Τα 96α γενέθλια της Βασίλισσας Ελισάβετ: παρέα με τους Μπάιμπεκ Κέιτι και Μπάιμπεκ Νάιτινγκεϊλ

ΗΒασίλισσα Ελισάβετ γιορτάζει σήμετα τα 96α γενέθλιά της στην ανατολική Αγγλία, στο Σάντρινγκαμ, όπου βρίσκεται το προσωπικό της καταφύγιο. Εκεί, όπου περνούσε τις ιδιωτικές της στιγμές με τον Πρίγκιπα Φίλιππο, μακριά από τις κρατικές υποθέσεις και ο τόπος που επέλεξε να περάσει τα πρώτα Χριστούγεννά της χωρίς εκείνον. Ο Πρίγκιπας Φίλιππος λέγεται ότι αγαπούσε πολύ αυτή την αγροικία της οικογένειας, καθώς βρίσκεται κοντά στη θάλασσα.

«Πιστεύω ότι η προσέγγιση των γενεθλίων εκφράζει την ίδια στάση ζωής keep calm and carry on. Δεν της αρέσει η φασαρία» δήλωσε η Έμιλι Νας , διευθύντρια του περιοδικού Hello. Εξάλλου, φέτος η Βασίλισσα επέλεξε να μη συμμετάσχει στους εορτασμούς που που έλαβαν χώρα στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο κάστρο του Ουίνδσορ στις 17 Απριλίου.

Η γαλήνια φωτογραφία που έδωσε στον Τύπο για τα 96α γενέθλιά της έρχεται για ακόμα μια φορά να επιβεβαιώσει τη μεγάλη της αγάπη για τα ζώα. Στην εικόνα την βλέπουμε με ένα μακρύ πράσινο παλτό ανάμεσα στους Μπάιμπεκ Κέιτι και Μπάιμπεκ Νάιτινγκεϊλ.

Φέτος τα 96α γενέθλιά της εορτάζονται την επέτειο των 70 ετών της στον θρόνο. Παρότι σήμερα ο εορτασμός της γίνεται ιδιωτικά, από τις 2 έως τις 5 Ιουνίου θα λάβουν χώρα οι επίσημοι εορτασμοί.

Κεντρική εικόνα: Reuters

womantoc.gr