Πως να φτιάξεις τα κεριά που έγιναν viral στο TikTok

Το TikTok έχει δημιουργήσει πολλά trends όσον αφορά την διακόσμηση του εσωτερικού χώρου με ένα από αυτά να είναι τα twisted candles. Με λίγα λόγια, μιλάμε για αυτά τα στριφογυριστά κεριά σε διάφορα χρώματα που όλο και κάπου θα έχεις πετύχει. Ως διακοσμητικά μπορούν να σταθούν υπέροχα σε κηροπήγια και να διακοσμήσουν από μόνα τους μια γωνιά του σπιτιού.

Αν σου κινεί το ενδιαφέρον αυτό το trend τότε ρίξε μια ματιά στα παρακάτω βήματα για να φτιάξεις και εσύ τα δικά σου twisted candles. Η διαδικασία είναι πανεύκολη και το κόστος κατασκευής τους είναι πολύ μικρό. Στο τέλος του άρθρου σου προτείνουμε και μερικές ιδέες για το πως να τα εντάξεις όμορφα στο σπίτι σου!

Πως να φτιάξεις τα στριφογυριστά κεριά που έγιναν μόδα στο TikTok!

Βήμα 1: Αγόρασε τα σωστά κεριά!

χρωματιστά κεριά

Για να πετύχει η κατασκευή πρέπει να διαλέξεις τα σωστά κεριά. Διάλεξε ψηλά κεριά-λαμπάδες σε διάφορα χρώματα. Προτίμησε κεριά παραφίνης καθώς είναι τα πιο εύπλαστα και θα σου κάνουν τη ζωή εύκολη. Είναι καλό να επιλέξεις ψηλά κεριά καθώς έχεις την επιλογή μετά να τα κόψεις!

Βήμα 2: Μαλάκωσε τα κεριά με ζεστό νερό!

diy κεριά

Το επόμενο βήμα είναι να ετοιμάσεις ζεστό νερό και να το βάλεις σε ένα πλατύ τάπερ, ταψί ή ότι άλλο σε βολεύει. Εδώ θέλει λίγη προσοχή: μη βάλεις βραστό νερό καθώς έτσι να κεριά θα λιώσουν. Θέλουμε το νερό να είναι ζεστό αλλά όχι καυτό.

Άφησε τα κεριά σου μέσα στο δοχείο για 15-20 λεπτά έτσι ώστε να μαλακώσουν και να γίνουν εύπλαστα. Αφού περάσουν τα 15-20 λεπτά και είσαι έτοιμη να ξεκινήσεις τα σχέδια στα κεριά σου, ζέστανε και τα χέρια σου πριν πλάσεις τα κεριά έτσι ώστε να μην τα παγώσεις με το πρώτο άγγιγμα!

Βήμα 3: Δημιούργησε σχέδια με τα κεριά σου!

κατασκευή με κεριά

Τώρα είναι η ώρα για το διασκεδαστικό σημείο, τα σχέδια. Το αρχικό trend του Tiktok αναφέρεται στα στριφογυριστά κεριά, έχουν κυκλοφορήσει όμως άπειρες παραδοχές αυτού του trend. Παρακάτω θα βρεις ιδέες και για άλλα σχήματα!

Όσο πλάθεις τα κεριά σου φρόντισε να τα βουτάς που και που στο ζεστό νερό έτσι ώστε να μην κρυώνουν. Αφού τελειώσεις, άφησε τα αρκετή ώρα να κρυώσουν πριν τα τοποθετήσεις στο σπίτι ως διακοσμητικά!

Ιδέες για διακόσμηση σπιτιού με στριφογυριστά κεριά του TikTok!

χρωματιστά κεριά tikotk
diy κεριά tikotk
μοντέρνα κεριά
διακόσμηση με κεριά
κεριά διακοσμητικά
κεριά σε κηροπήγια
διακοσμητικά κεριά
κερί tiktok
μπλε κεριά λαμπάδες
διακόσμηση στο τραπεζάκι με κεριά

exypnes-idees.gr