Οι πλισέ φούστες επιστρέφουν στην μόδα – 12 για να φορέσεις αυτήν την εποχή

Αν νιώθεις ότι βλέπεις παντού στο Instagram πλισέ φούστες, τότε δεν είσαι η μόνη. Αυτό το ευέλικτο wardrobe staple έχει επιστρέψει πολύ δυναμικά στην μόδα. Όσες από εσάς είχατε dress code στο σχολείο σας και φορούσατε την πλισέ φούστα από την ηλικία των 5 έως 18 ετών, ίσως νιώθετε νοσταλγία με αυτήν την επιστροφή. Και να μην την φορούσες όμως κατά την διάρκεια της παιδικής σου ηλικίας, η πλισέ φούστα μπορεί να δημιουργήσει τα πιο chic looks τώρα που είσαι μια ώριμη γυναίκα. Απλά ρώτησε τις δεκάδες fashionistas που τις φοράνε στις street style εμφανίσεις τους και δηλώνουν γοητευμένες.

Πώς να τις φορέσεις και να εντυπωσιάσεις

Οι τρόποι να φορέσεις αυτήν την κομψή και θηλυκή φούστα είναι αμέτρητοι. Αν θέλεις να δημιουργήσεις ένα casual-chic look, τότε σου προτείνουμε να συνδυάσεις μια πλισέ φούστα κάτω από το γόνατο με ένα πλεκτό σε έντονο χρώμα και μοκασίνια. Για το γραφείο, ανάδειξε τον δυναμισμό σου με ένα μπλέιζερ και ζώνη. Για ένα trendy look, φόρεσε την πλισέ φούστα σου με cowboy boots.

Maxi, midi ή mini, η πλισέ φούστα είναι ένα κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν χάνει ποτέ την αξία του. Γι΄ αυτόν τον λόγο, αυτές οι φούστες κέρδισαν μια θέση στην wish list μας. Αν θέλεις και εσύ να την εντάξεις στην γκαρνταρόμπα σου φέτος, τότε συνέχισε στην gallery παρακάτω για να δεις τις πιο hot προτάσεις της αγοράς.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: ImaxTree Hermes FW20

.queen.gr