Τα φετινά print ανανεώvουν το στιλ και σου φτιάχνουν την διάθεση

Τα prints παραμένουν μία ενδιαφέρουσα επιλογή για το χειμώνα, όσο και αν νομίζουμε πως τα εμπριμέ ρούχα είναι ιδανικά για να τα φοράμε μόνο την άνοιξη και το καλοκαίρι. Τα χαριτωμένα μοτίβα δεν είναι απαγορευτικά τον χειμώνα. Όταν μάλιστα έξω κάνει κρύο, πρέπει να δώσεις ζεστασιά σε αυτά που φοράς και τίποτα δεν είναι καλύτερο από ένα ωραίο σχέδιο ή χρωματιστές λεπτομέρειες που θα σε ανανεώσουν και θα δώσουν άλλο αέρα στο στιλ σου.

Τα prints λοιπόν αποτελούν την πιο ενδιαφέρουσα επιλογή πέρα από τα μονόχρωμα κλασσικά σύνολα που κυριαρχούν το χειμώνα, όπως το μαύρο, το γκρι και το καφέ.

Τα μοτίβα που προβλέπεται να κυριαρχήσουν αυτήν τη χρόνια, έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: το χρώμα. Μετά από μια σεζόν όπου στην γκαρνταρόμπα μας κυριάρχησαν οι nude και ουδέτερες αποχρώσεις λόγο καραντίνας, τα φετινά prints, έρχονται να μας απογειώσουν και να μας φτιάξουν την ψυχολογία.

To καφέ κυριαρχεί σαν χρώμα το φθινόπωρο και βεβαίως τα prints με καφέ αποχρώσεις είναι εύκολο να φορεθούν όλη μέρα ενώ τα συναντάμε συχνά σε πλεκτά κυρίως κομμάτια.

Τα floral είναι ένα μοτίβο που θα βρεις σε πολλά χειμερινά ρούχα και ιδιαίτερα τώρα θα τα φορέσεις με αρβιλάκια.

Τα 70s prints κάνουν δυναμική παρουσία σε κουστούμια για αυτό το χειμώνα και σίγουρα θα δώσουν new style στην εμφάνιση σου.

Το pied de poule αποτελεί κλασικό χειμερινό μοτίβο αλλά σε πράσινες αποχρώσεις θα το δεις διαφορετικά.

Το ροζ και το μωβ δίνουν άλλον αέρα στα floral και συνδυάζονται τέλεια με total black σύνολα.

Συνδύασε διαφορετικά prints μεταξύ τους και δώσε new style στα χειμερινά σου look.

Tα μακριά φορέματα με έντονα prints φοριούνται και τώρα με μπότες και suede καπέλα.

Τo πουά είναι ένα print που φοράς ξανά και ξανά όλο τον χρόνο και σίγουρα θα δώσει romantic mood στην εμφάνιση σου.

tlife.gr