Ελληνίδα γιαγιά δοκιμάζει συνταγή του Γκόρντον Ράμσεϊ και δεν ενθουσιάζεται καθόλου

Είναι διάσημος όχι μόνο για τις μαγειρικές του ικανότητες, αλλά και για τον οξύθυμο χαρακτήρα του. Είναι ο Έκτορας Μποτρίνι της Μεγάλης Βρετανίας, και αν κρίνουμε από την επιτυχία του, μάλλον φωνάζει περισσότερο από τον δικό μας φωνακλά μάγειρα. Ο λόγος βέβαια για τον Γκόρντον Ράμσεϊ, ο οποίος εκτός από σεφ είναι και ένα άκρως πετυχημένο τηλεοπτικό πρόσωπο.

«Gordon, Gino & Fred Go Greek» λέγεται η νέα εκπομπή του Ράμσει, ο οποίος μαζί με άλλους δύο μάγειρες τον Τζίνο και τον Φρεντ, εξερευνούν την ελληνική κουζίνα. Πρώτος σταθμός η μαγευτική Σαντορίνη και φυσικά η αγαπημένη μεσογειακή κουζίνα του νησιού. Εντυπωσιασμένος από την κάπαρη, ο Γκόρντον θέλησε να φτιάξει μία σως για να συνοδεύσει ένα πιάτο με καλαμάρι. Δοκιμαστής της συνταγής μία Ελληνίδα γιαγιά ή yiayia αν προτιμάτε η οποία έσπευσε να δοκιμάσει το πιάτο.

Εντυπωσιασμένος από την κάπαρη, ο Γκόρντον θέλησε να φτιάξει μία σως για να συνοδεύσει ένα πιάτο με καλαμάρι. Δοκιμαστής της συνταγής μία Ελληνίδα γιαγιά ή yiayia αν προτιμάτε η οποία έσπευσε να δοκιμάσει το πιάτο.

«Δεν της άρεσε, δεν ξέρει τι να πει», είπε ο Τζίνο στον Γκόρντον ο οποίος είχε μείνει με το στόμα ανοιχτό. «Έχεις βάλει πολύ αλάτι», ήταν το σχόλιο της Σαντορινιάς γιαγιάς, με τους μάγειρες να ξεσπούν σε γέλια. «Μάλλον η κάπαρη είναι πιο αλμυρή από όσο πίστευα», είπε ο διάσημος σεφ.

Πηγή:womantoc.gr