’70ς γυναικείες διαφημίσεις

Στη δεκαετία του ΄70, στα γυναικεία -και όχι μόνο- περιοδικά, άνθισαν οι διαφημίσεις για προϊόντα που αφορούσαν το ωραίο φύλλο. Τα βασικά ήταν η ένδυση και τα καλλυντικά που δεν άφηναν αδιάφορη καμία γυναίκα, κάθε ηλικίας. Ας δούμε μερικές από αυτές με περιγραφή και στιλ ΄70ς!

9

Θα χτυπήσει το τηλέφωνο; Ή πόρτα; Η Sabrina Madison τον περιμένει. Αρέσει και το ξέρει. Κομψή, ανθεκτική όπου πρέπει κι ελαστική όταν χρειάζεται. Καλσόν με την πιο λεπτή ίνα!

8

Από την κοσμοπολίτικη μόδα του χειμώνα, παλτά από τα καταστήματα Μαύρος

5

Καλοκαίρι 1972 και μόδα με έτοιμα φορέματα, φούστες, μπλούζες και μαγιώ (τότε γράφονταν με ω, σαν ρήμα!)

7

Δώστε μια λάμψη στην ομορφιά σας. Διαλέξτε τις πιο εντυπωσιακές αποχρώσεις, αυτές που ταιριάζουν περισσότερο στον τύπο σας, για τα μάτια, τα χείλη και το πρόσωπο, για χίλιους συνδυασμούς από τα 106 μοντέρνα χρώματα της seventeen.

6

Χαρείτε θηλυκή άνεση όλες τις μέρες του μήνα, τώρα που υπάρχει η Serena, με αδιάβροχη επένδυση, μεγαλύτερη απορροφητικότητα, κομψή με λεπτό σχήμα, σας εξασφαλίζει σιγουριά, άνεση, ελευθερία, ακόμα και με το άσπρο εφαρμοστό σας παντελόνι. Μοντέρνα προστασία για την μοντέρνα γυναίκα.

3

Ντυθείτε με θηλυκότητα με το άρωμα έκσταση και ξελογιάστε τους γύρω σας με τη γοητεία σας. Φτιάχτηκε από ακριβές εσάνς του εξωτερικού για να διαρκεί πολλές ώρες και να σας χαρίζει στιγμές έκστασης και πάθους, από την κορφή ως τα νύχια!

2

Είμαι παρθένος! Ναι, το κορίτσι ανήκει στο ζώδιο της παρθένου. Άλλωστε το δείχνει και η κολόνια που φοράει (πλησιάστε να μυρίσετε). Είναι κολόνια παρθένος Τινέιτζερς. Υπάρχουν 12, μία για κάθε ζώδιο. Κάθε μία είναι καλύτερη από τις άλλες έντεκα, γιατί είναι η δική σας!

1

Όσοι βρίσκονται κοντά σας αναπνέουν τη φρεσκάδα σας. Αποσμητικό σαπούνι Πινκ Στοπ. Γνωρίστε το από το τριαντάφυλλο.

4

Καλλυντικό για την άνοιξη, το καλοκαίρι, το φθινόπωρο και το χειμώνα. Οι αλλαγές του καιρού δεν περνούν απαρατήρητες από το δέρμα σας. Ιδίως οι αλλαγές εποχής που κάνουν το δέρμα σας να υποφέρει. Τα συνηθισμένα σαπούνια σας κακομεταχειρίζονται. Γι΄αυτό χρησιμοποιείστε όλο το χρόνο, το μοναδικό καλλυντικό σαπούνι ομορφιάς 4 εποχών. Είναι διαφανές άρα αγνό.

Πηγή:cosmopoliti.com