From U.N.C.L.E.», ο Geralt Of Rivia του «The Witcher» αλλά και, σύμφωνα με τον «The Rock» Dwayne Johnson, ο καλύτερος Superman όλων των εποχών, που δεν χορταίνουμε να βλέπουμε.

Who is Henry Cavill?

Γεννημένος στις 5 Μαΐου του 1983, Βρετανός με ιρλανδέζικες, σκωτσέζικες και αγγλικές καταβολές. Η καριέρα του ξεκίνησε μόλις στα 17 του, ωστόσο το 2013 ήρθε ο ρόλος του Superman στο «Man Of Steel» που τον έκανε διάσημο στο ευρύ κοινό και κατέκτησε τo παγκόσμιο box office.

Για την ακρίβεια, όλες μαζί οι ταινίες όπου έχει παίξει ως Superman έχουν αποφέρει έσοδα πάνω από 2 δισεκατομμύρια δολάρια. Σήμερα κατοικεί στο Λονδίνο και είναι πολύ καλός φίλος με τον Luke Evans (aka Captain America) και τον Jason Momoa.

Για τον ρόλο του Superman

Δεν είδε κανένα από τα φιλμ και τις σειρές που έχουν γυριστεί για τον σούπερ ήρωα. Μοναδικό σημείο αναφοράς και μελέτης για την ερμηνεία του ήταν ο χαρακτήρας των κόμικς. Οσο για το εμφανισιακό κομμάτι, ακολούθησε ένα εντατικό πρόγραμμα γυμναστικής και κατανάλωνε 5.000 θερμίδες τη μέρα για 6 μήνες. Επίσης έβαψε τα μαλλιά του μαύρα.

Είναι φαν των κόμικς

Αν και όταν ήταν μαθητής δεν τα διάβαζε, επειδή ήταν εσώκλειστος σε αυστηρό σχολείο.

Αγαπημένη του ταινία

Ο «Μονομάχος» και αγαπημένος του ηθοποιός ο Russell Crowe, ο οποίος υποδύθηκε τον Jor-El, τον πατέρα του Superman, στο «Man Of Steel».

Ρόλος που ονειρεύεται να υποδυθεί

Ο Μέγας Αλέξανδρος. Μάλιστα είναι λάτρης της Αρχαίας Ιστορίας, και κυρίως της αιγυπτιακής, της ελληνικής και της ρωμαϊκής.

Αγαπημένο άθλημα

Το ράγκμπι, παρόλο που έχει καιρό να παίξει λόγω τραυματισμού.

Βullying

Οσο και αν μας φαίνεται δύσκολο να το πιστέψουμε, έχει υποστεί bullying στο σχολείο και μάλιστα είχε το παρατσούκλι «Fat Cavill», λόγω του βάρους του.