Η Κιμ Καρντάνσιαν έκανε μια φαντασμαγορική εμφάνιση στο πρόσφατο ταξίδι της στη Ρώμη.
Στο βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram, η ομάδα της Bvlgari παρουσιάζει την Κιμ Καρντάσιαν να φορά το λαμπερό πανάκριβο κόσμημα ενώ η μητέρα της, Κρις Τζένερ, δεν χάνει την ευκαιρία να την πειράξει: «Πώς αισθάνεσαι, Λιζ;».
Κιμ Καρντάσιαν: «Τώρα μπορώ να ξεκινήσω τη χρονιά μου με αυτή την ενέργεια της Ελίζαμπεθ»
Η Καρντάσιαν, εντυπωσιασμένη από την έκπληξη, σχολίασε: «Ουάου. Ο Λο Ρόουτς πρέπει πραγματικά να έβαλε τα μεγάλα μέσα για να το πετύχει αυτό».
Στη συνέχεια επικοινώνησε μέσω FaceTime με τον στιλίστα της για να τον ευχαριστήσει.
«Κοίτα αυτό. Τα κατάφερες. Δεν ξέρω πώς το έκανες. Αλλά αυτό είναι πραγματικά το καλύτερο δώρο γενεθλίων που θα μπορούσα να έχω… Τώρα μπορώ να ξεκινήσω τη χρονιά μου με αυτή την ενέργεια της Ελίζαμπεθ», του είπε.
Όταν επισκέφθηκε το σπίτι της Ελίζαμπεθ Τέιλορ
Η Κιμ Καρντάσιαν αποκάλυψε ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που έβλεπε από κοντά το συγκεκριμένο κόσμημα. Είχε προηγηθεί μια ασυνήθιστη εμπειρία στο σπίτι της Ελίζαμπεθ Τέιλορ, λίγο μετά τον θάνατο της θρυλικής ηθοποιού, τον Μάρτιο του 2011.
«Όταν πέθανε, με κάλεσαν στο σπίτι της και μου έδειξαν το χρηματοκιβώτιό της με όλα τα κοσμήματά της, προτού τα απομακρύνουν», θυμήθηκε.
«Μπόρεσα να μπω εκεί σχεδόν αμέσως μετά τον θάνατό της. Ξέρω ότι ακούγεται απίστευτο, αλλά είχα την ευκαιρία να δω αυτά τα πράγματα μέσα στη μοβ ντουλάπα της», ανέφερε.
Παράλληλα, πριν από τον θάνατο της Ελίζαμπεθ Τέιλορ είχε καταφέρει να συνομιλήσει τηλεφωνικά μαζί της .
«Ήμουν αρκετά τυχερή ώστε να συνομιλήσω τηλεφωνικά μαζί της για αυτό το κόσμημα», είπε.

