Αυτό το χτένισμα θα σε κάνει να δείχνεις μέχρι και δέκα χρόνια νεότερη

Υπάρχουν άπειροι λόγοι για να δοκιμάσεις ένα χτένισμα με τα μαλλιά πιασμένα σε κότσο. Είναι stylish, μπορούν να σε βγάλουν ασπροπρόσωπη σε διάφορες περιστάσεις και επίσης, είναι ένας πολύ γρήγορος και εύκολος τρόπος να δείχνεις πάντοτε περιποιημένη, είτε επιλέξεις να δημιουργήσεις ένα messy bun είτε ένα sleek ή έναν πιο χαλαρό κότσο.

Τώρα, ερχόμαστε να προσθέσουμε ακόμα έναν λόγο: το lifting εφέ στο πρόσωπο το οποίο θα στο προσφέρει το λεγόμενο Botox Bun. Ναι, είναι αυτό που κατάλαβες. Το συγκεκριμένο στιλ χτενίσματος κάνει το πρόσωπο να φαίνεται πιο τραβηγμένο, λειαίνοντας τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές, ενώ τραβάει προς τα πάνω τα ζυγωματικά και τα μάτια, δίνοντας έτσι ένα αποτέλεσμα όπως η διάσημη αντιγηραντική θεραπεία του μπότοξ.

Το Botox Bun το έχουμε δει αμέτρητες φορές σε celebrities ανάμεσα στις οποίες και η Maria Menounos. Για να δημιουργήσεις το συγκεκριμένο χτένισμα που προσφέρει το lifting εφέ στο πρόσωπο, θα πρέπει να χτενίσεις τα μαλλιά σου πολύ καλά προς τα πάνω και στη συνέχεια, να τα στερεώσεις στην κορυφή του κεφαλιού σε έναν σφιχτό κότσο, σύμφωνα με τον celebrity hairstylist Tom Smith.