Μάρα Ζαχαρέα: Φόρεσε ένα midi φόρεμα σε ανατρεπτικό μοτίβο για την εποχή

Πριν από κάποια χρόνια, τα floral μοτίβα ήταν αποκλειστικό προνόμιο της ανοιξιάτικης μόδας. Αμέσως μόλις ξεκινούσαμε τις αγορές σε φορέματα, πουκάμισα, σακάκια και μπλούζες που ήταν διακοσμημένα με λουλουδάτα μοτίβα, γνωρίζαμε πως η άνοιξη είναι προ των πυλών. Στη συνέχεια ωστόσο, τα florals, στην πιο dark εκδοχή τους, εμφανίστηκαν στη χειμερινή μόδα, ενθουσιάζοντας τις γυναίκες που τα προτιμούν. Φέτος, αυτά τα λουλουδάτα patterns μπορεί να μην είναι μία από τις τάσεις που μας έχουν απασχολήσει, ωστόσο η κομψότητα που αποπνέουν είναι αδιαμφισβήτηση. Ακριβώς αυτό αποδεικνύει και η πρόσφατη εμφάνιση της Μάρας Ζαχαρέα.

Η διευθύντρια ειδήσεων και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου στο Star κατάφερε να φέρει έστω και λίγη ανοιξιάτικη διάθεση στην καρδιά του χειμώνα, φορώντας ένα εντυπωσιακό φόρεμα. Πιο συγκεκριμένα, η Μάρα Ζαχαρέα εμφανίστηκε στο δελτίο ειδήσεων με ένα midi μαύρο φόρεμα με γαλάζια λουλούδια που φέρει την υπογραφή της γυναίκας που έχει expertise στη δημιουργία φορεμάτων που αναδεικνύουν τη σιλουέτα. Ο λόγος για τη Diane von Furstenberg.

Έτσι λοιπόν, σε περίπτωση που είσαι λάτρης των λουλουδάτων patterns που επιθυμείς να τα φοράς ακόμα και τον χειμώνα, σίγουρα αξίζει να ακολουθήσεις το παράδειγμα της Μάρας Ζαχαρέα και να επενδύσεις σε ένα φόρεμα. Mini ή midi, το floral φόρεμα είναι ιδανικό για day to night εμφανίσεις, από το γραφείο, τις casual βόλτες έως τη βραδινή έξοδο. Εναλλακτικά, ένα πουκάμισο ή μία μπλούζα που συνδυάζονται τέλεια με τζιν ή tailored παντελόνι είναι must. Σε περίπτωση που θέλεις να πειραματιστείς με το στιλ σου, μπορείς να επενδύσεις σε ένα κοστούμι σε dark florals που θα κάνει update στο χειμερινό ντύσιμό σου.