Τι να φορέσεις στο Πρωτοχρονιάτικο Ρεβεγιόν

Το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς είναι από τις λίγες μέρες, στις οποίες μπορείς να φορέσεις όλα εκείνα τα εντυπωσιακά φορέματα (λες και είσαι στις υποψηφιότητες των Όσκαρ) καθώς επιβάλλεται να είσαι επίσημα ντυμένη και κατά ένα τρόπο, θα λέγαμε η υπερβολή δικαιολογείται και δεν παρεξηγείται εύκολα!

πρωτοχρονιατικο ρεβεγιον 2018 φορεματα

Να θυμάσαι όμως, ότι παν μέτρον άριστον, καθώς όσο παράδοξο κι αν ακούγεται, κι η υπερβολή έχει τα όρια της!

Φρόντισε λοιπόν, η εμφάνισή σου να είναι προσεγμένη και να συνάδει με την περίσταση!

Πρωτοχρονιάτικο Ρεβεγιόν Τι χρώμα να επιλέξω για το γιορτινό μου look;

Το πιο βασικό χρώμα που κυριαρχεί στην Πρωτοχρονιάτικη παλέτα των ρούχων είναι το κλασικό μαύρο, το οποίο χαρακτηρίζεται για τη διαχρονικότητά και το minimal ύφος του.

πρωτοχρονιατικο ρεβεγιον 2018

Επίσης, επίκαιρο κατά την περίοδο των εορτών είναι ξεκάθαρα το κόκκινο χρώμα. Αυτό με τη σειρά του αποπνέει δυναμισμό και ταυτόχρονα την απόλυτη θηλυκότητα. Πρόκειται για ένα χρώμα άκρως εντυπωσιακό, και δεν υπάρχει περίπτωση να περάσει απαρατήρητο!

Τέλος, το λαμπερό χρυσό, είναι η συνήθης επιλογή για τα outfit των εορτών, καθώς παραπέμπει σε glamorous καταστάσεις.

Πρωτοχρονιάτικο Ρεβεγιόν: Τα αξεσουάρ συμπληρώνουν άρτια την γιορτινή σου εμφάνιση!

Κάθε σου outfit ολοκληρώνεται με ξεχωριστό τρόπο, επιλέγοντας τα κατάλληλα αξεσουάρ, που θα δώσουν την glam πινελιά στο σύνολό σου!

πρωτοχρονιατικο ρεβεγιον 2018

Τα γυναικεία κοσμήματα είναι απολύτως απαραίτητα για να ολοκληρωθεί το Πρωτοχρονιάτικοlook σου. Σε κάθε ρεβεγιόν βλέπουμεμοναδικά ρολόγια, βραχιόλια, statement κολιέ, υπέροχα δαχτυλίδια και σκουλαρίκια που τραβάνε τα βλέμματα!

Η πρότασή μας είναι τα σκουλαρίκια πέρλες, μιας και έχουν την τιμητική τους αυτήν την περίοδο, αποτελώντας την πιο chic τάση της εποχής!

Επίσης, ένα statement κολιέ με πέρλες είναι το ιδανικό αξεσουάρ για ένα φόρεμα μικρότερης έντασης. Σικάτο κι εντυπωσιακό ταυτόχρονα!

revegion protoxronias

Οι μικρές τσάντες τύπου clutch ή shoulder bag, θα συνοδευόσουν το βραδινό σύνολό σου με απόλυτη επιτυχία! Διάλεξε την ιδανική σύμφωνα με το ύφος της εμφάνισης σου, ώστε να την απογειώσεις!

Επίλεξε από τη συλλογή του FashionRoom τα κατάλληλα γυναικεία αξεσουάρ που ταιριάζουν στο δικό σου γιορτινό look και ανάδειξε το σύνολό σου!

Ποια ρούχα να επιλέξω στο Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν;

Ψάξε στη ντουλάπα σου για maxi φορέματα, lingerie με λεπτομέρειες δαντέλας, οτιδήποτε έχει παγιέτα ή είναι βελούδινο, κόκκινα φορέματα, εντυπωσιακές ψηλοτάκουνες γόβες, σακάκια blazer και μη ξεχάσεις να δανειστείς κι από τη ντουλάπα της μαμάς την απόλυτη γούνα!

Το ντύσιμο σου για το Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν έχει αναμφίβολα επίσημο ύφος και προσαρμόζεται σύμφωνα με το χώρο στον οποίο θα παραβρεθείς. Οπότε από τα παρακάτω σύνολα, επίλεξε αυτό που ταιριάζει καλύτερα σε σένα!

Πρωτοχρονιάτικο Ρεβεγιόν: We love Dresses

 Dress #1: To απόλυτο μαύρο φόρεμα

Ένα μαύρο φόρεμα είναι ξεκάθαρα η safe επιλογή σου! Πρόκειται για ένα διαχρονικό κομμάτι, το οποίο αποπνέει την ανάλογη επισημότητα και είναι σε θέση να σταθεί παντού!

Για Grande καταστάσεις, επίλεξε το GILDA BLACK MAXI DRESS. Αφήνει σχεδόν ακάλυπτους τους ώμους, αναδεικνύοντας το μπούστο, με αποτέλεσμα μια απολύτως θηλυκή και σέξι εμφάνιση!

πρωτοχρονιατικο ρεβεγιον

Εφόσον κινείσαι σε minimal ύφος, η πρότασή μας είναι ένα φόρεμα ε άλφα γραμμή, κολακεύοντας αρκετούς σωματότυπους! Είναι κλασικό και μπορείς εύκολα να το υποστηρίξεις σε οποιοδήποτε χώρο!

Στη συλλογή μας βέβαια, θα βρεις αρκετά σχέδια σε μαύρα φορέματα, για να διαλέξεις το δικό σου αγαπημένο!

Dress #2:  Let’s sparkle with a Sequin dress!

Τα sequin φορέματα κάνουν πραγματικά θραύση! Είναι η απόλυτη τάση της σεζόν!

ρεβεγιον πρωτοχρονιας

Άλλωστε, η κατάλληλη μέρα για ένα sequin φόρεμα, δεν είναι άλλη από το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς σε ένα πολυτελές εστιατόριο! Θα είσαι σίγουρα εκθαμβωτική μέσα στο KAREN SEQUIN DRESS σε χρυσό ή μαύρο χρώμα! Εξίσου υπέροχα και τα δυο!

Dress #3: When you are in doubt, wear a red dress!

Αν θέλεις να είσαι εντυπωσιακή, τραβώντας όλα τα βλέμματα πάνω σου, τότε σίγουρα πρέπει να επιλέξεις ένα κόκκινο φόρεμα, το οποίο συνδυασμένο με nude high heels, θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη.

Πρωτοχρονιάτικο Ρεβεγιόν: Do it with your own style!

#1 Blazer & Pants : Αν θέλεις να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα, ή δεν είσαι fan του φορέματος, τότε μπορείς να πλαισιώσεις ισάξια την Πρωτοχρονιάτική σου εμφάνιση με σακάκι και παντελόνι, υιοθετώντας το ανδρόγυνο στυλ.

Εξαιρετική επιλογή είναι το καρό σετ ANDERSON BLAZER & PANTS . Συνδύασε με ένα top από μέσα και το σύνολό σου θα είναι ακαταμάχητο!

Βέβαια, μπορείς να διαλέξεις μεμονωμένα blazer και να τα συνδυάσεις με παντελόνια σε ίσια γραμμή! Το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει!

πρωτοχρονιατικο ρεβεγιον

#2 Bodysuit & Pants :Τα κορμάκια είναι η πιο hot τάση! Σου προτείνουμε να φορέσεις κορμάκια με παγιέτα, ώστε να εκπέμπεις λάμψη μέσα στο γιορτινό κλίμα της ημέρας! 

#3 Jumpsuit :Οι ολόσωμες φόρμες έχουν κλέψει τις εντυπώσεις! Κι όχι άδικα, μιας και πρόκειται για ένα ευκολοσυνδύαστο κομμάτι που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη σε κάθε περίσταση! Η πρότασή μας είναι η KENDAL BLACK JUMPSUIT με παγιέτα, όπως αρμόζει σε ένα γιορτινό look!

Καλές γιορτές!

Σας ευχόμαστε Καλή Χρονιά!